Majoitus kohteessa Cardiff

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Cardiff

Majoitus ja asunnot kohteessa Cardiff: Apartments

Walesilaisessa pääkaupungissa Cardiffissa on paljon nähtävyyksiä, jotka suosittelemme jokaisen turistin nähtäväksi. Kaupungissa on yletön määrä hotelleja, joihin turistit voivat majoittua. Cardiffin lahden alue on erityisen kaunis paikka, johon on syytä pysähtyä näkemään sanoinkuvaamattoman luonnon. Jos haluat kokea jotakin uutta, miksipä et kokeilisi majoittumista paikalliselta vuokratussa asunnossa tai huoneistossa? Tällä tavoin pääset tutustumaan tavallisen cardiffiläisen elämäntapohin. Tämän lisäksi tutustut paikallisiin asukkaisiin, jotka varmasti antavat sinulle hyviä käytännön vinkkejä Cardiffin tärkeimmistä paikoista ja tapahtumista. Mielestämme tämä on mielenkiintoisempi ja luonnollisempi tapa majoittua vieraassa kaupungissa.

Hauskoja faktoja

Maailman vanhin levykauppa sijaitsee Cardiffissa. Spillers Records avasi ovensa asiakkaille vuonna 1894.
Cardiff on yksi Britannian tasaisimmista alueista ja kaupungissa aurinko paistaa jopa kauemmin kuin Milanossa!
Kuuluisia nähtävyyksiä Cardiffissa ovat Charlotten kirkko, Roald Dahl ja Shakin’ Stevens.
Cardiffan lahden alueella kehitetään huimaa vauhtia hiekkarantoja.
Cardiffan Millenium Stadionin yllä sijaitsee maailman suurin sisäänvedettävä katto.

Cardiffin historia

Walesilainen pääkaupunki Cardiff voi olla pieni kaupunkina, mutta sillä on hyvin vahva kulttuurinen puoli, mainio ruokakulttuuri, joka kiehtoo monia turisteja. Monien vuosien ajan Cardiff on ollut urheilun keskuksena. Tämän kunniaksi kaupungissa avattiin Millenium Stadion, Walesin kansallinen stadion vuonna 1999. Cardiffin linna on ollut kaupungin sydämenä jo vuodesta 1081. Kaupungista kehittyi tärkeä satamakaupunki keskiajalla, mutta tätä ennen, kun John Crichton-Stuart asui Cardiffissa. Hänet tunnettiin myös nimellä "nykyaikaisen Cardiffin luojana". Hän vietti elämänsä suunnitellen kaupunkiin telakoita, liikennejärjestelmää ja kehittämällä Cardiffin pääsatamaa. Cardiffin kaupunki sai tunnustettiin vuonna 1905 ja siitä tuli Walesin pääkaupunki vuonna 1955. Cardiff selviytyi huimasta kivihiiliteollisuuden laskusta, joka tapahtui satama-alueella. Cardiff on nykyään moderni ja vilkas kaupunki, josta löytyy paljon nähtävää.

Aktiviteetit Cardiffissa

Cardiffista löytyy paljon nähtävää: Millenium-Keskus, Kansallinen museo ja taidegalleria ja Cardiffin linna, mutta kaupungista löytyy muitakin nähtävyyksiä, jotka eivät ole niin tunnettuja, mutta näkemisen arvoisia. Lightship 2000- laivavierailu mahdollistaa myös kylmien ja kuumien juomien nauttimisen laivan kahvilassa. Alueella sijaitsee myös mahtava vohveli-kahvila, josta löytyy herkullisia tuoreita vohveleita. Cardiffissa sijaitsee Ifor Bach-yökerho aivan kaupungin keskustassa, jossa esiintyy kansainvälisiä artisteja vuosittain. Yökerho edesauttaa monien artistien uranalkua. Llandaffin katedraali sijaitsee aivan keskustan ulkopuolella Taff-joen varrella. Se on arkkitehtuuriltaan mahtava ja jokaisen turistin näkemisen arvoinen. Katedraalilla on pitkä ja rikas historia. Sitä sanotaan Cardiffin helmeksi. Cardiffissa sijaitsee paljon puistoja, kuten Bute Park ja Roath Park. Näihin puistoihin on mainio tehdä picnic-reissuja.

Walesilainen ruoka- ja juomakulttuuri

Walesilainen ruokakulttuuria on alettu arvostamaan yhä enemmän ja enemmän. Walesilaisella ruualla on juurtuneet perinteet. Monet ruokalajit ovat tehty lampaan lihasta tai purjosta. Meriruoka on myös osa suurta ruokakulttuuria. Olut on kansallinen juoma ja saanut suurta suosiota Englannissa sekä Irlannissa. Cardiffissa sijaitsee paljon pieniä, itsenäisiä panimoita, joissa valmistetaan erinomaisia töitä. Monia mahtavia töitä löytyy kaupungin pubeista. Olutta usein käytetään ruuanlaitossa, esimerkiksi pataruuissa ja mustekalaruuissa. Tässä on muutamia tyypillisä walesilaisia ruokia:Faggot- perinteikkäät walesilaiset lihapullat, jotka on tehty lampaan tai sian maksasta, sipulista ja korppujauhosta. Tarjoillaan perunan ja herneiden kera.Laverbread (Merileväleipä)- herkullinen leipä, joka valmistetaan merilevästä ja kaurasta.Bara Brith- makea leipä, johon sisältyy rusinoita ja herukoita.Walesilaiset kakut- pienet, ohuet kakut, jotka valmistetaan pannulla.Cawl- walesilainen muhennos, joka valmistetaan lampaasta ja purjosta.Walesilainen juustoleipä (Welsh rarebit)- tällainen ruoka yleensä valmistetaan Cheddar- juustosta, leipäjuustosta ja uunijuustosta.Kaupungissa sijaitsee paljon panimoita ja siideritaloja. Me suosittelememme teille Rhymneyn olutta ja Gwynt Y Ddraigin siideria, joka on voittanut monissa juomakilpailuissa.Haluamme vielä mainita Penderyn-viskistä, jonka suosio kasvaa ympäri maailmaa.

Liikkuminen Cardiffissa

Lentokenttä sijaitsee vain noin 30 kilometrin päässä keskustasta. Tämä on hyvin vilkas lentokenttä, jolla on paljon yhteyksiä moniin Britannian kaupunkeihin ja Eurooppaan. Lentokentältä kaupunkiin pääsee joko ottamalla bussi X91 tai juna Cardiff Roosen kansainväliselle asemalle. Cardiffin keskusta on hyvin pieni, joka koostuu parista pääkadusta. Kaikki sijaitsee kävelymatkan päässä. Abergavenny-vuoristo on mainio turistikohde, joka tunnetaan alueen herkullisesta ruuasta. Swansean yöelämä on legendaarinen ja Gowerin niemimaalla sijaitsee kauniita hiekkarantoja.Cardiffin asuntojen (apartments) lisäksi löydät helposti myös muut kaupungit. Chongqing Gold CoastKrakovaVeronaMakati CityBerliiniHampuriWienMünchenAmsterdam

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme