Majoitus kohteessa Cambridge

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Cambridge

Majoitus ja asunnot kohteessa Cambridge: Apartments

Hurmaava englantilainen kaupunki Cambridge on kaupunki, jossa voi selvästi kuulla historian huminaa. Täällä sijaitsee Yhdistyneen Kuningaskunnan toiseksi vanhin yliopisto ja kaupungin juuret juontavat aina Rooman valtakuntaan saakka. Cambridgesta tuli aikoinaan tärkeä kauppakeskus ja yliopisto syntyi kaupanteon tuomista rikkauksista. The University of Cambridge löytyy aina maailman yliopistojen viiden kärjestä ja monet kuuluisuudet kuten Darwin ja Hawking ovat saanet koulutuksensa täällä. Viime aikoina Camebridgesta on kehkeytynyt eräänlainen teknologisen kehityksen keskus, ja kaupungissa pitää päämajaansa moni teknologiayritys. Kaupunkiin saapuvia vierailijoita hemmotellaan kauniilla arkkitehtuurilla, luomoavilla puistoilla ja hurmaavilla teehuoneilla. Cambridge on loistokas ja kiehtova kaupunki, jossa kannattaa ehdottomasti käydä! Hotelleja ja hostelleja on Cambridgessa riittämiin, aina yleellisistä viiden tähden huoneista opiskelijoiden suosimiin halpoihin vierasmajoihin. Jos tahdot asua hieman erikoisemmin, Wimdu tarjoaa Cambridgessa monia asuntoja ja vierashuoneita, jotka ovat yleensä edullisempia kuin muut majoitusmuodot!

Nippelitietoa

 • Cambridgen rautatieasema rakennettiin kauas kaupungin keskustasta, sillä yliopisto ei halunnut, että opiskelijat pääsevät helposti karkaamaan Lontooseen!
 • Peterhouse on yliopiston vanhin oppilaitos ja perustettiin vuonna 1284.
 • The Eagle-pubin kattoon on poltettu Cambridgessa toisen maailman sodan aikaan asemoituneen amerikkalaisen ilmalaivueen jäsenten nimet. Nimet on poltettu kattoon sytkäreillä.
 • Pink Floyd, yksi maailman tunnetuimmista rock-yhtyeistä, perustettiin Cambridgessa.

Historiallinen Cambridge

Cambridgessa kannattaa käydä keväisin tai kesäisin, jotta voi nauttia yliopistoa ympäröivistä hurmaavista puistoista. Maisemoituneet alueet Cam-joen rannoilla ovat erityisen kauniit, kuten myös yliopiston Botaaninen puutarha. Ota pieni tauko kaupungin vilskeestä ja kävele Charles Darwinin opettajan John Henslown perustaman puutarhan läpi.Monet Yhtyneen Kuningaskunnan parhaimmista museoista ovat Cambridgessa. Suosittelemme lämpimästi Sedgwick Museum of Geology-museoa, jossa on esillä suuri kokoelma geologisia näytekappaleita. Tämä on hyvä paikka niin aikuisille kuin lapsillekin ja kun lähdet sieltä, ymmärrät geologisia kehityskulkuja paljon paremmin. Kaiken lisäksi pääsy museoon on vapaa! Fitzwilliam museo kuuluu myös kiistattomasti Cambridgen parhaimmistoon. Täältä löydät suuren kokoelman esineitä muinaisesta Roomasta, Kreikasta ja Egyptistä. Seinillä on myös Renoirin ja Monetin maalauksia etkä varmasti kyllästy monipuoliseen tarjontaan!

Cambridgen yliopisto

Et voi käydä Cambridgessä näkemättä kaupungin mahtavaa yliopistoa. Käväise ehdottomasti King’s College-kappelissa, joka on yksi Yhdistyneen Kuningaskunnan tunnetuimmista uskonnollisista rakennuksista. Kappelin sisälmys on mahtava kokemus kaikille, jotka ovat edes hieman kiinnostuneita historiasta tai rakennustaiteesta. Kappelissa on monta sen 1400-luvulla alkavasta historiasta kertovaa näyttelyä. Tarina onkin huikea, sillä kappelin rakennutti Henrik VIII. Trinity College on toinen Cambridgen collegeista jolla on kiehtova historia. Trinityn pihalla kasvoi eräs tunnettu omenapuu, jonka pudonnut hedelmä antoi Sir Isaac Newton-nimiselle miehelle ajatuksen painovoimasta! Trinity on hieman epätävallisempi kuin monet muut colleget ja löydät sieltä monta kiintoisaa arkkitehtonista yksityiskohtaa.

Vaihtoehtoinen Cambridge

On monta eri tapaa kokea tämän tunnetun kaupungin erikoisemmat puolet. Sinun ei tarvitse kuin kääntyä pääkaduilta pienimmille kaduille, niin löydät tunnelmallisia pubeja, divareita ja hurmaavaa arkkitehtuuria. Suosittelemme erityisesti King’s Parade aluetta, jonka kiemurtelevilla kaduilla löydät monta kiinnostavaa kauppaa ja pubia. Pienessä Kettle’s Yard House and Gallery-galleriassa kannattaa käydä kääntymässä. Sen tiloista löydät pysyvän kokoelman 1900-luvun modernia taidetta. Sen lisäksi ilmaisessa galleriassa on aina vaihtuvia näyttelyjä ja paljon ohjelmaa, musiikkia ja työpajoja. Galleria on pittoreskissa Cambridgelaisessa talossa ja pääset sinne nopeasti kävellen kaupungin keskustasta. 20 minuutin pituisen pyöräilymatkan päässä joenrantaa pitkin löydät Orchard Tea Gardenin, jossa on idyllistä juoda englantilainen kuppi teetä ja maistaa kakkupalaa. Kesäisin voit maata aurinkotuolissa omenapuiden katveessa ja rentoutua!

Liikkuminen

Cambridgesta on hyvät juna- ja bussiyhteydet Lontoon Kings Cross ja Liverpool Lime Street asemille ja matka kaupunkien välillä kestää noin tunnin. Kuten jo kerroimme, Cambridgen asema sijaitsee hieman epäkäytännöllisesti 2km kaupungin keskustasta. Matkan voi kävellä tai taittaa taksilla. Cambridge on hyvin tasainen kaupunki ja täydellinen pyöräilemiseen. Sinun kannattaa vuokrata pyörä ja seikkailla pittoreskeillä kaduilla omaan tahtiisi. Jokiveneily on Cambridgessa suosittu harrastus ja vaikkei se olekaan käytännöllisin tapa liikkua, jokiveneretki Cam-jokea pitkin on todella hauska aktiviteetti!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme