Majoitus kohteessa Buenos Aires

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Buenos Aires

Majoitus ja asunnot kohteessa Buenos Aires: Apartments

Etelä-Amerikassa Atlantin valtameren rannikolla sijaitseva Buenos Aires on Argentiinan pääkaupunki ja vajaan 3 miljoonan asukkaan kosmopoliitti metropoli. Buenos Aires on yksi Etelä-Amerikan vanhimmista kaupungeista, se perustettiin jo 1500-luvulla, sekä suosituimmista matkakohteista. Buenos Airesin kaupunki on kaunis ja muistuttaa arkkitehtuuriltaan vanhoja eurooppalaisia kaupunkeja. Buenos Airesissa on tietenkin suurkaupunkina lukuisia mahdollisuuksia viettää vapaa-aikaa, kaupunki on erittäin turistiystävällinen ja sen ravintolat ovat edullisia ja laadukkaita, kaupungissa on myös vilkas ja monipuolinen yöelämä. Argentiina on tunnettu erityisesti liharuoistaan sekä laadukkaista viineistään. Matkan aikana kannattaa harkita myös viininmaistelukierrokselle osallistumista. Kaupungissa on helppo liikkua sen hyvällä ja edullisella julkisella liikenteellä. Wimdun kautta säästät myös asunnossa, kun vuokraat sen edullisesti paikalliselta. Kulttuurielämän lisäksi Buenos Airesissa on lukuisia puistoja ja kauniita alueita, kannattaa tutustua ainakin Palermon promenadiin, sekä El Puerto de Buenos Airesin alueeseen. Argentiinan historiasta kiinnostuneille mielenkiintoinen kohde on de la Recoletan hautausmaa, jonne Eva Perón on haudattu.

Vietä laadukas loma Buenos Airesissa kulttuuriin tutustuen, majoitus Wimdulta

Laadukkaan loman viettäminen Buenos Airesissa on tehty entistä helpommaksi, helpoin tapa tähän on etsiä majoitus Wimduun listatuista ilmoituksista. Majoittumalla hotellin tai hostellin sijasta vuokrahuoneeseen tai asuntoon, pääset heti lomasi aluksi lähemmäksi aitoa Buenos Airesilaisin kulttuuria. Halutessasi löytää hyviä paikallisten suosimia ravintoloita, helpoiten voit kysyä suosituksia suoraan paikalliselta vuokraisännältäsi. Haluat sitten majoittua tilavaan koko perheen asuntoon, argentiinalaisperheen vuokraamaan huoneeseen, tai kodikkaaseen kaksioon, löydät Wimdusta hyvän valikoiman näitä kaikkia majoitusvaihtoehtoja. Wimdun avulla matkustaminen on entistä halvempaa, ja voit suunnitella lomasi oman persoonasi mukaan.

Värikäs Boca, vuokra-asunnot ja asunnot tunnelmallisessa Benos Airesissa

Buenos Airesin värikkäin kaupunginosa Boca tunnetaan värikkäiden ja omaperäisten talojensa lisäksi myös jalkapallojoukkue Boca Juniorin kotiareenan sijaintipaikkana. Seuran tunnetuin kasvatti lienee argentiinalainen jalkapalloikoni Diego Maradona. Vaikka jalkapallo ei olisikaan lähellä sydäntä kannattaa peliä mennä katsomaan pelkästään riehakkaan tunnelman vuoksi. Wimdulta löydät monipuoliset asunnot ympäri kaupunkia. Vuokra-asunto Bocan kaupunginosan tuntumasta on hyvä valinta niin jalkapallon ystäville kuin tavalliselle matkaajallekin. Kulkuyhteydet Buenos Airesista muualle Etelä-Amerikkaan ovat hyvät. Uruguayihin pääsee kätevästi lautalla eikä Brasiliakaan ole kaukana. Wimdulta löydät vuokra-asunnot myös Brasilian kohteista. Nauti Etelä-Amerikan lämmöstä ja ihastu sen temperamenttisista ihmisiin. Asunnot matkaasi varten varaat helpoiten Wimdulta.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme