Majoitus kohteessa Brandenburg

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Brandenburg

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Brandenburg

Brandenburgin osavaltio ympäröi Berliiniä. Sen pääkaupunkina toimii Potsdam. Brandenburgissa sijaitsee paljon kauniita nähtävyyksiä. Eisenhardin linna Belzigissä, Oranienburgin linna, joka on vanhin barokkityylin linna ja rakennettu hollantilaiseen tapaan. Sanssouci-huvilinna sijaitsee Potsdamin lähistöllä ja edustaa rokokootyyliä. Osavaltio tunnetaan myös sen kauniista ja puhtaasta luonnosta sekä viheralueista. Brandenburg sai kunnianosoitusta myös J.S. Bachin sävellyksissä. Bach sävelsi Brandenburgin concerton, josta tuli yksi hänen tärkeimmistä sävellyksistään. Mistä nimitys Brandenburg sai alkunsa? Tähän on esitetty slaavilainen teoria siitä, että Brandenburg sai nimityksensä slaavilaisesta "Branibor"-sanasta, joka toisin sanoen tarkoittaa metsää lähellä rajaa. Tähän on myös toinen versio, jonka mukaan Brandenburg sai nimensä germaanisesta sanajuuresta "brenan", joka tarkoittaa polttaa, palaa. Brandenburg siis tarkoittaa palanutta kaupunkia germaanisen teorian mukaan.

Majoitus Brandenburgissa

Majoittuminen onnistuu helposti ja turvallisesti varaamalla Wimdun sivulla tarjolla olevista asunnoista, huoneista tai taloista itsellesi sopivin. Voit selailla asuntokuvauksia ja kuvia läpi ja löytää mieleisesi majoitusvaihtoehto jo tänään. Suoraan paikalliselta vuokrattuun asuntoon on helppo majoittua, jolta saat myös käytännön vinkkejä. Pääset nyt entistä paremmin tutustumaan paikalliseen kulttuuriin ja elämään.

Vuokra-asunnot Brandenburgissa

Hotelliyöpyminen on tylsää ja tavanomaista. Wimdu tarjoaa nyt enemmän näkemistä ja erilaisen kokemuksen matkustaessa. Voit vuokrata erikokoisia ja hintaisia asuntoja pariksi yöksi tai kuukausiksi. Wimdu auttaa teitä majoittumaan helposti ja kätevästi.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme