Majoitus kohteessa Bogota

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Bogota

Majoitus ja asunnot kohteessa Bogota: Apartments

Eurooppalaiset saapuivat Bogotaan jo lähes 500 vuotta sitten, mutta alueella asui jo tätä ennen alkuperäisväestöä. Bogota on nykyään kasvanut lähes 9 miljoonan asukkaan metropoliksi, se on Etelä-Amerikan suurin kaupunki ja Kolumbian pääkaupunki. Kaupunki jakautuu neljään osaan, näistä keskusta (El Centro) on turistille mielenkiintoisin, sillä siellä sijaitsee kaupungin vanha keskusta. Yöelämä on keskittynyt keskustasta pohjoiseen sijaitsevaan kaupunkiin, etelästä taas löytyvät köyhien kansoittamat alueet. Kaupungissa on loputtomasti nähtävää, se on kuhiseva monikulttuurinen metropoli, josta löytyy kaikki suurkaupunkiin kulttuuritarjonta. Bogotássa ollessa on ehdotonta tutustua La Candelariaan, joka on vanhin Bogotán kaupunginosista ja jossa sijaitsevat vanhimmat rakennukset, kirkot ja tärkeimmät museot, joista suurin osa on täysin ilmaisia. Toinen tutustumisen arvoinen paikka on San Diego, jonne pääsee näppärästi köysirataa pitkin. Nähtävyyksien lisäksi tärkein syy matkustaa Bogotáan, ovat sen sydämelliset asukkaan, jotka ovat hellyttävän auttavaisia ja pyrkivät parhaansa parantamaan maansa ulkomaisten mielissä usein huonoa vaikutelmaa.

Vuokraa loma-asunto Bogotásta ja koe unohtumaton Kolumbia

Bogotásta saat eniten irti kun vuokraat lomasi ajaksi joko asunnossa (apartments) tai vierashuoneen. Pääset tutustumaan paikalliseen kulttuuriin uudella tavalla. Wimdun kautta löydät lukuisia asuntoja (apartments) kaikkialta São Paulosta. Asunnon tai huoneen (apartments and rooms) vuokraaja voi antaa sinulle arvokkaita vinkkejä, joita et muuten saisi mistään. Haluaisitko tietää missä paikalliset syövät ja missä ovat parhaat paikat viettää iltaa, kannattaa vuokrata loma-asunto Wimdun avulla ja saat onnistuneen loman. Haluat sitten yhden huoneen parvekkeellisen romanttisen kaksion, viihtyisän loma-asunnon koko perheelle, tai ainoastaan huoneen kolumbialaisesta asunnosta. Kaikista Wimduun ilmoitetuista asunnoista ja huoneista (apartments and rooms) löytyy kuvia ja aiemmat vieraat voivat jättää oman kommenttinsa majoituksesta.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme