Majoitus kohteessa Bohol

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Bohol

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Bohol

Bohol on Filippiineillä sijaitseva lomasaari, joka tunnetaan kuvankauniina lomakohteena. Boholista löydät trooppista luontoa ja samettisina hohtavia hiekkarantoja. Boholin hiekka on niin erityislaatuista, että sitä kuljetetaan ympäri maailman rakennettaviin lomakohteisiin. Bohol tunnetaan erityisesti sukeltajien paratiisina, sen sanotaan olevan maailman paras paikka sukeltaa.Sen rannoilta onkin mahdollista lähteä uskomattomien korallien keskelle sukeltelemaan, ja jos ei sukellusta vielä harrastaisikaan, on siellä useita sukelluskouluja, joissa tämänkin lajin saloihin voi perehtyä. Boholista voi tehdä myös veneretkiä sen ympäristöön, jossa valaat ja delfiinit parveilevat. Boholissa asustaa myös ehkä maailman söpöin eläinlaji Tarsier-apina. Boholissa on paljon nähtävää ja kokeiltavaa, mutta voit myös vierailla lukuisissa sen ympäristössä olevissa asumattomissa saarissa. Tärkein Boholin nähtävyys ovat ns. Suklaakukkulat, jotka ovat syntyneet jääkauden aikaisista koralleista ja jotka ovat kesäisin ruskean värisiä. Boholista löytyy toki ravintoloita ja muita illanviettopaikkoja, sillä se on tunnettu laadukkaana lomakohteena. Boholiin matkaamalla vietät taatusti ainutlaatuisen ja ikimuistoisen loman.

Samettisimmat hiekkarannat ja parhaat sukelluskohteet löydät Boholista

Boholin uskomattomasta kauneudesta johtuen paikalliset hallitsevat turismin. Saarelta onkin helppoa löytää erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Tavallisempien hotellien ja hostellien sijasta kannattaa kokeilla Wimdun avulla vuokrattavia asuntoja (apartments) tai huoneita. Boholissa asuu useita paikallisia asunnonomistajia, jotka vuokraavat asuntojaan (apartments) turisteille. Omassa asunnossa on rennompaa asua, sinulla on enemmän tilaa käytössäsi ja kulkeminen sujuu paremmin. Kokeile vuokra-asumista ja vietä Boholissa, yhdessä maailman parhaista lomakohteista, unelmaloma. Vuokraaminen on turvallista Wimdun avulla, kaikki vuokranantajat ovat luoneet profiilin sivustolleen ja kaikki majoitusta käyttäneet matkaajat voivat jättää palautetta vierailustaan.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme