Majoitus kohteessa Bryssel

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Bryssel

Majoitus ja asunnot kohteessa Bryssel: Apartments

Bryssel on Belgian ja Euroopan kaunis pääkaupunki. Se on hyvin eläväinen kaupunki ja sen asukkaat ovat monipuolinen sekoitus kaikista maailman kolkista. Brysselissä on paljon nähtävää, kuten Grand-Place, Horta museo ja Atomiumi. Hyvä ruoka ja juoma ovat Brysselissä itsestäänselvyys ja tarjolla olevat herkut ovat saaneet hyvin paljon vaikutteita Belgian naapureilta Ranskalta, Saksalta ja Alankomailta. Löydät yllin kyllin majoitusvaihtoehtoja Brysselistä, joka on todella suosittu kohde ei vain turistejen, vaan myös poliitikkojen ja arvohenkilöiden keskuudessa. Jos haluat päästä hieman halvemmalla, valitse majapaikaksesi oma asunto tai huone. Saat tuntea millaista on herätä paikallisen tavoin kaupungin vilskeeseen!

Nippelitietoa

 • Belgiassa oli melkein kaksi vuotta ilman hallitusta! Päättäjät eivät osanneet valita, miten valta olisi pitänyt jakaa!
 • Belgiassa tuotetaan vuosittain yli 220,000 tonnia suklaata!
 • Brysselin kuninkaallinen palatsi on yli 50% pidempi kuin Buckingham Palace!
 • Karl Marx kirjoitti Kommunistisen Manifestin asuessaan Brysselissä vuosina 1845-848.
 • Ruusukaali, toiselta nimeltään brysselinkaali on todellakin peräisin Brysselistä!

Brysselin nähtävyydet

Brysselillä on vierailijoilleen paljon tarjottavaa. Keskusaukio, Grand Place, kuuluu Euroopan vaikuttavimpiin keskiaikaisiin aukioihin ja sitä ympäröivien rakennusten arkkitehtuuri on henkeäsalpaava. Aukion ympärillä on monta kahvilaa, jotka soveltuvat täydellisesti nähtävyyksien ja tunnelman tarkkailemiseen. Aukiolla sijaitseva Raatihuone tarjoaa opastettuja kierroksia maanantaista torstaihin, jotka on kuitenkin sovittava etukäteen. Aukiolla komeilee myös Brysselin tunnetuin monumentti, The Mannequin Pis. Tämä patsas, joka esittää pientä pissaavaa poikaa, on Brysselin symboli ja epäilemättä pakollinen ohjelmanumero kun vierailet Brysselissä! Musee de la Ville de Bruxelles (Brysselin kaupunginmuseo) on sekin Grand Placella. Museossa voit monen muun asian ohella nähdä asut, joihin Mannequin Pis on puettu vuosien varrella!Bryssel pitää sinut kiireisenä myös keskusaukion ulkopuolella. Yksi maailman kiehtovimmista rakennuksissa sijaitsee kaupungissa: Atomium. Tämä rakennus, tai oikeastaan rakennelma, on raudan kiderakenteen 165-miljardikertainen suurennos. Atomiumi rakennettiin vuonna 1958 ja ylpeilee 102 metrillään korkealle kaupungin ylle. Voit käydä rakennelman sisäpuolella ja sen yhdeksässä atomeja esittävissä palloissa on käytäviä ja julksia tiloja. Kuninkaalliset kasvihuoneet ovat massiivinen kompleksi johon kuuluu taloja ja gallerioita, eikä tätä vuonna 1857 rakennettua nähtävyyttä kannata missata. Löydät täältä myös monia harvinaisia kasveja ja kukkia. Kompleksin päärakennuksesta, La Botanique-keskuksesta, löydät myös vaihtelevia taide- ja musiikkitapahtumia. Koko kompleksi löytyy Brysselin pohjoisosasta. Käy myös Horta museossa, jonka perustaja Victor Horta oli Art Noveaun edelläkäviöistä, ja jonka uskomattomia töitä museossa on näytillä.

Ruokaa ja juomaa Brysselissä

Bryssel tunnetaan etenkin sen ruoka- ja juomatarjonnasta. Hemmottele itseäsi suklaalla, mässäile frites-ranskanperunoilla ja maista belgialaista olutta. Olut on Belgialle sitä, mitä viini on Ranskalle ja tarjolla on loputon valikoima, jota voit maistaa Brysselin baareissa ja kahviloissa. Jos haluat nähdä, miten olut perinteisesti valmistetaan Belgiassa, vieraile Contillion panimossa lähellä päärautatieasemaa. Se on Brysselin ainoa jäljellä oleva panimo ja käyttää edelleen samaa menetelmää, jolla se aloitti toimintansa vuonna 1900. Voit kävellä ympäri pientä panimoa ja maistaa erilaisia olutlaatuja. Paras paikka kokeilla kaikkia saatavilla olevia belgialaisia oluita on Moeder Lambic, jossa on hanassa 46 eri lajiketta! Belgia tunnetaan myös friteistään. Brysselin ehkä tunnetuin frites-ravintola on Chez Antoine Place Jourdan-aukiolla. Frites on osa Brysselin kulinaarista perintöä ja tehdään Belgialaisista perunoista, jotka kypsennetään kahdesti ja tarjoillaan paperituutissa. Ne tulevat aina majoneesin kera, eikä niitä saa sekoittaa ranskalaisiin sukulaisiinsa! Belgialainen suklaa on kansainvälisesti tunnettu ja Brysselistä löydät lukuisia kauppoja jotka ovat erikoistuneet siihen. Suosittelemme, että käyt pienessä mutta legendaarisessa vanhan rouvan omistamassa L’Art de Praslin-kaupassa. Kaupan suklaa on erinomaista ja ihmiset matkaavat kaukaa ostakseen sitä! Pierre Marcolini on epäilemättä Brysselin tunnetuin ja eksklusiivisin suklaapuoti. Heidän tarjoamat tuotteet ovat yllättävän halpoja ja paikalliset kutsuvat niitä maailman parhaaksi suklaaksi! Jos haluat oppia enemmän suklaasta käy suklaamuseossa Musee du Cacao du Chocolate, jossa saat tietää kaiken kaakaopavun historiasta. Museo on informatiivinen ja hauska, jonka lisäksi siellä tarjoillaan maistiaisia!

Liikkuminen

Brysselin lentoasema sijaitsee kymmenisen kilometriä koilliseen kaupungin keskustasta. Paras tapa päästä kentältä kaupunkiin on juna, joka lähtee terminaalin kellarikerroksesta. Junia lähtee neljä tunnissa ja matka kestää suunnilleen 17 minuuttia. Jos yövyt kaupungin keskustassa, huomaat, että useimmat nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä. Brysselissä on kuitenkin hyvin toimiva julkinen liikenne, johon kuuluu bussit, junat ja raitiovaunut. Julkisilla pääset kaikkien nähtävyyksien luo, jos et halua kävellä. Ehkä paras tapa kokea Bryssel on ostaa 'Brussels Card’, jonka voit ostaa yhdeksi, kahdeksi tai kolmeksi vuorokaudeksi ja jolla voit matkustaa julkisilla, pääet katsomaan nähtävyyksiä ilmaiseksi ja saat kaupan päälle kartan. Brysselistä voit lähteä päiväretkelle Bruggeen, Gentiin ja Antwerpeniin hyvin nopeasti. Brugge ja Antwerpen ovat tunnin päässä Brysselistä, eikä Gentiin kestä sitäkään.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme