Majoitus kohteessa Cebu

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Cebu

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Cebu

Cebu City on Filippiinien toiseksi suurin kaupunki ja vanhin Espanjalaisten Filippiineille perustamista siirtokunnista. Cebun kaupunki on Cebun metropolialueen keskus, jossa asuu yhteensä kaksi miljoonaa ihmistä. Cebu on Philippiinien tärkein turistikohde, ja myös pääkaupunki Manilaa suositumpi matkakohde. Cebun historia osana Espanjalaisten siirtokuntana alkoi 1500-luvulla, ja näiltä ajoilta on säilynyt paljon historiaa. Basilica del Santo Niño pitää sisällään Filippiinien vanhimman uskonnollisen muiston Santo Niñon patsaan. Filippiinit oli myös jonkin aikaa Yhdysvaltain siirtomaana, ja näiltäkin ajoilta Cebusta löytyy monia vanhoja rakennuksia. Cebun kaupungin lisäksi sen ympäristö on kuvankaunista, voit vaikka kokeilla pyöräilyretkeä Busay-vuorelle, tai muuten vain tutustua sen ympäristöön,tai vaikka tehdä päiväretken lähistöllä sijaitsevaan Boholin saareen. Cebun kaupungista löytyy lukuisia ravintoloita, baareja ja yökerhoja, ja voit viettää helposti koko päivän ja koko yön eri paikoissa pyörien ja herkullisesta ruoasta ja edullisista drinkeistä nauttien.

Vuokraa loma-asunto Cebusta ja vietä trooppinen unelmaloma

Philippiinien Cebussa voit viettää unelmien trooppista lomaa. Cebun kaupungissa tekeminen ei lopu ja hinnat ovat edullisia. Cebusta on helppoa löytää erilaisia majoitusvaihtoehtoja ja paikalliset vuokraavat usein huoneita tai asuntoja (apartments) matkaajille. Tavallisempien hotellien ja hostellien sijasta kannattaa kokeilla Wimdun avulla helposti löytyviä loma-asuntoja (apartments) tai huoneita. Omassa loma-asunnossa (apartments) on rennompaa olla ja saat lisää tilaa käyttöös. Kokeile vuokra-asumista ja vietä Cebussa Filippiienillä paras loma ikinä. Vuokraaminen on turvallista Wimdun avulla, kaikki vuokranantajat ovat luoneet profiilin sivustolleen ja kaikki majoitusta käyttäneet matkaajat voivat jättää palautetta vierailustaan. Kaikista asunnoista on lukuisia valokuvia, joten valinta on helppoa. Lisätietoja saat helposti ottamalla yhteyttä sähköpostitse vuokranantajaan.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme