Majoitus kohteessa Bremen

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Bremen

Majoitus ja asunnot kohteessa Bremen: Apartments

Bremen on yksi pohjoisen Saksan tunnetuimmista kaupungeista, eikä pelkästään jalkapallojoukkueensa Werder Bremenin takia. Vaikka kaupunki ja sitä ympäröivä alue muodostavat pienimmän Saksan kuudestatoista liittovaltiosta, löydät kuitenkin tästä saksalaisesta kaupungista paljon nähtävyyksiä ja tänne todellakin kannattaa matkustaa. Bremen sijaitsee todella kauniisti Pohjanmeren rannalla ja on siksi Rostockin ja Kielin tavoin pakollinen lomakohde kaikille merimiehille ja niille, jotka haluavat ryhtyä merimiehiksi. Koska Bremenissä asuu noin 600 000 asukasta, se on Saksan mittakaavalla pikkukaupunki, vaikka se Suomessa olisikin maan toiseksi suurin kaupunki. Bremeniin saapuu kuitenkin paljon turisteja, ja kaupungissa on paljon kiinnostavia kohteita. Bremenin historia tärkeänä hansakaupunkina on tehnyt kaupungista kiehtovan lomakohteen.

Bremeniin tutustuu kaikista parhaiten, jos vuokraa loma-asunnon tai pienen vuokramökin kaupungista tai sitä ympäröivältä alueelta. Wimdun avulla löydät useita tarjouksia tästä kauniista satamakaupungista, joiden avulla saat unohtumattoman loman. Voit valita suosikkisi erilaisten vaihtoehtojen joukosta. Meillä on tarjolla suuria kattohuoneistoja, hurmaavia maalaistaloja, yksinkertaisia vuokramökkejä, hulppeita loma-asuntoja ja halpoja huoneita aivan kaupungin keskustassa. Parasta tässä on se, että jokaisen majoituksen vuokraa paikallinen henkilö, joka voi tarpeen tullen auttaa sinua saamaan kaiken irti lomastasi Bremenissä.

Nähtävyyksiä Bremenissä

Ehkä kaikista tunnetuin nähtävyys Bremenissä ovat Bremenin soittoniekat. Soittoniekoilla emme tietenkään tarkoita oikeita muusikkoja, vaan Grimmin veljesten maailmankuulua satua. Tarina kertoo siitä, kun joukko, joka koostuu aasista, kukosta, kissasta ja koirasta, karkaavat Bremeniin välttyäkseen varmalta kuolemalta kotitilallaan. Joukon yllättää kuitenkin matkallaan Bremeniin pimeys, jonka takia he eivät näe enää kaupunkia. He päättävät odottaa aamun tuloa pienessä metsässä sijaitsevassa maalaistalossa. Yön aikana maalaistaloon kuitenkin tulee joukko ryöväreitä, jotka yrittävät murtautua taloon. Eläimet nostavat niin hurjan mekkalan, että varkaat pakenevat metsän pimeyteen. Joukko tykästyy niin kovasti taloon, ettei heitä enää juuri kiinnostakaan Bremeniin pääseminen, vaan he jäävät taloon asumaan elämänsä loppuun saakka. Vaikka tunnetut Bremenin soittoniekat siis eivät koskaan päässeet Bremeniin asti, heidän muistoksi on pystytetty patsas suoraan kaupungin raatihuoneen ulkopuolelle.

Bremenin raatihuoneessa on muutakin nähtävää kuin soittoniekkojen patsas, ja kaikki kaupunkiin saapuvat turistit tulevatkin katsomaan rakennusta. Raatihuone on paitsi Saksan vanhimpia, myös maan vaikuttavimpia raatihuoneita ja on yksi kaupungin kahdesta kohteesta, jotka ovat päässeet mukaan UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Toinen UNESCOn listaama nähtävyys on Bremenin Roland, joka on vuonna 1404 rakennettu veistos kauppatorilla aivan raatihuoneen edessä. Yhdessä Roland ja raatihuone muodostavat Bremenin tavaramerkin ja muistuttavat vierailijoita siitä, miten rikas kaupungin ja sen asukkaiden historia oikeastaan on. Yksi Bremenin vaikuttavimmista nähtävyyksistä on myös kaupungin vanhin kortteli nimeltään Schnoorviertel. Suurin osa tässä kaupunginosassa sijaitsevista taloista ovat paikallisen museoviraston suojelemia ja kertovat kaupungin historian kävelyn ajan. Tällä alueella näkee myös miten kaupunki on muuttunut aikojen saatossa.

Jos olet kiinnostunut arkkitehtuurista, sinun kannattaa lähteä retkelle Böttcherstraße -kadulle. Tämä noin sata metriä pitkä katu Bremenin vanhassa kaupunginosassa on täynnä pieniä taidekauppoja, laadukkaita ravintoloita ja kiinnostavia museoita. Useat erilaiset rakennustyylit sulautuvat kadulla kauniiksi kokonaisuudeksi ja tekevät tämän muinaisen kujan eläväiseksi, ainutlaatuiseksi paikaksi, johon kannattaa ehdottomasti tutustua.

Jos haluat lähteä vierailusi aikana päiväretkelle, me voimme suositella sinulle kuudenkymmenen kilometrin päässä sijaitsevaa Bremerhavenia. Kaupunki ei ole ainoastaan yksi Saksan tärkeimmistä kauppasatamista, vaan myös maan ainoa kaupunki, joka todella sijaitsee aivan Pohjanmerellä. Bemerhavenista lähetetään rahtia kaikkiin maailman kolkkiin. Vaikuttavan satama-alueen lisäksi, kaupungissa on myös yksi Saksan tärkeimmistä merenkulun museoista, joka innoittaa jokaista merenkulusta kiinnostunutta.

Bremenin herkkuja

Bremenillä on, kuten lähes jokaisella Saksan alueella, oma paikallinen keittiönsä. Siksi vierailijan kannattaa ehdottomasti pistäytyä jossain kaupungin laadukkaissa ravintoloissa matkansa aikana. Koska kaupunki sijaitsee niin lähellä merta, täällä kala kuuluu tietenkin lähes jokaiseen päivään. Bremenissä voi kuitenkin maistaa myös kaikenlaisia muita erikoisuuksia, joista suurin osa on pohjois-saksalaiseen tapaan hyvin täyttäviä. Paikallisia erikoisuuksia myyvät lähes jokainen kaupungin ravintoloista. Kokeile esimerkiksi herkkuja kuten Kohl un Pinkel, Labskaus, Kluten tai Klaben. Nimet voivat kuullostaa aivan siansaksalta muualta tulleelle, mutta älä anna nimen hämätä, vaan uskaltaudu maistamaan!

Vapaa-ajan aktiviteetteja Bremenissä

Bremenissä todellakin riittää tekemistä jokaiselle, ikään tai kiinnostuksenkohteisiin katsomatta. Urheilulajeista varsinkin jalkapallolla on erityinen paikka kaikkien kaupunkilaisten sydämissä. Jo aikaisemmin mainittu Bremenin oma joukkue Werder Bremen on yhtä tärkeä asukkaille kuin Bremenin soittoniekat ja Bremenin Roland. Joukkue on viime vuosien aikana noussut taulukoissa huikeaa vauhtia ja on nyt yksi maan parhaiten pärjäävistä joukkueista. Werder ei pärjää pelkästään kotimaassaan, vaan voittaa pelejä myös Euroopan suurilla stadioneilla. Werder Bremenin kotikenttä on nimeltään Weserstadium ja on yksi Saksan tärkeimmistä pelipaikoista. Katso siis joukkueen ohjelmisto ja lähde mahdollisuuden tullessa kokemaan unohtumaton tunnelma, kun kaupungin asukkaat kannustavat omia pelaajiaan.

Niille, jotka eivät ole erityisen kiinnostuneita jalkapallosta, on myös paljon muuta tekemistä tässä monipuolisessa kaupungissa. Jos sattuu paikalle siihen aikaan vuodessa kun Bremer Freimarkt -markkinat pidetään, ne kannattaa ehdottomasti katsastaa. Markkinat on pidetty kaupungissa jo vuodesta 1035 ja ovat näin yhdet koko Saksan vanhimmista kyläjuhlista. Spektaakkeli kestää noin kaksi viikkoa ja paikalle saapuu noin neljä miljoonaa vierailijoita läheltä ja kaukaa. Täällä todella viihtyy niin nuori kuin vanha ja markkinat järjestetään joka vuosi lokakuussa. Festivaalin kohokohta on ehdottomasti sen paraati, johon osallistuvat tuhannet kaupungin asukkaat, jotka ovat naamioituneet ja joiden päälle katsojat heittävät karkkia.

Jos kaikki nämä aktiviteetit alkavat väsyttää, sinun kannattaa suunnata kaupungin keskuspuistoon Bürgerparkiin. Puisto on elävän kaupungin rauhallinen keidas ja täällä voi todella rentoutua luonnon helmassa. Puisto on hyvin suuri ja sen metsää muistuttavat puut tekevät tästä täydellisen paikan kävelylle tai virkistävälle juoksuretkelle. Ja kun jalkoja rupeaa väsyttämään, voi yksinkertaisesti istuutua penkille ja ihailla kauniita maisemia.

Liikkuminen

Bremenin lentokenttä sijaitsee etelään kaupungin keskustasta ja sinne pääsee keskustasta helposti julkisilla liikennevälineillä. Kaupungin päärautatieasemalta lähtevä raitiovaunu numero 6 ajaa aina terminaalille asti. Kaupungin rautatieasema on muutenkin tärkeä paikka, tänne pääsee lähes kaikista Saksan ja Euroopan kaupungeista kuten Berliinistä ja Hampurista. Nopeat saksalaiset junat, ICE:t, vievät sinut parissa tunnissa Saksan pohjoisiin suurkaupunkeihin. Jos haluat liikkua nopesti ja vaivattomasti Bremenin keskustassa, Wimdu suosittelee, että vuokraat polkupyörän. Kaupunki on suhteellisen pieni ja täällä on todellakin investoitu pyöräilijöihin. Lähes joka puolella kaupunkia on uudet ja laadukkaat pyörätiet, joita pitkin on ilo rullailla katsomassa kaupungin kauniita nähtävyyksiä. Jos et halua pyöräillä, kaupunkiin voi tutustua tietenkin myös jalan. Ja kun olet kävellyt tarpeeksi voit käyttää Bremenin tehokasta joukkoliikennettä.

Joskus hyvät lomakohteet ovat hyvinkin lähellä. Monet Saksaan matkustavat eivät ensimmäisenä suuntaa Bremeniin, mutta kylläpä kannattaisi. Bremen on vanha ja kiehtova kaupunki täynnä historiaa. Olet lähellä merta ja voit hemmotella itseäsi kaupunki- ja rantaloman yhdistelmällä. Täydellistä. Hyvää matkaa Bremeniin toivottaa sinulle koko Wimdun tiimi!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme