Majoitus kohteessa Bretagne

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Bretagne

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Bretagne

Bretagne on Ranskan niemimaa länsirannikolla. Pääkaupunkina toimii Rennes, joka on alueen suurin kaupunki. Nykyinen Bretagnen alue on kehittynyt nopeasti Rooman vallan jälkeen. Britanniasta saapui paljon kelttiläisiä, jotka alkoivat asuttaa aluetta nopeaan tahtiin. Kun Bretagne oli Ranskan vallan alaisuudessa, se oli alueen kulta-aikaa. Kaupankäynti oli vilkasta ja menestykselistä ja alue rikastui nopeaan tahtiin ja samalla kehittyi. Valitettavasti lukuisat uskonsodat sekoittivat tilanteen ja kaupankäynti lähti laskuun, mutta nousi jälleen sotien jälkeen. Sotien seurauksena alkoi vastareformaatio ja samalla alettiin rakentaa lukuisia kirkkoja. Bretagnen kulttuuri alkoi hävitä maailmansotien jälkeen, mutta sitä on yritetty elvyttää takaisin. Esimerkiksi naiset käyttävät edelleen päähinettä nimeltään coiffe. Bretagnessa on paljon erikoisia ruokalajeja, mutta kaikista tärkeimmiksi ruokalajeiksi on mainittava meriruoka ja kermalla ja hillolla sekä suklaalla täytetyt letut.

Majoittumalla Wimdun asuntoon näet Bretagnen parhaan puolen

Bretagnen pienet ja romanttiset kylät odottavat teitä. Majoituksen löytäminen on nyt helppoa ja onnistuu ilman vaivaa netin kautta. Nyt pystyt tutustumaan aitoon bretagnelaiseen elämäntapaan ja kulttuuriin. Majoittumalla paikalliselta vuokrattuun asuntoon tai huoneistoon tutustut paremmin aitojen ranskalaisten jokapäiväiseen elämään.

Vuokraa asunto Bretagnessa Wimdulta

Vuokra-asunnon löytäminen on helppoa ja turvallista Wimdulta. Voit valita itsellesi erikokoisia ja hintaisia asuntoja. Asunnot voi vuokrata lyhyeksi tai pitkäksi ajaksi oman valinnan ja suunnitelman mukaan. Wimdu tarjoaa teille paremman ja mukavamman tavan majoittua ulkomaille matkustaessa. Nyt voit tuntea itsesi entsitä enemmän paikalliseksi, kun vuokraat asunnon suoraan paikalliselta asukkaalta.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme