Majoitus kohteessa Cagliari

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Cagliari

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Cagliari

Cagliari on Sardinian pääkaupunki, asukasluvultaan noin 160,000. Kaupungilla on pitkä historia, joka ajoittuu Antiikin aikaan. Kaksi sivilisaatiota vaikutti kaupungin kulttuuriin. Cagliari oli Sardinian kuningaskunnan pääkaupunki, joka siirtyi myöhemmin vuonna 1861 Italian kuningaskunnan hallituksen alle. Kaupunki on tärkeä kulttuuri-, poliittinen- ja taidekeskus. Cagliarissa sijaitsee Välimeren suurin satama ja kansainvälinen lentokenttä. Cagliarissa vallitsee Välimeren ilmasto. Tyypillistä kaupungille on kuumat, kuivat kesät ja leudot talvet. Cagliari on Italian vihreisintä aluetta. Syynä tähän on lukuiset kauniit puistot kuten Regional Park of Molentargius, Monte Urpinu Park, Park of San Michele hill, Terramaini Park ja Monte Claro Park. Kaupungin kaunis, 8km pitkä Poetto-hiekkaranta houkuttelee vuosittain monia turisteja. Pienen matkan päästä Cagliarista sijaitsee muita kauniita rantalomailukohteita, kuten Maddalena Beach, Chia ja Villasimius. Cagliarin vanha kaupunki sijaitsee kukkulalla, mistä on kaunis näköala Cagliarin lahdelle. Monet vanhan kaupungin rakennukset ovat rakennettu 1300-luvulla. Kaupungissa sijaitsee Cagliarin yliopisto, joka rakennettiin vuonna 1620. Kaupungin virallinen oopperatalo Teatro Lirico sijaitsee Cagliarissa. Ruokakulttuuriin kuuluu monenlaiset kala- ja meriruuat, esimerkiksi burrida. Monet kirjailijat, kuten Sergio Atzeni, Giulio Angioni ovat asettaneet teoksien tapahtumapaikaksi Cagliariin.

Majoitus Cagliarissa

Majoittumalla paikalliselta vuokrattuun asuntoon tai huoneistoon pääset sukeltamaan suoraan Cagliarisen elämäkulttuuriin ja jokapäiväiseen elämään. Tutustut paikallisten perinteisiin ja ruokakulttuuriin. Saat vuokranantajalta hyviä vinkkejä Cagliarin kaunimpiin paikkoihin.

Vuokra-asunnot Cagliarissa

Löydät helposti ja nopeasti itsellesi sopivan asunnon, jonka voit vuokrata paikalliselta asukkaalta. Sivuiltamme löydät lisätietoja vuokranantajasta ja voit lukea asunnon kuvauksen ja selata kuvat. Wimdu tarjoaa helpon ja turvallisen tavan majoittua ulkomailla ja tekee teidän matkastanne persoonallisemman ja mielenkiintoisemman.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme