Majoitus kohteessa Cannes

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Cannes

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Cannes

Kaunis ja kiehtova Cannes sijaitsee Ranskan Rivieran sydämessä. Kaupunki tunnetaan ehkä parhaiten vuosittain järjestettävästä elokuvafestivaalista Le Festival international du film de Cannes. Kaupunki on suosittu turistikohde ja siellä on paljon nähtävää, varsinkin huvialusten täyttämä satama, Vanhankaupungin muinaiset rakennukset ja hotelleja täynnä oleva La Croisette-promenadi. Cannesissa järjestetään elokuvajuhlien lisäksi myös mainosalan arvostetuin palkintojuhla Cannes Lions International Advertising Festival ja viime vuosina kaupunki on isännöinyt myös monia muita suuria konferensseja. Cannesissa on tyypillinen välimerellinen ilmasto ja kesäisin kaupungissa on päivittäin 12 tuntia auringonpaistetta. Cannesin rannat vetävät sinne paljon aurinkoa palvovia turisteja ja suuret kuuluisuudet kuten Coco Chanel ovat hakeneet rusketuksensa näiltä rannoilta! Koska Cannes on festivaali- ja konferenssikaupunki, siellä on luonnollisesti myös huikea määrä hotelleja ja ravintoloita. Kaupungissa on todella paljon majoitusvaihtoehtoja ja Wimdullakin on Cannesissa yli 400 tarjousta. Meillä on merinäköalalla varustettuja asuntoja, keskusta-asuntoja, huviloita ja paljon enemmän. Löydä tästä jännittävästä ranskalaisesta kaupungista majoitus, joka sopii parhaiten juuri sinulle!

Nippelitietoa

 • Cannes oli yksi Baijerin kuningas Ludwigin lempikaupungeista.
 • Cannesin elokuvajuhlat perustettiin vuonna 1946!
 • Noin 200 000 näyttelijää, tuottajaa, agenttia ja fania kerääntyy vuosittain elokuvajuhlille.

Tehtävää ja nähtävää Cannesissa

Cannes on uskomattoman kaunis lomakohde. Vanhakaupunki, josta on näköala lahdelle ja Lerin-saarille, on erityisen ihastuttava osa kaupunkia. Kaupungilla on hyvin rikas ja monimuotoinen historia. 1800-luvun Cannesin henki näkyy edelleen komeissa huviloissa, joita on eri puolella kaupunkia. Rikkaat ja tunnetut ovat aina matkanneet Cannesiin ja jetsetin yleellinen tunnelma on havaittavissa kuuluisella La Croisette-rantakadulla, jonka varrella on monta luksushotelleja ja ravintoloita. Cannesissa on monia ihastuttavia julkisia ja yksityisiä uimarantoja. Parhaat julkiset rannat ovat Plages Du Midi ja de la Boca.Yksi Cannesin puhutuimmista ja mystisistä nähtävyyksistä on 15 minuutin lauttamatkan päässä keskustassa sijaitseva St Marguerite-saari. Saarella on entinen vankila, jossa oli aikoinaan vangittuna Rautanaamio. Rautanaamion huhuttiin olevan ranskan kuninkaan Ludvig XIV:n kaksoisveli, jota kuningas piti vangittuna jottei kruunusta tulisi kiistaa. Mystinen vanki, jonka henkilöllisyys ei ole koskaan varmistunut, vietti saarella 11 vuotta. Voit vierailla hänen sellissä ja kiertää linnoitusta. Saarelta löydät myös museon Musee de la Mer (merimuseo) jossa on kokoelma arkeologisia löytöjä rooman- ja saraseeninaikaisista laivanhylyistä. Jos haluat oppia lisää Cannesin historiasta kun olet palannut mantereelle, suuntaa museoon Musee d’Art et d’Histoire de Provence. Vanhassa 1800-lukulaisessa kartanossa sijaitsevassa museossa on monia esineitä esihistoriallisesta ajasta nykyaikaan. Musee de la Castre on myös kiinnostava museo jossa on kiinnostavia esineitä Tyynen Valtameren alueelta ja Perusta.

Shoppailu Cannesissa

Cannes on tunnettu ostosmahdollisuuksistaan ja löydätkin kaupungista vaikuttavan määrän kauppoja. Cannes tunnetaan Beverly Hillsin sisarkaupunkina ja on ranskalaisen rivieran kauppakeskus. Löydät yleellisimmät kaupat keskustan Rue d’Antibes-kadulta. Kaupungissa ei kuitenkaan ole pelkästään kalliita putiikkeja vaan myös uskomattomia ruokaruokatoreja kuten Marche Forvillella, jonka kojut ovat ihania. Ranskahan on tunnettu herkullisesta ruokakulttuuristaan ja löydät toreilta taivaallisia juustoja, tuoreita vihanneksia ja pastaa. Forviella muuttuu maanantaisin kirpputoriksi ja voit silloin ostaa torilta maalauksia, koruja ja kirjoja.

Liikkuminen Cannesissa

Cannes-Mandelieun lentokenttä on lähin lentoasema ja se sijaitsee 5km länteen kaupungista. Suurin osa Cannesiin suuntaavista vierailijoista laskeutuvat kuitenkin Nizzan Cote d’Azur International Airport-kentälle, joka on seudun suurin. Paras tapa päästä Cannesiin kentältä on bussilla. Bussi liikennöi kerran puolessa tunnissa, matka kestää 45 minuuttia ja maksaa 17€. Taksit ovat alueella hyvin kalliita ja matka kentältä keskustaan maksaa noin 80€. Cannesin keskustassa liikkuminen on hyvin yksinkertaista. Bus Azur-yhtiöllä on hyvä ja tehokas bussiverkko. Suurin osa kaupungin kiinnostavista paikoista ja nähtävyyksistä ovat kuitenkin kävelymatkan päässä toisistaan ja kävely onkin varmasti paras tapa liikkua Cannesissa.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme