Majoitus kohteessa Chongqing

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

Majoitus ja asunnot kohteessa Chongqing: Apartments

Chongqing on Kiinan suurin kaupunki 28 miljoonalla asukkaalla. Se on yksi Kiinan nopeimmin kehittyvistä kaupungeista, aina liikkeessä ja jossa aina rakennetaan jotain uutta. Chongqing oli Kiinan pääkaupunkina toisen maailmansodan aikana, ja tästä muistuttavat useat muistomerkit, museot ja rakennukset. Chongqingista löytyy myös lukuisia alueen tuhansia vuosia vanhaa kulttuuria esitteleviä museoita. Chongqiangista löytyy valtavasti tekemistä ja voitkin täysin omien mieltymyksiesi mukaan suunnitella matkasi, tehdä Yangtse-joelle risteilyn, tutustua nähtävyyksiin, tai vain viettää aikaa loistavissa ravintoloissa syöden paikallista hot pot – keittoa. Hot Pot eli kiinaksi huoguo, on paikallinen erittäin tulinen keitto, jonka syöminen on tärkeä paikallinen instituutio, keittoon laitetaan mausteiden lisäksi lähes mitä tahansa, joten sen syöminen on aina yhtä yllättävä kokemus.

Vuokraa asunto Chongqiangista ja koe kiinalainen kulttuuri lähitasolta

Wimdun ansiosta Chongqingin asunnot ovat nyt vain yhden klikkauksen päässä. Kauan ylenkatsottuun Kiinaaan matkustaminen on tullut entistä suositummaksi, ja tähän käsittämättömän kokoiseen maahan on alettu tekemään entistä enemmän matkoja. Kiinalainen kulttuuri eroaa eurooppalaisesta huomattavasti, kun haluat tutustua paikalliseen elämään lähitasolta, kannattaa harkita asunnon (apartments) vuokrausta, tai majoittua vierashuoneeseen. Lukuisat Chongqiangissa asuvat yksityishenkilöt haluavat vuokrata ylimääräisiä asuntojaan (apartments) tai vierashuoneita. Persoonallisen loman tekeminen on entistä helpommin suunniteltu, ja unelmien loma-asunnon(apartments) löytäminen Chongqingista on entistä helpompaa. Chonqingin asuntoja on kätevät tutkia Wimdun sivustoilla ja asunnoista (apartments) on hyvät kuvaukset. Sinun on helppo ottaa yhteyttä asunnon (apartments) haltijaan ja sopia kaikki asiat valmiiksi ennen matkaaNäet vuokranantajien profiilista nopeasti edellisten asukkaiden jättämät palautteet loman kulusta. Chiongqian on valtava kaupunki, jossa on valtavasti tarjontaa, kun sinulla on paikallinen isäntä, sinun on myös helpompi löytää paikalliset ravintolat, ja saat parempaa halvemmalla.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme