Majoitus kohteessa Côtes-d'Armor

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Côtes-d'Armor

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Côtes-d'Armor

Côtes-d'Armor on Bretagnen osa Pohjois-Ranskassa. Asukasluvultaan alueella asuu noin 580 000 asukasta. Pääkaupunki on Saint-Brieuc. Alue tunnetaan toisella nimellä Côtes-du-Nord. Alue syntyi Ranskan vallankumouksen aikana vuonna 1790, kun vanhasta hallintojärjestelmästä yritettiin päästä eroon. Alueen nimi muuttui vuonna 1990 Côtes-d'Armoriksi. Côtes-d'Armor on rauhallista ja kaunista aluetta. Bretagne alkoi kehittyä paljon Rooman valtakauden jälkeisenä aikana. Alueella puhutaan ranskan lisäksi bretonia, joka on kelttiläinen kieli. Vierailunarvoisia paikkoja ovat esimerkiksi Paimpol, Perros-Guirec, Fort-la-Latte, Cap Frehel, Bertrand du Guesclin-patsas. Côtes-d'Armorin alueella elää paljon nisäkkäitä kuten kauriita, villisikoja, kettuja. Kulttuurisesti alue on menettänyt paljon vanhaa perinnettään, mutta esimerkiksi kansallinen päähine coiffe on edelleen suosittu erilaisissa juhlatilaisuuksissa.

Majoittuminen Côtes-d'Armor

Haluatko kokea jotakin uutta ja asettua asumaan vieraassa kaupungissa paikallisten keskuuteen? Tai jos haluat vuokrata yksityisen talon kaupungin laidalla ja viettää rauhallista lomaa ystäviesi kanssa. Wimdu tarjoaa teille sopivia majoitusvaihtoehtoja ympäri maailmaa ja juuri rauhallisesta Côtes-d'Armorista voitte löytää itsellenne kauniin, romanttisen majoituspaikan ja nauttia matkastanne rauhassa, omissa oloissanne.

Vuokra-asunnot Côtes-d'Armorissa

Wimdulta on mahdollisuus vuokrata erilaisia asuntoja lyhyeksi tai pitemmäksi ajaksi. Voitte itse valita asunnon sijainnista ja keneltä sen vuokraatte. Tutustukaa tarkemmin asuntokuvauksiin ja lukekaa muiden jättämät kommentit. Nämä arvostelut auttavat teitä tekemään oikean valinnan. Varauspyynnön tekeminen Wimdulla on helppoa ja nopeaa. Voitte tehdä varata vuokra-asunnon matkaanne varten jo tänään ja keskittyä matkanne järjestelyyn huoletta ja rennosti!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme