Majoitus kohteessa Bristol

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Bristol

Majoitus ja asunnot kohteessa Bristol: Apartments

Bristol on yksi Yhdistyneen Kuningaskunnan kiinnostavimmista, kiehtovimmista ja ainutlaatuisimmista kaupungeista. Bristol sijaitsee Englannin lounaisessa osassa ja on seudun ehdoton sydän. Kaupunki on useimpien alueella vierailevien suurin kiinnostuksen kohde ja kannattaa poiketa Bristolissa jos on lähdössä Walesiin, Cornwalliin tai Devoniin. Bristolin kulttuuri on ainut laatuaan ja on saanut paljon vaikutteita eri puolilta maailmaa, varsinkin Karibiasta ja Pohjois-Afrikasta. Paras tapa kokea kaupunki on asua paikallisen asunnossa ja oppia tuntemaan kaupungin asukkaat. Saat ehkä asua aidon bristolilaisen kanssa, tietää kaikki parhaimmat paikat ja saada kosketus tyypilliseen bristolilaiseen elämään. Kaupungissa on myös muita majoitusmuotoja kuten hostelleja ja hotelleja. Olemme varmoja, että löydät jotain, joka sopii täydellisesti tarpeisiisi!

Nippelitietoa

 • Bristol on maailman varmasti mainekkaimman ja rakastetuimman graffiti-taiteilijan, Banksyn, kotikaupunki.
 • Vaikka Bristolissa on paljon kukkuloita, se on Ison-Britannian pyöräilykeskus.
 • Suositun videopelihahmon Lara Croftin on kehittänyt bristolilainen.
 • Bristolin satamalla oli suuri rooli maailmankaupassa ja valitettavasti myös orjakaupassa.
 • Maailman suurin kuumailmapallojen valmistaja Cameron Balloon LTD toimii Bristolissa.

Tehtävää Bristolissa

Bristolissa on tajuttoman paljon tehtävää. Tässä on lyhyt lista siitä, mitä me mielellään puuhaamme kaupungissa: Kävely Clifton Suspension Bridge-sillan yli auringonlaskun aikaan. Tämä Isambard Kingdom Brunelin suunnittelema 150 vuotta vanha silta on yksi Bristolin ihmeistä. Kävele sillan yli ja takaisin, ihaile sen mahtavaa muotoa ja suuntaa sitten Clifton-kaupunginosassa sijaitsevaan The Corrie Tap-baariin lasilliselle paikallisesti tuotettua siideriä. Syö mukana tuodut eväät College Greenillä. Tämä kaunis puistikko joka sijaitsee Park Streetin, suositun ostoskadun, päässä. Puistikkoa ympäröivät kaksi Bristolin tunnetuimmista rakennuksista, Bristol Cathedral ja uskomattoman tyylikäs Council House. Kesällä viheriöllä kasvaa kauniita kukkia ja se on paras paikka, jos haluaa katsella ihmisiä kaupungin keskustassa. Ihaile Nelson Streetin See No Evil-näyttelyn graffititeoksia. Vuonna 2012 graffitimaalareita eri puolilta maailmaa pyydettiin osallistumaan "See No Evil" nimiseen projektiin. Tulos on Yhdistyneen Kuningaskunnan suurin katutaide-projekti. Ennen niin tylsä tie, joka yhdistää Broadmead Shopping Centren ja Bristolin keskustan, on nyt mitä loistavin nähtävyys. Jättimäiset taideteokset dominoivat jokaista seinää ja esittelevät maailman parhaimpien katutaiteilijoiden lahjakkuutta. Tämä on ehdottomasti yksi Bristolin parhaimmista nähtävyyksistä. Vieraile Bristolin monissa museoissa. Käy katsomassa Bristol City Museum, joka on ilmainen ja täynnä kiinnostavia näyttelyjä. Meidän suosikkimme on muinaista Egyptiä esittelevä puoli. At- Bristol-museossa on paljon interaktiivisiä näyttelyesineitä, esityksiä ja planetaario. Vaikka se ei tarkasti ottaen olekaan museo, Wills Memorial Building on oikea arkkitehtoninen taideteos. Jos olet tarpeeksi hyvässä kunnossa, kiipeä huipulle katselemaan maisemia! Bristolin eläintarha ansaitsee erikoismaininnan! Se on yksi Yhdistyneen Kuningaskunnan parhaimmista eläintarhoista, ja sinne on juuri syntynyt uusi gorillavauva!

Ruokaa ja juomaa

Pelkkä ajatus illastamisesta Bristolissa kuuluisi täyttää sinut innosta! Bristolissa on mahtava määrä ravintoloita, ruokakojuja ja kahviloita joka puolella kaupunkia. Ei ole väliä pidätkö kiinalaisesta, intialaisesta, libanonilaisesta, marokkolaisesta tai perintesitä englantilaisesta - täällä on jokaiselle jotakin! Meidän lempilounaspaikka on St Nicholas Market. Torilla on hieno valikoima pieniä ruokakauppiaita. Kokeile Pieministerin piirakoita tai Al Bab Mansourin marokkolaista tangiinia. Herkullista! Jos haluat ottaa ruokaa mukaan retkelle, Stokes Croftin Grecian Kebab House tarjoilee loistavaa pitsaa ja kreikkalaista. Jason Donervan Park Streetillä taas on täydellinen kun nälkä yllättää sinut keskellä yötä.

Musiikki

Bristolissa on yksi Britannian parhaimmista musiikkiskeneistä. Bristol tuli 90-luvulla tunnetuksi trip hopin syntymäkaupunkina. Bändit kuten Portishead, Massive Attack ja Tricky nousivat nopeasti koko maailman suosioon ja musiikkimedia käänsi katseensa Bristoliin. Bristolissa on vieläkin erinomaisen elävä musiikkiskene, joka kunnioittaa menneisyyttä mutta jolla on katse vankasti tulevaisuudessa. Käy joissakin kaupungin tunnetuimmista keikkapaikoissa kuuntelemassa Bristolin nuoria toivoja. Suosittelemme, että käyt satamassa olevassa laivassa sijaitsevassa Theklassa. Kiipeä kyytiin ja suuntaa kannen alle kokemaan jotain aivan mahtavaa. Laivan kyljessä on pienenä bonuksena yksi Banksyn taideteoksista. Me käymme mielellämme myös Start The Bus nimisessä paikassa katsomassa intiimejä keikkoja ja juomassa hyvää olutta. Bristolin suurin keikkapaikka Colston Hall on myös ehdottomasti vaivan arvoinen jos siellä soittaa joku joka kiinnostaa sinua.

Liikkuminen

Bristolissa likkuminen ei ole maailman helpointa hommaa. Kuten monet muut Britannian kaupungit, ei Bristoliakaan ole suunniteltu äskettäin, eikä kaupunki ole sopeutunut modernin kaupungin tarpeisiin. Bristol Temple Meads, kaupungin päärautatieasema, sijaitsee todella oudosti kaukana kaupungin keskustasta. Kestää 20 minuuttia kävellen tai kymmenisen minuuttia bussilla päästä asemalta keskustaan. Kun olet vihdoin päässyt keskustaan, voit liikkua useaimpiin kohteisiin jalan. Bussit liikkuvat kaupungin keskustassa ja yhdistävät keskustan Broadmead Shopping Centreiin, kaupungin ulkopuolella sijaitsevaan Cribbs Causewayhin ja Cliftoniin. Bristolin lentokenttä on noin 13km keskustasta länteen. Bussilla taitat matkan puolessa tunnissa. Bristolin ympärillä on monia kiinnostavia alueita, jonne ei kestä kauan päästä. Suosittelemme, että käyt kauniissa Bathin kaupungissa, Somersetin kukkuloilla, pittoreskissa Cheltenhamissa ja rajan toisella puolella Walesin Newportissa.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme