Majoitus kohteessa Birmingham

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Birmingham

Majoitus ja asunnot kohteessa Birmingham: Apartments

Birmingham on yksi Yhdistyneen Kuningaskunnan kulttuurisesti monipuolisimmista kaupungeista. Asukkaita Birminghamissa on noin miljoona, mikä tekee siitä Ison-Britannian toiseksi suurimman kaupungin. Kaupunki, joka aikoinaan tunnettiin nimellä ‘maailman työpaja’, oli teollisen vallankumouksen syntymäkaupunki ja sinne virtasi ihmisiä, jotka etsivät onnea ja parempaa elämää. Suuri kanavaverkosto rakennettiin kaupungissa tuotetun tavaran siirtämiseksi sieltä maailmalle. Teollisuus teki Birminghamista Midlands-alueen varakkaan keskuksen. Kuten monet muut Ison-Britannian kaupungit, Birmingham koki kovia tappioita kun tavaran tuotanto ja tehtaat siirrettiin halvempiin maihin. Birmingham kuitenkin selvisi, keksi itsensä uudestaan ja siitä kehkeytyi moderni kaupunki. Monet mieltää Birminghamin betoniviidakoksi, mikä ei kuitenkaan vastaa totuutta. Birminghamissa on enemmän puistoja kuin missään muussa Euroopan kaupungissa! Kaupungissa on niin paljon tehtävää ja nähtävää, museoista ja taidegallerioista aina ostoskeskuksiin ja baareihin. Birminghamista löydät majoituksen helposti, riippumatta siitä mikä budjettisi on. Voit myös varata vaihtoehtoisen majoituksen kuten asunnon tai vierashuoneen. Yksityisessä majoituksessa on useimmiten hinta-laatu suhde kohdallaan ja niiden avulla voit kokea Birminghamin erilaisin silmin.

Nippelitietoa

 • Maailmankuulu Mini-auto suunniteltiin ja valmistetaan edelleen Birminghamissa.
 • Suosittu lautapeli Cluedo keksittiin Birminghamissa.
 • JRR Tolkien kirjoitti Taru Sormusten Herrasta ja Hobitti kirjat Birminghamissa.
 • Birminghamissa on enemmän strippiklubeja kuin missään muussa Ison-Britannian kaupungissa ja enemmän kanavia kuin Venetsiassa.
 • Birminghamissa on enemmän kuin 3000 km teitä.

Hauskaa tehtävää ja nähtävää Birminghamissa

Centenary Square on hyvä paikka aloittaa seikkailusi. Se on yksi kaupungin uusimmista aukioista ja se muodostuu enemmän kuin puolesta miljoonasta käsin asennetusta tiiliskivestä. Aukio avattiin vuonna 1989 kaupungin satavuotisjuhlien kunniaksi ja sen suunnitteli Tess Jaray niminen taiteilija. Tämä on loistava lähtöpaikka, sillä kaikki kaupungin nähtävyydet ovat sen lähellä. Suosittelemme, että käyt läheisessä Birmingham Repertory Theatre-teatterissa. Teatteri, jonka lempinimi on The Rep, on Ison-Britannian ehkä vaikutusvaltaisen teatteri-ensemblen kotinäyttämö. Täällä esitetään mitä erilaisempia näytöksiä, lue ohjelmisto ja päätä, kiinnostaako sinua joku. Yksi Birminghamin vetonauloista on Cadbury World, Cardburyn suklaatehtaan museo. Siellä voit oppia suklaan historiaa ja maistaa tehtaan herkkuja. Vierailu Birmingham Museum & Art Gallery-museoon antaa sinulle käsityksen kaupungin tapahtumarikkaasta menneisyydestä. Museon huoneet ovat värikkäitä, sen katot kauniisti koristeltuja, eivätkä näyttelyesineetkään ole yhtään hullumpia. Univerity of Birminghamin lähellä olevaa The Barber Institute-rakennustakin kannattaa käydä ihailemassa. Rakennus on yksi kaupungin kauneimmista art deco-rakennuksista ja sen sisällä löytyy taidekokoelma johon kuuluu Monetin, Manetin ja Renoirin tauluja. Thinktank Planetarium-museo taas on omistanut itsensä tieteellä. Monet näyttelyesineistä ovat interaktiivisia ja voit oppia vaikkapa miten höyrymoottori toimii tai mistä ruokamme tulee.

Ostoksilla Birminghamissa

Birmingham on monien mielestä fantastinen shoppailukohde ja löydätkin kaupungin keskustasta suuren valikoiman kauppoja. Bull Ring-ostoskeskus on oikea shoppailioiden paratiisi, jossa kannattaa käydä. On vaikea olla huomaamatta Selfridges-liikkeen avaruusmaista julkisivua. Tämä on yksi maailman neljästä Selfridges-liikkeestä, joten älä missaa tätä tilaisuutta. Bull Ringistä löydät myös suosittujen ketjujen, kuten Debenhams ja Forever 21, jättiläismäisiä poistomyyntejä. Birminghamissa järjestetään tasaisin väliajoin myös markkinoita - Bull Ringin markkinat ovat olleet olemassa jo 850 vuotta! Birminghamin käsityötaitoa pidetään yllä Jewellery Quarterissa, jossa sadat käsityöläiset valmistavat suuren osan Yhdistyneen Kuningaskunnan koruista. Jos etsit jotain erityistä kotiinvietävää, designistaan tunnettu B&W Thornton myy paikallista keramiikkaa.

Birminghamin yöelämä

Sukella Birminghamin baari-, klubi- ja ravintolaskeneen. Kaupungissa on suunnattomasti paikkoja, joissa voit syödä, juoda ja viihtyä. Birminghamin monikulttuurisuus näkyy selvästi kun etsit ravintolaa. Voit syödä vaikka marokkolaista tai iranilaista. Käväise Broad Street-kadulla halvan ruuan perässä, tai Jewllery Quarterissa jos haluat yleellisemmän illallisen. Jos haluat kokeilla klubbailua Birminghamissa, käy opiskelijoiden suosimassa Custard Factory-klubissa tai trendikkäässä Flapper and Firkinissä. Voit myös käydä baarissa tai pubissa edellämainitussa Jewellery Quarterissa.

Liikkuminen

Birminghamin lentokenttä sijaitsee noin 7km itään kaupungin keskustasta. Lentokenttä on mielestämme Yhdistyneen Kuningaskunnan paras ja kentältä keskustaan matkustaminen on todella helppoa. Junia kulkee taukoamatta kentältä Birminghamin päärautaasemalle kadessakymmenessä minuutissa. Birminghamin keskusta on suhteellisen tiivis ja siellä on helppoa liikkua jalan. Kaupungissa on mainio bussi- ja junajärjestelmä, jolla voit matkustaa keskustassa ja sen ulkopuolelle. Huomaathan, ettei Birminghamissa ole keskeistä bussiasemaa, vaan bussit lähtevät eri puolilta kaupunkia. Busseista ei saa lippua ostettaessa vaihtorahaa, joten pidä kolikoita mukanasi! Mukava tapa nähdä Birmingham keskusta on hypätä veneeseen. Nämä kanavaveneet antavat sinulle ymmärryksen Birminghamin perinnöstä ja ovat rentouttava tapa kiertää kaupunkia. Jos haluat käydä vierailusi aikana myös Birminghamin ulkopuolella, se on yksinkertaista. Suosittelemme, että käväiset Stratford-Upon-Avonissa, Shakespearen pittoreskeillä kotikulmilla, ja Shrewsburyn kylässä, länteen Birminghamista.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme