Majoitus kohteessa Bukarest

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Bukarest

Majoitus ja asunnot kohteessa Bukarest: Apartments

Elämää täynnä oleva Bukarest on aito lomakohde, eikä mikään turisteja varten rakennettu Disneyland. Kaupungin edullinen hintataso ja kiehtova kulttuuri houkuttelevat sinne yhä useampia matkailijoita. Kaupungissa on yli 2 miljoonaa asukasta, kaoottinen autoilukulttuuri, mutta erittäin kattava ja edullinen joukkoliikenne. Bukarestin arkkitehtuuri on sekoitus vuosisatoja vanhoja kirkkoja, ultramoderneja liikerakennuksia ja kommunistisia utopioita, asemakaava ei ole kovinkaan tiukka ja eri tyylit sijaitsevat sulassa sovussa vieri vieressä. Paras tapa tutustua kaupunkiin ovat opastetut kävelykierrokset. Kun vuokraat yksityishenkilön asunnon Wimdun kautta, pääset entistä lähemmin tutustmaan kaupunkilaisten arkeen. Bukarestin ja Romanian historiasta ja kulttuurista oppii paljon vierailemalla joissain kaupungin lukuisista museoista. Kulttuuriharrastukset ovat itäeurooppalaiseen tapaan edullisia ja kaupungista löytyy ooppera ja lukuisia teattereita, myös elokuvat ovat edullisia ja yleensä alkuperäiskielellä. Bukarestissa sijaitsee useita viehättäviä puistoja joissa voi vaikka pitää piknikin, tai vuokrata soutuveneen (Cismigiu puisto). Bukarestin yöelämä on itäeurooppalaiseen tapaan villi, vapaa ja edullinen, jota eivät rasita turha säätely. Klubit ovat auki niin kauan kun niissä riittää asiakkaita. Turkin lomakohteet kuten Istanbul ja Bodrum löytyvät läheltä.

Majoitus yksityisasunnossa, koe Bukarest uudella tavalla

Bukarestin tunnelma on ainutlaatuinen, ja matkalla kannattaa ehdottomasti tutustua paikalliseen kulttuuriin. Vuokraa majoitus Wimdusta ja asu lomasi ajan keskellä aitoa romanialaista kulttuuria. Wimdu on luotettava matkakumppani, yksityishenkilöiden ilmoituksista löytyy valokuvia ja edellisten asukkaiden jättämiä palautteita. Unohda hotellien ja hostellien persoonaton majoitus ja kokeile sen sijasta Wimdua, joka on se edullinen vaihtoehto. Suurkaupungissa, kuten Bukarestissa, on usein hankala löytää parempia paikallisten tuntemia ravintoloita ja baareja. Kun varaat majoituksesi Wimdun avulla, voit kysyä suosituksia paikalliselta isännältäsi ja tutustua siihen Bukarestiin, jonka paikalliset tuntevat. Sen lisäksi että löydät kauttamme majoituksen Bukarestista, sivustoltamme löytyy myös muita kaupunkeja.

Bukarestin asunnot ja vuokra-asunnot, edullinen tapa matkustaa

Monelle matkailijalle eksotiikan löytäminen ei ole enää yhtä helppoa kuin ennen. Kuulee sanottavan, että kaikki on jo nähty. Bukarest on niitä harvoja kaupunkeja joissa on vielä todellista Itä-Euroopan tuntua. Wimdun kautta vuokrattavat asunnot ovat paras tapa kokea tämä itäistä tunnelmaa kuhiseva kaupunki. Moderni vuokra-asunto keskustasta, yksiö rauhallisemmalta alueelta, Wimdulta löydä paljon eri vaihtoehtoja. On sanomattakin selvää, että kun vuokraat asunnon paikaliselta saat parhaat kaupungin menovinkit ja pääset kokemaan enemmän. Tämä uusi sosiaalinen tapa matkustaa on mullistanut ihmisten tavan asua matkan aikana. Suuntaa Wimdun nettisivuille josta löydät kätevimmin asunnot ja vuokra-asunnot Bukarestista.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme