Majoitus kohteessa Binz

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Binz

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Binz

Binz on rannikkolomakohde, joka sijaitsee Rügenin saarella. Paikka on täydellinen kylpylälomaksi koko perheelle tai nuorille pareille. Paikassa sijaitsee mahtavan näköinen hotelli, jossa sijaitsee suuri kylpylä. Alue on hyvin rauhallista. Asukkaita on suunnilleen 5000 laskematta turisteja. Binzin ranta on kapea, mutta hyvin kaunis. Binz on mahtava paikka rauhallisen lomanviettoa varten. Binzissä sijaitsee vanha kirkko, joka on arkkitehtuurisesti hyvin kaunis. Binz ei ole tunnettu vain sen hotelleista ja villoista, vaan myös rantakävelykadusta. Granitz Hunting Lodge- Linna on Binzin tunnetuin turistikohde. Siellä vierailee vuosittain yli 200,000 turistia. Prora-keskus on rantalomailupaikka, joka rakennettiin ennen toista maailmansotaa. Keskus rakennettiin lomailupaikaksi, mutta sitä ei koskaan käytetty sitä varten. Hitlerin suunnitelma oli rakentaa Euroopan suurin lomakeskus. Hän suunnitteli sinne rakennettavaksi aaltouimahallin ja teatterin.

Majoittuminen Binzissä

Majoittumalla Binzin lomailukylään on helppoa. Tyypillinen tapa majoittua tällaisissa pienissä kylissä ovat hotellit, joita varmasti on tarjolla paljon. Rennomman ja mukavamman vaihtoehdon tarjoaa Wimdun sivusto, josta voit löytää juuri sinulle sopivan majoituksen ja vuokrata huoneiston tai asunnon paikalliselta.

Vuokra-asunnot Binzissä

Wimdulta voit valita erikokoisia ja hintaisia asuntoja tai huoneistoja Binzistä. Täältä löydät paljon majoitusvaihtoehtoja. Asunnon vuokraaminen onnistuu turvallisesti sivuillamme. Voit lukea asunnon kuvauksen ja katsoa kuvat Wimdun sivuilla sekä tutustua vuokranantajan tietoihin ennen kuin vuokraat häneltä asunnon.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme