Majoitus kohteessa Brisbane

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Brisbane

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Brisbane

Brisbane on Australian kolmanneksi suurin kaupunki ja kansainvälinen metropoli. Brisbanessa sanotaan olevan erityistä positiivista energiaa ja nuorekkuutta, ja brisbanelaisten sanotaan olevan todella rentoa väkeä. Brisbanessa vallitsee mahtava ilmasto. Se onerinomainen ympäri vuoden, edes vuoden kylmimpänä aikana lämpötila ei yleensä putoa alle 20 asteen. Kaupungissa ei tarvitsekaan t-paitaa ja shortseja enempää vaatetusta muuta kuin virallisissa tilaisuuksissa. Brisbanessa on helppo liikkua kävellen tai julkisilla liikennevälineillä. Myös polkupyöriä vuokrataan, ja pyöräilykypärää on pidettävä sakon uhalla päässä. Bribanessa on paljon nähtävää, on erinomainen Alma Park Zoo –eläintarha, kuuluisa kaupungintalo, mielenkiintoinen kasvitieteellinen puutarha ja vaikka mitä. Yksi hyvä kohde on Brisbanen satama, jossa sijaitsee paljon ravintoloita ja shoppailukohteita.Parhaat näkymät kaupunkiin on Coot-tha vuorelta, jonne kannattaa saapua auringonlaskun tai nousun aikaan. Brisbane on erinomainen vierailukohde, kun matkustat Australiaan löydät Brisbanesta kaikki ne asiat joista maa on tullut kuuluisaksi.

Brisbanen elämää täynnä oleva kaupunki on loistava lomakohde

Brisbanessa on mahtavat mahdollisuudet loistavaan lomaan. Kaupungin ravintolatarjonta on erinomainen ja löydät sieltä haluamasi yöelämän viettokohteet. Parhaiten kaupunkiin tutustuu vuokraamalla loman ajaksi vuokra-asunnon (apartments) tai vierashuoneen. Rennossa Australian tunnelmassa on mukava viettää lomaa. Tylsien hotellien tai hostellien sijasta kannattaa kokeilla persoonallisempaa vaihtoehtoa ja etsiä Wimdun kautta asunto (apartments) tai huone. Vuokranantajat ovat aivan tavallisia Brisbanelaisia. Kun haluat löytää parhaat ravintolat Brisbanesta, kuka olisikaan parempi matkaopas kuin paikallinen isäntäsi. Brisbanessa on erinomaiset mahdollisuudet tutustua australialaiseen musiikkiin, siellä sijaitsee lukuisia musiikkipaikkoja ja klubeja, joista löydät vaihtoehtoisemmatkin Australialaiset bändit ja dj:t soittamasta.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme