Majoitus kohteessa Bodrum

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Bodrum

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Bodrum

Muinaisen Halikarnaksossen päällä sijaitseva Bodrum on yksi viehättävimmistä Turkin kaupungeista. Bodrum on varsinkin viime vuosina nostanut päätään turistikohteena, mutta se on paljon esimerkiksi Marmarista rauhallisempi ja autenttisempi. Entistä paremman elämyksen saat vuokraamallaloma-asunnon paikalliselta Wimdun kautta. Aegeanin meren kirkas vesi houkuttelee sukeltajia ja purjelautailijoita ympäri maailman. Laivaretkellä näet Bodrumin rannat mereltä käsin, samoin pääset vierailemaan saarilla jonne ei vie lainkaan autoteitä. Voit myös vuokrata vanhan puuveneen (Gulets), jotka ovat osa Bodrumin perinnettä. Bodrum on oikea paikka jännittävää yöelämää etsiville matkaajille. Jopa turkkilaiset listaavat Bodrumin maan parhaaksi biletyspaikaksi Istanbulin jälkeen. Paikalliset kutsuvat näitä kuuluisia tavernoitaan meyhanes –nimellä, ja siellä voit rentoutua raki-lasin äärellä kuunnellen hyvää livemusiikkia. Shoppailijan kannattaa suunnata torille, jossa tinkimällä saattaa saada huikeita tarjouksia vaatteista. Myös naposteltavaa löytyy alkupaloista kebapiin ja tuoreisiin hedelmiin. Castle of St. Peter on Bodrumin tärkein nähtävyys ja myös yksi maailman tärkeimmistä keskiajalta säilyneistä rakennuksista. Tänä päivänä se toimii museona, joka on painottunut vedenalaiseen arkeologiaan. Historiallista arkkitehtuuria edustavat myös Bodrumin amfiteatteri, Halikarnassoksen mausoleumi sekä kaupungin vanha portti ja useat kiviset tuulimyllyt. Löydä myös muut kohteet, kuten Manchester, Glasgow, Hampuri tai Wien Wimdun palvelun kautta.

Koe aito Bodrum - majoitu paikallisten vuokraamissa asunnoissa ja huoneissa (rooms and apartments)

Bodrumissa sinut toivotetaan tervetulleeksi sanoin ”hosh geldiniz!” ja se on vain alkua turkkilaisesta vieraanvaraisuudesta. Turkkia ei turhaan kutsuta idän portiksi. Se on täydellinen sekoitus kahden maanosan kulttuureja höystettynä värikkäällä historialla. Nykyään maa on monien kansallisuuksien sulatusuuni ja paikalliset ottavat mielellään vastaan matkaajia. Wimdun kautta voit tutustua Bodrumiin entistä paremmin vuokraamalla asuntosi (apartments) yksityishenkilöltä. Ehkä kuulet tarinoita maata muovanneista muuttoliikkeistä tai mahtavista sulttaaneista – kaikki on mahdollista kun vuokraat asunnon tai huoneen (apartments and rooms) paikalliselta. Saat myös sisäpiiritietoa alueen parhaista ravintoloista ja klubeista. Wimdu muuttaa käsityksesi matkustamisesta. Voit tutustua kohteisiin helposti maittain, selata valokuvia ja lukea kuvauksia. Lisäksi voit viestitellä vuokranantajasi kanssa jo ennen matkaa! Wimdun avulla sinulla on nyt mahdollista kiertää vaikka koko maailma ja majoittua aina edullisesti. Selaile myös muita kohteitamme, esimerkiksi mukavat asunnot Düsseldorf, Fuerteventura, Ibiza tai Fuerteventura.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme