Majoitus kohteessa Brighton

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Brighton

Majoitus ja asunnot kohteessa Brighton: Apartments

Brighton on yksi Ison-Britannian rakastetuimmista kaupungeista ja kauniilla kaupungilla onkin paljon tarjottavaa. Brigton on niin rannikkokaupunki kuin muodikkaiden lontoolaisten ykköslomakohde. Brightoniin on saapunut vuosien varrella kiinnostava sekoitus ihmisiä, joista osa on halunnut paeta Lontoon vilskettä ja osa ovat yksinkertaisesti rakastuneet hurmaavaan kaupunkiin. Isossa-Britanniassa on monta elävää kaupukia joissa kannattaa käydä, mutta Brighton on ainutlaatuinen ja siellä kannattaakin ehdottomasti lomailla muutama päivä. Sekä Brightonissa että läheisessä Hovissa on paljon majoitusmahdollisuuksia. Monet hotellit ja hostellit sijaitsevat viehättävillä paikoilla meren rannalla. Jos etsit hieman erilaista majoitusta Brightonissa, kokeile asunnon vuokraamista. Me tarjoamme loma-asuntoja ja vierashuoneita jopa paremmilla rantatonteilla kuin hotellit!

Nippelitietoa

 • Vuonna 2001 tehdyn väestölaskennan mukaan suurin osa Yhdistyneen Kuningaskunnan Jedeistä asuu Brightonissa.&emp;
 • Elokuvan uranuurtaja Esme Colligns kuvasi maailman ensimmäisen eroottisen elokuvan Brightonissa vuonna 1896.
 • Brighton Beach on legendaarinen, et kuitenkaan voi rakentaa rannalla hiekkalinnaa, sillä rannalla on vain pieniä kiviäbr>
 • Mone julkkikset asuvat Brighton & Hovessa, kuten Nick Cave ja Steve Coogan. Kuningatar Viktoriakin asui täällä.
 • Britainnian ensimmäinen kasino avattiin Brightonin Metropole hotelliin vuonna 1962.

Tekemistä Brightonissa

Mitä Brightonissa on tehtävää? Kuninkaallinen paviljonki (Royal Pavillon) on 1800-luvulta peräisin oleva paviljonki joka on tyyliltään kiinnostava sekoitus intialaista ja goottilaista rakennustaidetta. Mene mukaan opastetulle kierrokselle ihailemaan vaikuttavaa, dekadenttia sisustusta. Kierroksella saat paljon tietoa kalusteista ja koristeita ja tulet olemaan haltioitunut Brighton Museum and Art Gallery on hyvä pakopaikka kun sade keskeyttää ulkoilmasuunnitelmasi, mikä on Brightonissa lähes väistämätöntä. Päivinä, jolloin aurinko paistaa, kannattaa käydä kävelyllä Brighton Pier-laiturilla, syödä jäätelöä ja ajella törmäilyautoilla. Nauti kupponen teetä hiljaisella Kemptown-alueella lähellä merenrantaa. Ota bussi University of Sussex-alueelle. Kävele metsien ja peltojen läpi kunnes pääset pieneen, hurmaavaan kylään.

Shopping

Brightonin North Laines-alue on todellinen shoppailijan paratiisi. Alueen kiemurtelevat kadut ovat täynnä vintage-puutiikkeja, kiinnostavia romukauppoja ja sykkiviä levykauppoja. Brightonin vaihtoehtoinen skene on hyvin aktiivinen Brigton Lanessa ja voit löytää sieltä hyvin kiinnostavia tuliaisia, vaatteita ja inspiraatiota. Hyvin samanlaisella nimellä varustetulla Laines-alueen vähintään yhtä kiemurtevilla kaduilla taas voit ihastella käsityötaitoa ja korutaidetta vain kivenheiton päässä merenrannasta. Ne, jotka etsivät tunnetuimpia merkkejä ja isompia kauppoja taas voivat suunnata Churchill Square-aukiolle tai Brighton Marinaan, mistä löytyy kaikki tunnetuimat kaupat. Jos siis haluat harjoittaa hieman shoppailu-terapiaa, Brighton on hyvä valinta!

Ruoka ja juoma – Brightonin yöelämä

Brighton on tunnettu sen kattavasta ruokatarjonnasta. Kaupungista löydät myös pubeja, klubeja ja baareja riittämiin ja yöelämä on jännittävä, eläväinen ja hauska. Mitä sitten Brightonissa kannattaa syödä? Tiedämme pari paikkaa jossa kannattaa pistäytyä. North Lainesin reunalla sijaitsevassa LangeLees-ravintolassa tarjotaan viikolla tukevaa lounasta ja viikonloppuisin runsaita illallisia. Meidän lempiaika käydä ravintolassa on kuitenkin aamu, jolloin tarjolla on kaupungin maukkaimmat Florentine- ja Benedict-munat! Illallisaikaan ykkösvalintamme on Planet India, joka on äänestetty kaupungin parhaimmaksi halvan hintaluokan ravintolaksi. Tämä täysin kasvisruokaan sitoutunut inialainen ravintola tarjoaa kaupungin parhaat curryt, suuren valikoiman oluita ja tarjoilijan, joka työskentelee paljain jaloin! Naan-leipä ja kuminariisi ovat oikeita kohokohti! Jos haluat tuijottaa merelle syödessäsi, käy The Bandstand Café-kahvilassa. Ravintolan ruokalistalla on kotitekoisia leivoksia, tuoreita salaatteja ja ostereita. Kun olet syönyt, lähde kaupungille juomaan ja tanssimaan Brightonin yöelämään! Suosittelemme, että käyt North Lainesissa The Basket Makers Armsissa, merenrannalla The Fiddlers Elbow-baarissa ja jos vielä illan päätteeksi jaksat, jatka The Haunt-klubille!

Getting Around

Brighton Shoreham lentokenttä on lähellä Brightonia, mutta useimmiten vierailijat lentävät Lontoon Gatwickille. Gatwick lentokentältä on usein liikennöivä suora junayhteys Brightoniin, jonka avulla pääset kaupunkiin vain 40 minuutissa. Tulet huomaamaan, että helpoin tapa liikkua Brightonissa on jalan. Kaupunki on suhteellisen pieni ja kadut ovat kapeita, joten näet eniten kaupunkia jos kävelet. Brighton Train Station-asema on lähellä kaupungin keskustaa ja kävelymatka sinne on todella mukava. Jos et kuitenkaan halua kävellä, on Brightonissa paljon muitakin vaihtoehtoja. Brighton & Hove Bus Company hoitaa alueella bussikuljetukset. Bussit ovat luotettavia ja halpoja. Pääset minne tahansa ainoastaan kehdella punnalla, eikä päivän lippukaan maksa kuin £3.70. Taksienkaan hinnat eivät Brightonissa päätä huimaa, kun liikut lyhyitä matkoja kaupungin keskustassa. Brightonin sijainti on mitä mainioin, jos haluat käydä päiväretkillä. Lontooseen on helppo päästä ja jos haluat päästä Lontoon matkallasi halvemmalla, voit yöpyä Brightonissa. Sussex South Downs alue on mahtavan kaunis, ja siellä on Englannin mittakaavassa hyvin väljä asutus jos haluat olla rauhassa. Alue sijaitsee vain lyhyen matkan päässä Brightonista.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme