Majoitus kohteessa Boston

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Boston

Majoitus ja asunnot kohteessa Boston: Apartments

Boston on yksi Amerikan vanhimmista kaupungeista. Bostonissa on paljon historiaa ja musiikkia. Kaupungissa on maailmankuulu satama ja lahti, jossa on 34 saarta. Lahti suojaa Bostonin myrskyiltä ja on tehnyt satamasta tärkeän kauppakeskuksen. Kauppa teki Bostonista jo aikaisin varakkaan kaupungin ja teknologian, innovaation, kehityksen ja koulutuksen keskuksen. Bostonin asukkaat voivat kiittää kaupungin asemasta esi-isiään. Boston voi ylpeillä esimerkiksi Pohjois-Amerikan vanhimmalla julkisella koululla ja kirjastolla. Bostonissa on paljon tehtävää ja nähtävää ja tulet huomaamaan, että ihmiset ovat hyvin vieraanvaraisia, ystävällisiä ja ylpeitä kaupungistaan. Kaupungissa on monta hotellia ja hostellia ja jopa yritys, joka vuokraa asuntoveneitä turisteille. Löydät kaupungista myös muita vaihtoehtoisia majoitusmuotoja kuten asuntoja, vierashuoneita ja huviloita, jotka ovat suhteessa edullisempia kuin useimmat hotellit. Olemme varmoja, että löydät tästä mahtavasta kaupungista juuri sinulle sopivan yösijan!

Nippelitietoa

 • Yhdysvaltojen suurin taidevarkaus, jolloin 12 taulua arvoltaan yhteensä 100 miljoonaa dollaria vietiin, tapahtui Bostonissa vuonna 1990!
 • Boston Latin School on Yhdysvaltojen vanhin koulu ja avasi ovensa vuonna 1635.
 • Bostonissa on 66 yliopistoa ja muuta koulutusinstituutiota.
 • 60 kerroksisessa John Hancock Tower-tornissa on 53 000 m² lasia!
 • Maailman ensimmäisen puhelun teki Bostonissa vuonna 1876 Alexander Graham Bell.
 • Boston Common, joka avattiin vuonna 1634 oli Amerikan ensimmäinen puisto.

Bostonin nähtävyydet

Boston sijaitsee Charles and Mystic-joen suulla ja joki antaa kaupungille omanlaisensa luonteen. USS Constitution-fregatti makaa lahdessa ja voit voit vierailla maailman ensimmäisellä sota-aluksella nimeltään ‘Old Ironsides’. Alusta käytettiin Amerikan sisällissodassa ja vuoden 1812 sodassa. Alus on saanut nimensä siitä, että brittiläisten kuulat kimposivat takaisin aluksen rungolta, vaikka se on rakennettu puusta! Voit astua sisään alukseen, joka on nyt USS Constitution museo. Bostonin lahdessa on, kuten mainittu, 34 saarta, joista monet ovat hyvin kauniita ja vierailun arvoisia. Yksi niistä on George’s Island. Tätä saarta käytettiin sisällissodan aikaan sotavankileirinä ja leiri on vielä pystyssä. Saari on kansallispuisto ja siellä käy vuosittain 10,000 vierailijaa. Saarella oleva vanha linnoitus, joka kesti yli 17 vuotta rakentaa on jättimäinen. Linnoitus on pimeiden tunneleiden ja holvikäytävien labyrintti. Spectacle Island taas on entinen kaatopaikka, joka on nykyään todella kaunis ja jolta on uskomattomat näkymät Bostonin taivaanrannalle. Kaikille suurimmille saarille pääset helposti satamasta lautalla.

Bostonin historia

Bostonilla on todella kiehtova menneisyys. Kaupunki on amerikkalaisen vallankumouksen syntymäkaupunki, täällä juostaan maailman vanhin maraton ja Boston Tea Party-ryhmittymä ptää kaupungissa päämajaa. Täältä löydät myös Amerikan vanhimman ravintolan, Union Oyster House, joka oli John F. Kennedyn suosikki. Ravintola on New England-osavaltion tavaramerkki ja tarjoilee mahtavia hummereita, simpukkakeittoa ja tietenkin ostereita. Läheinen The Bell in Hand Tavern taas on Amerikan vanhin baari. Boston State House on kaupungin vanhin julkinen rakennus ha sen parvekkeelta julistettiin maan itsenäisyys!

Ostoksilla

Faneuil Hall, joka sijaitsee Quincy Market-alueella on shoppailijoiden paratiisi. Täältä löydät lukuisia paikallisia putiikkeja ja suuria ketjuja. Katujen mukulakivet ovat samat, joilla Bostonin esi-isät kävelivät Amerikan vallankumouksen aikaan. Jos etsit kaallimpia suunnittelijoita, suuntaa Newbury Streetille, joka tunnetaan Bostonin muotikeskuksena. Myös North End-alueelta löydät mukavia kauppoja ja ravintoloita.

Boston pyörällä

Pyörräkierrokset kaupungin läpi ovat kovassa huudossa turistien keskuudessa. Kaupunki on suhteellisen pieni, joten on mahdollista nähdä suurin osa kaupungin nähtävyyksistä lyhyessä ajassa pyörän selästä. Saat nähdä Boston Gardenin, joka on suuri urheilu- ja konserttiareena ja kaupungin tunnetuimpien joukkueiden, kuten Boston Bruinsen ja Boston Celticsien kotikenttä. Näet myös Bostonin version San Franciscon Golden Gate-sillasta, Leonard P Zakim Bunker Hill Memorial-sillan. Silta on tuttu TV:stä ja on ollut monen elokuvan kulissina. Tulet varmasti pistäytymään myös Fenway Parkissa, joka on maailmankuulun Boston Red Sox-joukkueen kenttä ja Amerikan vanhin pesäpallokenttä.

Liikkuminen

Bostonin lentokenttä nimeltään Logan International Airport sijaitsee Itä-Bostonissa noin 5 km keskustasta. Boston palkittiin vuonna 2007 siitä, että on kaupunki, jonka lentokentältä on helpoin päästä keskustaan, tämä ei siis tule olemaan ongelma. Matka taittuu julkisilla ja kestää alle puoli tuntia. Boston sai ensimmäisenä kaupunkina Yhdysvalloissa metron, joka avasi vuonna 1897. Kaupungit kutsuvat metroa lyhyesti kirjaimella ‘T’, joka juontaa juurensa ensimmäisen metrotunnelin nimesta Tremont Street. Bostonin metrolla on 5 linjaa ja pääset sillä joka puolelle kaupunkia. Kuten mainittu, Boston on hyvin pieni kaupunki ja voit tallustaa helposti kohteesta toiseen. Jos kuitenkin haluat olla nopeampi ja nähdä silti ympärillesi, bussillakin pääse helposti paikasta toiseen. Boston on vain neljän tunnin matkan päässä New Yorkista ja monet matkaavatkin molempiin kaupunkeihin itärannikon-lomallaan.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme