Majoitus kohteessa Cesme

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Cesme

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Cesme

Aivan läntisen Turkin kärjessä sijaitseva Çeşme on noin 40 000 asukkaan kaupunki, jota sävyttää pikkukaupungin charmi. Satamaa reunustava rantakatu johtaa 1500-luvulta peräisin olevalle linnoitukselle (Çeşme Castle), ja kapeiden katujen varsilta löytyy pieniä kenkä-, laukku- ja mattokojuja. Viiden kilometrin päässä Çeşmestä sijaitsee Sifne, joka on kuuluisa kuumista lähteistään, joiden lämpötila kohoaa jopa 50 asteeseen. Viiden kilometrin päässä Ovacikissa on mahdollista ottaa mutakylpyjä ja nauttia lagooneista ja kauniista luonnollisista rannoista. Ovacik ei ole suuren yleisön tiedossa, mikä tekee siitä täydellisen matkakohteen itsenäiselle reppureissaajalle. Aya Yorgin lahti on yksi Çeşmen suosituimmista kohteista kauniin maisemansa vuoksi. Lahden toisella puolella näköetäisyyden päässä sijaitsee Kreikan saari Chios, jonne pääsee helposti lautalla. Merenalaiset luolat ja kloorin värjäämät kivet ovat unohtumaton näky. Satamasta lähtee lauttoja myös esimerkiksi Italiaan, joten pienestä koostaan huolimatta tämä kaunis Turkin kaupunki on täydellisten kulkuyhteyksien varrella. Çeşmen valkoiset ja pehmeät hiekkarannat tekevät paikasta täydellisen loma-asunnoille. Wimdun palvelun avulla löydät paikallisten vuokraamat asunnot helposti, ja valikomamme kasvaa koko ajan.

Koe Çeşmen idyllinen rauha ainutlaatuisella tavalla - majoitu paikallisten asunnoissa ja huoneissa (apartments and rooms)

Çeşme on juuri se kaupunki, jonne suuria turistilaumoja välttävän kannattaa matkustaa. Kaupungissa ja sen lähiympäristössä on paljon tutkittavaa, ja parhaan tukikohdan matkallesi löydät Wimdun asunnoista ja huoneista (apartments and rooms). Sivustollamme ympäri maailmaa asuvat yksityishenkilöt vuokraavat asuntojaan, jotta sinulla olisi helpompaa löytää mieleisesi majoitus minne ikinä menetkin. Samalla saat uuden näkökulman matkustamiseen kun valitset aidon turkkilaisen huoneen (rooms) tai kokonaisen asunnon (apartments). Jokaisesta asunnosta (apartments) löytyy sivuiltamme valokuva, tietolaatikko sekä aikaisempien käyttäjien jättämiä palautteita helpottamaan valintaasi.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme