Majoitus kohteessa Busan

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Busan

Majoitus ja asunnot kohteessa Busan: Apartments

Busan on Etelä-Korean toiseksi suurin kaupunki pääkaupungin jälkeen. Asukkaita Busanissa on suunnilleen 3,6 miljoonaa. Busanissa sijaitsee maailman viidenneksi suurin satama. Busanin läpi virtaa Nakdong-joki. Kaupunkia ympäröi paljon vuoria. Busanissa on paljon tarjottavaa jokaiselle turistille: puistoja, rantoja ja lomailukeskuksia. Yongdusan-puisto on noin 7:n hehtaarin kokoinen ja Busan-tornin sijaintipaikka. Yongdusan-puiston alueelta löytyy myös taidegalleria ja Busanin Akvaariokeskus. Puisto on mainio turistikohde, missä tapahtuu vuoden mittaa paljon erilaisia tapahtumia. Dongnae-gu on varakasta asuinaluetta Busanissa. Dongnae Oncheon on kylpyläalue, jossa sijaitsee 6 hiekkarantaa. Busania sanotaan Korean kesäpääkaupungiksi, sillä se houkuttelee varsinkin kesäisin lukuisia turisteja sen 6:lle hiekkarannoilleen. Beomeosan tempperil, Jeongongdan-alttari ja Samgwangsan temppeli ovat vain pieni osa kaikista mielenkiintoisista turistinähtävyyksistä, joita Busan tarjoaa.

Majoittuminen Busanissa

Busanin eksoottinen kulttuuri kiehtoo monia matkustamaan ja näkemään kaupungin kauneuden omin silmin. Wimdu tarjoaa erilaisia majoituksia Busanissa juuri teitä varten. Paikallisilta asukkailta voi vuokrata Wimdun kautta laadukkaita ja valoisia asuntoja, huoneistoja tai jopa huviloita. Isännältä saa lisävinkkejä Busanin kulttuurisesta ohjelmasta tarvittaessa. Paikalliseen kulttuuriin ja elämäntapoihin tutustuminen on entistä helpompaa.

Vuokra-asunnot Busanissa

Wimdu tarjoaa teille vuokra-asuntoja, huoneistoja ja taloja Busanissa. Voitte vuokrata majoituksia lyhyeksi tai pitemmäksikin ajaksi. Voitte käydä läpi asuntokuvaukset ja vuokranantajan tietopalkin, sekä lukea läpi muiden jättämät kommentit, jotka varmasti auttavat teitä tekemään oikean valinnan. Wimdun kautta asunnon vuokraaminen on helppoa ja turvallista. Voitte rauhassa aloittaa jo matkanne suunnittelun, kun tiedätte, että majoitus on hoidettu Wimdun kautta.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme