Majoitus kohteessa Chengdu

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

Majoitus ja asunnot kohteessa Chengdu: Apartments

Chengdu on Sichuanin maakunnan pääkaupunki, ja yksi Kiinan tärkeimmistä talousalueista. Se on myös oiva matkakohde ja nykyaikaisen kaupunkikulttuurin Chengdusta löytyy paljon historiallisia nähtävyyksiä ja sen ympäristössä on paljon kiehtovaa luontoa. Chengdulla on maine erittäin rentona kaupunkina ja mahtavana kulttuurikohteena. Chengdu on myös yksi Kiinan vihreimmistä suurkaupungeista. Chengdun ympäristössä on lukuisia temppeleitä, eläintarha ja puistoja. Kaupungista löytyy paljon ajanviettomahdollisuuksia, voit vaikka kokeilla perinteistä kiinalaista jalkahierontaa tai mennä katsomaan perinetistä oopperaa. Chengudsta löydät tietysti myös lukuisia oivallisia kiinalaisia ravintoloita. Ulkona syöminen kuuluu kiinalaiseen kulttuuriin kiinteästi, ja vähemmänkin ansaitsevat syövät usein ravintoloissa. Kilpailu on kovaa, joka tarkoittaa erinomaista laatua ja halpoja hintoja. Sichuanilainen ruoka on yleensä mausteista, ja kannattaakin maistaa annoksia varoen. Paikallinen yöelämä tunnetaan erinomaisena, ja hintatasokaan ei päätä huimaa.

Vuokraa asunto Chengdusta ja vietä täydellinen loma

Kiinaa on pitkään ylenkatsottu matkakohteena, mutta nykyään yhä useammat suuntaavat lomallaan tähän Euroopan kokoiseen jättiläiseen. Parhaiten saat kiinni paikallisesta kulttuurista ja tutustut paikalliseen elämään, kun järjestät asunnon (apartments) tai vierashuoneen Wimdun avulla. Lukuisat Chengdulaiset yksityishenkilöt ilmoittavat asuntojaan Wimdu sivustolla, ja sen unelmien asunnon (apartments) löytäminen on entistä helpompaa. Kuvallisia ilmoituksia on kätevät selata ja asunnoista (apartments) on hyvät kuvaukset, sinun on helppo ottaa yhteyttä asunnon (apartments) haltijaan ja sopia kaikki käytännön järjestelyt, tai esittää lisäkysymyksiä majoituksesta. Näet vuokranantajien profiilista nopeasti edellisten asukkaiden jättämät palautteet loman kulusta. Toisistaan tuskin yhtään poikkeavien ja kalliiden hotellien sijasta voit nyt asua entistä edullisemmalla, tilavammin ja ekologisemmin. (apartments). Kun haluat löytää paikalliset ravintolat, kuka olisikaan parempi matkaopas kuin isäntäsi, hänellä on varmasti omat suosikkiravintolansa tai baarinsa, joita hän voi suositella sinulle. Chengdun asunnot ovat vain yhden klikkauksen päässä. Löydät meiltä myös muut kaupungit.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme