Majoitus kohteessa Ciutat Vella

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Ciutat Vella

Majoitus ja asunnot kohteessa Ciutat Vella: Apartments

Ciutat Vella sijaitsee Barcelonan lähellä. Ciutat Vella tarkoittaa "vanhaa kaupunkia" katalanian kielellä. Ciutat Vellan katuja pitkin kävellessä näkee Les Ramblesin bulevardit, jotka tunnetaan nimellä La Rambla. Tämä pitkä katu on 1,2km pitkä. La Ramblaa voidaan pitää pikkukatujen ryhmänä, joilla jokaisella on oma nimensä. La Rambla kulkee Katalonian aukiosta suoraan satamalle. Vihertävä promenadi on täynnä vilinää aamusta iltaan. Kadut ovat täynnä erilaisia kioskeja, matkamuistokauppoja, kahviloita, ravintoloita, kukkia, lintuja ja katuesiintyjiä. Tämä katu on niin ihmeellinen, että jopa espanjalainen runoilija Federico Garcia Lorca kerran sanoi, että La Rambla on ainoa katu maailmassa, jonka hän ei haluaisi loppuvan. La Ramblan keskiosissa sijaitsee Gran Teatre del Liceu-oopperatalo, joka avattiin vuonna 1847. Palau de la Virreina on barokkilainen palatsi, jossa järjestetään kulttuurista toimintaa ja näyttelyjä. Historiallisessa keskustassa, La Ramblan lähettyvillä sijaitsee Barcelonan katedraali. Vanha kaupunki on jaettu kahteen osaan: Ravaliin ja Barri Goticiin. Barri Goticin rakennukset ovat rakennettu keskiajalla ja jotkut ovat rakennettu jopa vielä roomalaisen vallan aikana. Barri Goticillä on monimutkainen, labyrinttinen katusuunnitelma. Monia pieniä kujia, joista pääsee lukuisille aukioille. El Ravalista on kasvanut hyvin tunnettu turistikohde viime vuosina. Historallisesti tunnettu yöelämästään ja cabareteista El Raval on noussut korkeatasoiseksi turistikohteeksi. El Ravalissa sijaitsee pari historiallista monumenttia, kuten Sant Pau del Campin luostari, MACBA ( Barcelonan nykytaiteen museo). El Ravalissa sijaitsee Fernando Boteron suunnittelema jättikokoinen kissa.

Majoitus Ciutat Vellassa

Haluatko löytää helposti ja turvallisesti itsellesi majoituksen Ciutat Vellassa? Majoittuminen paikalliselta vuokrattuun asuntoon tai huoneistoon on helppoa, kun selailet Wimdun tarjoamia asuntoja, huoneita tai huoneistoja ympäri Ciutat Vellaa. Kun asetut asumaan paikallisten keskuuteen, saat ennennäkemättömän kokemuksen kokea erilaisen loman. Pääset suoraan paikallisen elämän ytimeen, tutustut kulttuuriin ja tapoihin luonnollisella ja nopealla tavalla. Vuokranantajaltasi saat hyviä vinkkejä Ciutat Vellasta.

Vuokra-asunnot Ciutat Vellassa

Vuokraa Wimdun siisti ja valoisa vuokra-asunto. Kaikki on sinun päätettävissä. Voit löytää itsellesi sopivan kokoisen ja hintaisen asunnon oman maun mukaan. Ciutat Vellasta löytyy sekä edullisempia asuntoja tai asuntoja vaativammille asiakkaille. Voit vuokrata asunnon parista päivästä kuukausien ajaksi. Vuokra-asunnon sijainnin valinta on aivan sinun päätettävissä. Voit asettua asumaan aivan keskustaan, tai Ciutat Vellan rauhallisimmalle korttelille. Vuokraaminen paikalliselta asukkaalta on helppoa ja mukavaa. Vuokranantajat ovat ystävällisiä ja ottavat sinut ja ystäväsi tai perheesi ilomielin vastaan.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme