Majoitus kohteessa Cartagena

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme

50 parasta asuntoa kohteessa Cartagena

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Cartagena

Cartagena de Indias on Karibianmeren lomaparatiisi, sekä 1533 perustettu Kolumbian viidenneksi suurin kaupunki 900 000 asukkaallaan. Kaupungissa onkin paljon kolonialismin ajasta muistuttavia rakennuksia, ja 500 vuotta vanha vanha kaupunki ja linnoitus, jotka ovat UNESCOn maailmanperintökohteita. Uskomattomat näkymät kaupunkiin löydät linnoituksen lähellä sijaitsevata La Popan mäeltä, jossa sijaitsee myös Santa Cruzin luostari. Cartagenassa on myös lukuisia kauniita kirkkoja, jotka ovat ehdottomasti vierailun arvoisia. Cartagena de Indias’n ilmasto tekee siitä todellisen trooppisen paratiisin, sen keskilämpötila on hellelukemissa ympäri vuoden , mutta mereltä puhaltava tuuli viilentää mukavasti. Kaupunki on erittäin monikulttuurinen ja elämää täynnä oleva. Parhaat rannat löydät hieman kaupungin ulkopuolelta, mutta niihin on mukava matkustaa edullisilla vesitakseilla. Cartagena de Indias’n rantaelämä on etelä-amerikkalaiseen tapaan äänekästä ja karibian rytmit tansisittavat juhlakansaa myöhään trooppiseen yöhön. Mikäli harkitset matkustamista Etelä-Amerikkaan, Cartagena de Indias on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka.

Vuokraa loma-asunto Cartagena de Indias’ta koe uskomaton Etelä-Amerikka

Cartagena de Indias’ta löytyy paljon loma-asuntoja ja huoneita, joita on edullista vuokrata suoraan paikallisilta. Valitsemalla hotellin tai hostellin sijasta vuokrahuoneen tai asunnon(rooms and apartments), pääset lomallasi lähemmäksi aitoa Cartagenalaista kulttuuria. Unelmaloma Etelä-Amerikassa odottaa, entistä edullisempana ja joustavampaa. Loman sunnittelu on entistä hauskempaa. Pääset tutustumaan kiehtovaan Cartagena des Indiasiin aivan uudella tavalla, kun vuokraat loma-asuntosi tai huoneesi (apartments and rooms), keskeltä elämää. Kaikista asunnoista ja huoneista (apartments and rooms) on lukuisia kuvia sivustollamme ja entiset vieraat voivat kirjoittaa palautetta vuokranantajien profiiliin. Haluat sitten majoittua tilavaan koko perheen loma-asuntoon (apartments), vuokrahuoneeseen, tai kodikkaaseen kaksioon, löydät Wimdusta hyvän valikoiman näitä kaikkia.