Majoitus kohteessa Bonn

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Bonn

Majoitus ja asunnot kohteessa Bonn: Apartments

Bonn on Länsi-Saksan entinen pääkaupunki, jossa sijaitsee edelleen paljon jälleen yhdistyneen Saksan hallintoa. Bonn on kuitenkin paljon muutakin, kuin pelkästään tylsä hallintokaupunki. Bonnia kutsutaan leikkisästi Italian pohjoisimmaksi kaupungiksi, sillä niin viihtyisältä sen kadut näyttävät. 300 000 asukkaan Bonn on täynnä nuoria opiskelijoita, viihtyisiä kahviloita ja beergarteneita. Bonn on myös kuuluisan säveltäjän Ludwig van Beethovenin synnyinkaupunki ja kaupunkilaiset ovatkin tästä ylpeitä.Bonnista löytyy lukuisia museoita, mm. Beethoven museo, taidemusoita ja paikkkunnan historiasta kertovia museoita. Lukuisista opiskelijoista johtuen Bonnin yöelämä on vilkasta ja kaupungista löytyy baareja ja yökerhoja jokaiseen makuun. Bonnin keskustassa on erittäin helppoa liikkua jalan, ja tarpeen vaatiessa myös polkupyörällä.Bonn kuuluu niihin saksalaisiin kaupunkeihin, jotka viettävät karnevaalia juhlistaakseen pääsiäisen paastonajan alkamista, jos pidät karnevaalitunnelmasta, voi tämä olla hyvä aika vierailla villiksi muuttuvassa kaupungissa. Bonnissa on tietysti myös hienot joulumarkkinat, jotne joulukuuu voi olla toinen hyvä ajankohta Bonnissa vierailulle.

Tutustu viehättävään Bonnin kaupunkiin kuten paikalliset sen tuntevat

Kun olet päättänyt matkustaa Bonniin löydät Wimdun avulla parhaat loma-asunnot (apartments). Etsit sitten vaatimatonta huonetta, hyvällä maulla kalustettua yksiötä tai koko perheelle tai kaveriporukalle sopivaa suurempaa asuntoa. Vuokraamalla loma-asunnon (apartments) tavalliselta bonnillaiselta saat hänen tietonsa kaupungista käyttöösi ja löydät helposti paikallisten suosimat ravintolat ja illanviettopaikat. Voit jo ennen lomaa olla yhteyksissä isäntääsi ja sopia sähköpostitse kaikki järjestelyt valmiiksi. Lomastasi tulee paljon parempi asumalla matkasi ajan asunnossa (apartments) sen sijaan että viipyisit ylihintaisissa hotelleissa tai hostelleissa, säästät rahaa ja saat enemmän ja persoonallisempaa tilaa käyttöösi. Kaikista Wimduun ilmoitetuista asunnoista (apartments) löytyy valokuvia ja edelliset asukkaat voivat myös jättää helposti palautetta kokemuksistaan. Katsasta Wimduun ilmoitetut asunnot (apartments) ja vietä parempi loma Bonnissa.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme