Majoitus kohteessa Chicago

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Chicago

Majoitus ja asunnot kohteessa Chicago: Apartments

Chicagon Skyline Chicago on Yhdysvaltojen kolmanneksi suurin kaupunki, joka tunnetaan parhaiten kutsumanimellä “Windy City”, eli tuulinen kaupunki. Aikoinaan kaupunki oli maineikas ganstereinsa takia, mutta nykyään Chicagossa on kuitenkin paljon muuta viihdettä. Chicagossa asuu yli kolme miljoonaa ihmistä ja suuressa kaupungissa on yllin kyllin tekemistä turisteille. Kaupunki tunnetaan kauniista arkkitehtuuristaan, joka on inspiroinut monien muiden yhdysvaltalaisten kaupunkien kaupunkisuunnitelijoita. Turistien suosiossa ovatkin opastetut arkkitehtuurikävelyt, joilla voit oppia paljon kaupunkia muokanneista arkkitehdeistä, kuten Frank Lloyd Wrightista, Daniel Burnhamista ja Mies van der Rohesta. Chicagossa on myös uksomattoman monia kiinnostavia museoita, joista suosituimmat ovat the Art Institute, the Museum of Science and Industry and ja Natural History Museum. Kaupungin keskustassa sijaitsee suuri Millennium Park, jossa on suuri konserttilava ja tunnettu patsas nimeltään Cloud Gate Sculpture. Chicago tunnetaan myös hyvistä ravintoloista, joiden keskittymiä ovat Hyde Park ja Lincoln Park. Chicago on jazzin ja bluesin kaupunki sekä teatteritaiteen eläväinen keskus. Lupaamme, että et tylsisty!

Apartments & Bed and Breakfasts in Chicago

Vaikka Chicagossa on ainaisen turistivirran takia tarjolla suuri määrä majoituksia, monet osat kaupunkia ovat kokonaan asuinalueita, joissa ei ole yhtään hotellia. Jos kuitenkin haluat asua alueilla, jossa paikalliset viettävät aikaa, voit varata yksityisen majoituksen Wimdun sivuilta. Meidän valikoimissamme on loma-asuntoja, kokonaisia taloja ja vierashuoneita mukavien majoittajien huostassa. Meidän kauttamme voit varata majoituksen edullisesti joka puolella kaupunkia ja tehdä näin lomastasi unohtumattoman.

Nippelitietoa Chicagosta

 • Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja näin ollen muita kaupungin kutsumanimiä ovat Second City (toinen kaupunki), The City That Works (kaupunki, joka toimii) ja The City of Big Shoulders (suurien olkapäiden kaupunki).
 • Chicago on yksi teatterimaailman keskuksista ja näin ollen kaupungissa toimii yli 200 teatteria!
 • Chicagossa todella riittää vettä ja luontoa! Kaupungissa on 20 kilometriä uimakelpoista merenrantaa, 30 kilometriä järvenrantaa ja uskomattomat 552 puistoa!
 • Kaupunki on suosittu lomakohde ja täällä käy vuodessa keskinmäärin 35 miljoonaa vierailijaa.
 • Chicagossa on myös yhdysvaltojen tämänhetkisen presidentin, Barack Obaman, yksityinen koti, jossa hän viettää aikaa kun ei asustele Valkoisessa Talossa.
 • Chicagolaiset juhlivat mielellään ja kaupungissa järjestetään vuosittain 36 katujuhlaa ja paraatia.
 • Jos himoitset ruokaa tai taidetta, Chicago on oikea paikka sinulle. Ympäri kaupunkia on yli 7300 ravintolaa ja yli 200 taidegalleriaa.
 • Chicagon nimi on ranskankielinen muunnos alueella asuneiden alkuperäisasukkaiden sanasta shikaakwa. Sana viittaa villisipulin hajuun.

Tehtävää ja nähtävää tuulisessa kaupungissa

Chicago on eläväinen kaupunki, jossa on riittämiin tehtävää ja nähtävää. Kaupunki on kuitenkin niin suuri, että on todella vaikea päättää mistä kannattaisi aloittaa. Meidän ehdotuksemme on, että aloitat suuntaamalla “360Chicago” -nimiselle näköalatasanteelle. Tasanne sijaitsee yli 300 metriä Michiganjärven yläpuolella ja täältä voit nähdä kaupungin koko kaunuden, järven ja jopa viereiset osavaltiot. Toinen tunnettu korkea paikka kaupungissa on Willis Tower, joka tunnettiin ennen nimellä Sears Tower ja on yksi maailman ikonisimmista pilvenpiirtäjistä. Jos matkustat perheen pienimpien kanssa, sinun kannattaa ehdottomasti viedä lapset Shedd Aquarium -akvaarioon, joka on niin vaikuttava, että vierailijoita on yli kaksi miljoonaa vuodessa. Akvaariossa voi ihailla lähietäisyydeltä maitovalaita, delfiinejä, alaskalaisia saukkoja, ja kalifornialaisia merileijonia. Kun oikein mietimme asiaa, tänne kannattaa suunnata vaikka olisi jättänytkin lapset kotiin. Jos historia on enemmän sinun heiniäsi, sinun kannattaa The Field –museoon, joka vie sinut todelliselle aikamatkalle. Museossa voit nähdä yhdessä rakennuksessa maapallon viimeiset 4 miljardia vuotta. Esillä on paljon kiviä, esihistoriallisia esineitä, sekä tietenkin museon kohokohta, tähän asti suurin koskaan löydetty Tyrannosaurus-Rex –dinsauruksen fossiili. Kaikista tunnetuin nähtävyys Chicagossa on kuitenkin Nay Pier rannikkokaistale. Täältä löydät loistavia ravintoloita, puistoja, museoita ja ostoskeskuksia. Tämä on myöskin paras paikka ihailla kaksi kertaa viikossa järjestettäviä ilotulituksia, jotka värittävät kauniisti kaupungin siluetin.

Liikkuminen Chicagossa

Vaikka Chicago onkin todella suuri kaupunki, liikkuminen täällä on yllättävän yksinkertaista. Kaupungissa on yksi maailman selkeimmistä katukuvioista, mikä tekee navigoinnin turisteillekin helppoa. Kadut on rakennettu loogisesti ruutukuviota seuraten ja kadunnumerot seuraavat aina samaa logiikkaa. Yksi loistava tapa kokea kaupunki on lähteä kiertämään sitä paikallisen seurassa. Paikallisen löytäminen onkin tehty todella helpoksi, sillä kaupungin viranomainen Chicago Department of Cultural Affairs tarjoaa palvelua ilmaiseksi, kunhan tilaat oppaasi ajoissa. Jos haluat käyttää liikkumiseen bussia, sinua palvelee kaupungin reilu sata bussilinjaa, jotka pysähtyvät lähes jokaisessa kadunkulmassa ja joista monet kulkevat vuorokauden ympäri! Muista kuitenkin aina, että bussissa lipun voi maksaa pelkästään tasarahalla, joten pidä aina mukanasi tarpeeksi kolikoita. Toinen tapa liikkua on käyttäen Chicagon L –junaverkkoa, johon kuuluu pikajunat ja metrot. Juna-asemia on kaupungissa 144 kappaletta, mikä tekee Chicagon junaverkosta kattavan ja käytännöllisen. Junat ovat hyvin nopeita ja myös niistä tärkeimmät kulkevat vuorokauden ympäri. Aivan kuin kaikki tämä ei vielä riittäisi, Chicagon taksit ovat todella toimivia ja helposti saatavilla. Takseissa voit myös maksaa luottokortilla ja asiaan kuuluu maksaa kuskille noin 15-20% tippiä. Takseja ei ole olemassa ainoastaan kaduilla, vaan myös merellä voit liikkua taksilla. Vesitaksit ovat paitsi hyvä tapa liikkua, myös erinomainen vaihtoehto järjestetyille venekierroksille. Vesitaksille pääsee rannikolla sijaitseviin kaupunginosiin, kuten Chinatowniin, Museum Campukseen, Michigan Avenuelle ja Union Stationille. Chicagon julkinen liikenne on kuitenkin kalliimpaa kuin mihin olemme tottuneita ja lyhyestä matkasta joutuu pulittamaan noin 3-8 dollaria. Tarjolla on myös päivälippuja, jotka puolestaan kustantavat 11-29 dollaria. Jos haluat mielummin liikua autolla ja vuokrata omasi, tämäkin on mahdollista. Jos teet niin, sinun kannattaa ladata kaupungin sivuilta interaktiivinen pysäköintikartta, joista näet kaupungin eri pysäköintipaikat ja niiden hinnat.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme