Majoitus kohteessa Budapest

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Budapest

Majoitus ja asunnot kohteessa Budapest: Apartments

Ehkäpä se tulee yllätyksenä teille, mutta Budapest on Euroopan seitsemänneksi suurin kaupunki. Budapest tunnetaan ” Pariisin itäisenä osana”, sillä se muistuttaa sitä. Budapest on niin hämmästyttävä kaupunki, että se on luettu UNESCOn yhdeksi kauneimmaksi kaupunkialueeksi. Budapestin keskustasta ei ole helppoa löytää edullista majoituspaikkaa. Keskustasta löytyy lukuisia hotelleja ja hostelleja, joihin voi majoittua lyhyeksi tai pitemmäksi ajaksi.Wimdun kanssa voit majoittua juuri siihen alueeseen, johon haluat.

Hauskoja faktoja

Budapestissa on kuuma. Maanalaiset kuumat lähteet nousevat pinnalle keväisin. Noin 70 miljoonaa litraa vettä pursuaa pinnalle päivittäin.
Grim Reaper-patsas nimettiin ”tuntemattomaksi patsaaksi”, joka sijaitsee sankarien aukiolla. Koskettamalla tätä patsasta, sanotaan, että henkilön luova kirjoittaminen paranee.
Kuulakärkikynän kehitti Biro László József, joka syntyi Budapestissa.
Olet ehkä kuullut, että kaupunki koostui kahdesta osasta; Buda ja Pest. Mutta et ole ehkä kuullut sitä, että kaupungilla oli myös kolmas. Óbuda oli kolmas osa, joka Budan ja Pestin kanssa kuului Habsburgin hallituksen alaisuuteen.

Aktiviteetit Budapestissa

Ne, jotka ovat Budapestissa ensimmäistä kertaa, suosittelemme Andrassy Avenueta. Sieltä on helppo aloittaa kaupunkikierros kohti Sankariaukiota. Vanhan ja uuden taiteen museot sijaitsevat aivan kaupungin keskustassa. Kaduilla voi ihailla budapestiläistä arkkitehtuuria. Budapestin linna sijaitsee Budapestin historiallisessa keskustassa. Sieltä löytyy paljon historiallisia rakennuksia, 6 museota, 3 kirkkoa ja kuninkaallinen palatsi. Muita kauniita arkkitehtuurisia rakennuksia löytyy Unkarilaisen Parlamentin alueelta. Unkarin Parlamentin talossa on 691 huonetta ja 20 km:ä portaita. Széchenyin ketjusilta on myös näkemisen arvoinen ja on luettu yhdeksi maailman ihmeistä. Silta yhdistää Buda ja Pest-osat ja se tuhottiin toisen maailmansodan aikana, mutta korjautettiin sodan jälkeen. Budapestin Oopperatalon akustiikka on maailman parasta. Paras näköala kaupungista on Kalastajanlinnakeesta. Tämä oli aiikoinaan virallinen kalastajatoripaikka. Budapest tarjoaa myös rentouttavia lomahetkiä kylpylöissä. Budapestissa sijaitsee maailman kauniimpia kylpylöitä, joissa jokaisen turistin täytyy käydä. Szecheny-kylpyläalueella sijaitsee Euroopan suurin luonnon kuumien lähteiden alue. Alue rakennettiin barokkolaisen tyylin mukaan vuonna 1903. Unkarilaisilla on pitkä perinne kylpemisestä, jota pidettiin aikoinaan tärkeimpänä aktiviteettina. Suosittelemme teille tällaista rentouttavaa lomaa shakkia pelaillen ja muiden kanssa keskustellen.

Unkari 1900-luvulla

Unkarin nykyajan historia on myös hyvin arvostettua. Memento-puisto on täydellinen paikka rentoutumiselle. Se on ulkoilmamuseo, missä voi ihailla yli 40 erilaista reliikkiä kommunistisen valtakauden ajalta. Muistomerkit Marxille ja Leninille olivat hajoitettu ja nykyään näytillä puistossa. Memento-puisto on vahva muisto kommunistisen ideologian sitkeydestä. Puistossa sijaitsee myös muistomerkki Unkarin juutalaisille, jotka unkarilaisen natsipuolueen jäsenet tappoivat toisen maailmansodan aikana. Tämä on yksinkertainen muistomerkki, mutta näkemisen arvoinen.

Syrjässä Budapestista

Budapestilla on monet erilaiset kasvot. Olisi suuri pettymys lähteä Budapestista näkemättä vähemmän tunnetut nähtävyydet. Szimpla on tyylikäs yökerho, joka sijaitsee hylätyssä, kommunistisessa rakennuksessa. Yökerhon omistaja on sisustanut kerhon vanhoillisilla huonekaluilla. Suosittelemme teille myös ”Viidennen alueen” näkemistä. Se on hyvin perinteikästä unkarilaista aluetta. Viides alue sijaitsee kaupungin keskustassa, mutta ei ole niinkään tunnettu turistikohde. Alueelta löytyy paljon kirpputoreja, joita vierailemalla pääsee näkemään aitojen budapestilaisten ihmisten elämää. Löydät paljon erilaisia mielenkiintoisia käsitöitä ja reliikkejä kommunistiselta ajalta, kuten neuvostoliittolaisia sotilasrannekelloja. Tunnetuin toreista on Józsefvárosin tori. Usein tämä tori tunnetaan nimityksellä ” kiinalainen toripaikka”. Torilla myydään paljon aasialaista ruokaa, josta nimitys ”kiinalainen tori” saikin alkunsa.

Liikkuminen Budapestissa

Budapest Liszt Ferenc- kansainvälinen lentokenttä sijaitsee kaupungin itäosassa, 20 minuutin matkan päästä kaupungin keskustasta. Lentokentälle on helppo päästä bussilla. Ole valmis jonottamaan, sillä lentokentälle on vilkas liikenne. Budapestissa on laaja ja luotettava joukkoliikennejärjestelmä ja me suosittelemme teitä käyttämään sitä. Kaupungin metrolla on kolme linjaa. Budapestista on nopeat yhteydet Bratislavaan ja Wieniin. Kaupungista on suoria junayhteyksiä tai jos haluat ottaa rennommin, voit helposti matkustaa veneellä Danube-jokea pitkin ja ihailla luontoa.

Haluatko varata?

ASUNTOJEMME KESKIARVOSANA ON 9/10! KATSO MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT NIISTÄ:

Susanna
Susanna
8 Todella hyvä
kesäkuu 2018
Modern Stylings joen

Asunto oli kiva ja ekstraplussaa oli ihana parveke sisäpihalle. Asunnosta löytyi kaikki tarpeellinen. Suihkussa käyminen tapahtui ammeessa seisten, mikä voi tuntua vaikealta asialta huonojalkaisille. Kuvissa näkyvä pesukone puuttui. Asia...

Eliisa
Eliisa
10 Loistava
huhtikuu 2018
Studio Budapest

Olimme kaksi keväistä, lähes kesäistä viikkoa Budabestissa ja asuntomme oli Felixen perheen vuokrayksiö. Sijainti oli erinomainen ja bussi toi ja vei ihan talon edustalle. Talo ja ympäristö oli rauhallinen ja siisti. Palvelu ensiluokkais...

Masa
Masa
8 Todella hyvä
elokuu 2017
Sunny Studio Historic viheralue

Huoneisto oli juuri niin kuin oli luvattu, eli bueno :)

silja
silja
8 Todella hyvä
kesäkuu 2015
Charming Budapest Teemalla Huoneisto

asunto oli siisti ja erittäin tilava ja kuvausta vastaava. keittiössä oli kaikki tarvittavat aamiaisen laittoon ja kauppa oli lähellä. Annamaria oli ystävällinen ja avulias. keskustaan sekä joen rantaan oli noin 2km. saman kadun varrella...

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

… ja me rakastamme asuntojamme