Majoitus kohteessa Bodenjärvi

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Bodenjärvi

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Bodenjärvi

Bodenjärvi, joka sijaitsee Saksan, Sveitsin ja Itävallan raja-alueella on Keski-Euroopan kolmanneksi suurin järvi ja suurilta osin järveä hallinnoidaan yhteisesti kolmen maan välillä. Bodensee on 62 kilometriä pitkä ja 14,5 kilometriä leveä. Järven rannalla on monia kauniita historiallisia kaupunkeja varsinkin saksalaisilla alueilla. Bodensee on hyvin kaunis ja suosittu lomakohde eurooppalaisten keskuudessa. Järvellä voi harrastaa monia urheilulajeja, katsella historiallisia nähtävyyksiä, nauttia kulttuurista ja syödä hyvin. Kauniilla säällä voit nauttia järven monista kauniista hiekkarannoista ja auringosta.

Bodenjärvellä on jo kauan totuttu suurin turistimassoihin, jotka saapuvat nauttimaan järven kauneudesta. Siksi täällä on myös paljon majoitusvaihtoehtoja, joista matkailija voi valita. Jos haluat nauttia järvestä hieman erilaiseen tapaan, voit vuokrata meiltä yksityisen majoituksen. Näin saat hieman enemmän omaa tilaa ja aikaa, sekä halvemman vaihtoehdon lomallesi. Valikoimissamme on vuokramökkejä, loma-asuntoja ja vierashuoneita, joista voit valita suunnitelmiesi ja budjettisi mukaan. Bodenjärvellä voit nauttia rantalomasta tai kaupunkilomasta kauniissa maisemissa matkustamatta valtamerten taa.


Konstanz

Konstanz on Bodenjärven suurin kaupunki, jossa on historiallisen vanhankaupungin lisäksi myös moderni ja eläväinen keskus, jossa on paljon kulttuuria. Kesäaikaan Konstanziin saapuu paljon turisteja eri puolilta maailmaa, jotka tulevat nauttimaan kaupungin tunnelmasta ja hiekkarannoista. Järven ilmaston takia Konstanz on täydellinen lomakohde, jossa ilma ei ikinä ole liian kuuma. Myös talvisin ilma kaupungissa on hyvin leuto, mutta usein sumuinen. Konstanz tarjoaa vierailijoilleen paljon nähtävää ja tehtävää, josta haluamme kertoa hieman:

 • Konstanzin kauniit kirkot Münster ja Stephanskirche ovat historiallisesti tärkeitä.
 • Kaupungin linnoitus on suurimmaksi osaksi tuhoutunut, mutta jäljellä on vielä kolme porttia ja tornia: Scnetztor, Rheintorturm ja Pulverturm.
 • Kaupungin arkeologinen museo ja Rosengartenmuseum ovat molemmat kiinnostavia historiallisia museoita.
 • Imperia ja Lenkbrunnen ovat provokatiivisen taiteilijan Peter Lenkin suunnittelemia veistoksia.
 • St. Stephansplatz -aukion kauniissa ympäristössä järjestetään perjantaisin ja tiistaisin viikkomarkkinat.
 • Mainau niminen saari on yksi Kostanzin suosituimmista nähtävyyksistä, joka sijaitsee lyhyen laivamatkan päässä kaupungin satamasta. Saarella on kauniit puutarhat ja rannat, johon turistit virtaavat nauttimaan maisemista.
 • Kaupungissa on paitsi parin kilometrin pituinen ranta Bodenjärven äärellä, myös Hörnle niminen ranta, joka sijaitsee järven ja Rhein -joen liittymäkohdassa.

Friedrichshafen

Friedrichshafenin kaupunki sijaitsee Bodenjärven koillisrannikolla, joka tuhottiin lähes täysin toisen maailmansodan aikaan. Kaupungissa ei sodan tuhoisuuden takia ole jäljellä juurikaan rakennuksia, jotka on rakennettu ennen vuotta 1945. Friedrichshafenin historia on kuitenkin hyvin rikas ja kaupunki dokumentoitiin jo vuonna 837 nimellä Buachihorn. Kaupungissa on kuitenkin tehty paljon uudistustöitä ja jotkut vanhat rakennukset on korjattu lähes ennalleen. Tärkein niistä on barokkityylinen Schlosskirche -kirkko, joka rakennettiin vuonna 1701. Myös Schloss Friedrichshafen -linna on vuonna 1654 luostariksi rakennettu linna, joka on nykyään Württenbergin herttuan Friedrichin residenssi.

Entisessä Bauhaustyylisessä rautatieasemassa on nykyään kaupungin Zeppelin -museo. Museo kertoo suurien ilma-alusten historian ja sen kohokohta on 33 metrinen malli legendaarisen Hindenburgin aluksesta. Friedrichshafenin koulumuseossa voit nähdä Euroopan kouluhistorian eri vaiheita. Museossa on kolme luokkahuonetta, jotka on sisustettu 1850-luvun, 1900-luvun ja 1950-luvun tyyliin. Dornier -museossa taas on esillä ilmailu- ja avaruusmatkailun historiaa viimeisen sadan vuoden ajalta. 5000 neliömetrin kokoisessa museossa on noin 400 näyttelyesinettä, joiden joukossa on 12 lentokonetta ja 7 avaruusalusosaa. Museo on oikea nautinto tekniikasta kiinnostuneelle.

Satamassa sijatsee näköalatorni, josta voit nähdä kaupungin, järven ja Alppien ylle. Järveä voi nähdä myös rantabulevardilta, joka on koko Bodenjärven pisin. Sen varrella on monta jäätelöbaaria ja ravintolaa, joissa voi nauttia näkymistä. Järvelle pääsee myös laivaretkille niin lyhyelle kuin päivän kestäville kierroksille. Järvessä voi tietenkin myös uida. Friedrichshafenissa on monia hiekkarantoja ja esimerkiksi Fishbadissa on järven lisäksi uima-allas, jos meren lämpötilat ovat liian kylmiä.


Bergenz

Itävallan alueella sijaitseva Bregenzissa asukkaita on noin 25 000. Bergenzissä on jo noin 15 vuotta ennen ajanlaskun alkua roomalainen asutus, joka tuhottiin vuonna 266 jaa. ja rakennettiin uudelleen vuonna 450. Kaupungin tärkein nähtävyys on kaupungin muinainen kaupunkimuuri, joka on rakennettu 1200-luvulla. Vuonna 1662 rakennettu raatihuone ja alueen historiallinen museo ovat myös näkemisen arvoisia.

Kaupunki on Bodenjärven kulttuurikeskus, jossa järjestetään joka kesä merkittävät kulttuurifestivaalit. Bergenzissä on kuitenkin vuoden ympäri tarjolla paljon nähtävää taiteen ystävälle. Kunsthaus -taidekeskuksessa, galleria Lisi Hämmerlessä, Magazin 4:ssä ja Turm und Taxis -palatsissa järjestetään korkealaatuisia näyttelyjä. Tämän lisäksi kaupungissa on monta pienempää galleriaa. Myös teattereita on tarjolla kaksi; modernia näyttämötaidetta esitetään teatteri Kosmoksessa kun taas Landestheater am Kormarktissa esitetään klassisempia teoksia.

Kesäisin Bergenzissä voi harrastaa kaikenlaista vesiurheilua, kuten purjehtimista, soutua, vesihiihtoa ja paljon muuta. Kaupungista voi myös lähteä monille erilaisille vaellus- ja pyöräilyretkille. Kaupungissa on myös hyvin laaja pyörätieverkosto, joiden avulla on helppo liikkua ja tutkia kaupunkia. Kaupungissa on myös funikulaari, josta on uskomattomat näkymät Bodenjärvelle. Ostoksia voi tehdä kaupungin kauppakadulla Kaiserstraßella ja Begrenzissä sijaitseva vaatemerkki Wolfordin outlet -myymälässä, joka on hyvin suosittu turistien ja paikallisten keskuudessa.


Muut suosikit

Lomakaupunkeja Bodenjärven rannalla on todella paljon, eikä kaikki mahdu millään mukaan lyhyeen oppaaseen. Tässä lista suosituimmista kohteista:

 • Meersburg on kaunis pikkukaupunki, jossa on linna, rantabulevardi ja kokonaan autoilta suljettu keskusta.
 • Langenargen on suosittu rentoutumiskohde, jossa on vanha keskusta, rantabulevardi ja jota ympäröivät hedelmätarhat.
 • Radolfzellissä on kylpylöitä ja kaunis pikkukylä.
 • Sveitsissä sijaitseva Roschach on kaunis kylä, jonka kohokohta on Kornhaus -vuori.
 • Saksan Meeresburgissa on Saksan vanhin asuttu linnoitus.

Bodenjärvi, Bodensee, on yksi Euroopan parhaista lomakohteista, jossa voi nauttia kulttuurista, luonnosta ja rentouttavasta tunnelmasta. Lähde siis tutustumaan Euroopan historiaan ja uimaan leudon järven vesissä. Hyvää matkaa toivottaa Wimdun tiimi!Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme