Majoitus kohteessa Bilbao

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Bilbao

Majoitus ja asunnot kohteessa Bilbao: Apartments

Eläväinen ja vilkas baskilainen kaupunki Bilbao on pakollinen kohde niille, jotka haluavat tutustua Pohjois-Espanjan rentoon ilmapiiriin. Bilbaossa on miljoona asukasta ja kaupunkin sijaitsee yhdessä Espanjan tiheimmin asutetuilla alueilla. Bilbaossa on hauska vierailla ja kaupungissa on paljon tehtävää ja nähtävää. Bilbaon Guggenheim-museo on tuonut alueelle suuren määrän ihmisiä ja asettanut Bilbaon maailmankartalle! Wimdulla on suuri määrä tarjouksia kaupungissa, kuten esimerkiksi mukavia huoneita, huviloita, asuntoja ja ullakkohuoneistoja. Olemme varmoja, että löydät valikoimastamme sen, mitä etsit!

Nippelitietoa

 • Bilbao on Espanjan kallein kaupunki Madridin jälkeen.
 • Baskimaassa, jossa Bilbao sijaitsee, on Espanjan alhaisin syntyvyys.
 • Bilbaon Guggenheim-museo tunnetaan paikallisesti ‘Hirviönä’ sen oudon ulkomuodon takia.
 • Bilbao ja Baskimaa tunnetaan tapaksistaan, jotka tunnetaan siellä nimellä pintxos.

Bilbaossa tehtävää ja nähtävää

Bilbaon Guggenheim-museo on ehkä kaupungin tunnetuin ja puhutuin turistikohde. Rakennuksen design sai inspiraationsa Bilbaon sijainnista ja kuvastaa kaupungin suhdetta veteen. Rakennuksen vahvat kaaret kuvaavat merta, kun taas rakennuksen peittävät metalliset neliöt näyttävät kalan suomuilta. Titaanisen modernin museon on suunnitellut Frank Gehry ja se on yksi tunnetuimmista 1990-luvulla rakennetuista rakennuksista. Sen sisältä löydät monia mahtavan koristeellisia huoneita ja vaikuttavan pysyvän kokoelman nykytaidetta. Vaihtelevien näyttelyiden aikana museossa esitellään muista Guggenheim-museoista lainattuja teoksia. Aikuiset maksavat sisäänpääsystä 13.00€ ja alle kymmenvuotiaat lapset pääsevät museoon ilmaiseksi. Guggenheim sijaitsee kaupungin poikki kulkevan joen rannalla kaupungin keskustan pohjoisosassa. Jos janoat museon jälkeen vielä enempää kulttuuria, suosittelemme, että vierailetMuseo de Bellas Artes-museossa. Tämä pieni näyttelytila on viime aikoina saanut lisää arvostusta sen mahtavasta kokoelmasta espanjalaista ja baskilaista kuvataidetta ja patsaita. Kun olet saanut tarpeeksesi Bilbaon museoista, suntaa Vanhaankaupunkiin (Casco Viejo) Plaza Nueva-aukiolle. Täällä saat oikean tuntemuksen siitä, minkälaista on paikallisten elämä. Tämä eläväinen aukio on täynnä ravintoloita ja baareja. Tämä on täydellinen paikka iltaisin ja sunnuntaisin kun aukion täyttää antiikkimarkkinat. Täältä löydät myös monet Bilbaon parhaista tapasravintoloista. Tapasten nimi on Baskimaassa ‘pintxos’ ja löydät aukiolta uskomattoman herkullisia annoksia! Varmista paikkasi ravintolassa aikaisin illalla, sillä ne täyttyvät nopeasti!Bilbaossa on useita kirkkoja, joissa kannattaa käydä. The Santa Basílica de San Juan de Letrán (nimetty Bilbaon pyhimyksen mukaan) on goottilainen 1300-luvulta peräisin oleva katedraali. Kirkossa on kolme laivaa ja useita luostareuta. Se sijaitsee Plaza de Santiago-aukiolla, jolla komeilee myös kaunis suihkulähde johon on kaiverrettu tunnettu lausahdus ‘Por el bien publico’ (kansan hyväksi). Iglesia de San Anton on 1400-luvulla rakennettu goottilainen kirkko, joka on myös näkemisen arvoinen. Basilica de Begona, joka sijaitsee Bilbaon yläpuolella on varmasti kaupungin tunnetuin ja symboolisin uskonnollinen rakennus. Se rakennetaan 1500-luvulla ja sisustus on entisöity esimerkillisesti. Basilikalle on raskas matka jalan, mutta kaupungin yläpuolelle avautuvat näkymät ovat vaivan arvoisia! Kirkko tunnetaan Bilbaon suurenmoisempana kirkkona, mutta muista, että sinne on 20 minuutin kävelymatka lähimmältä metroasemalta. Kaupungissa on toinenkin mahtava näköalatilaisuus – ota Artxanda Funicular-köysirata Bilbaon yläpuolelle kipuaville vuorille. Kertalippu maksaa vain noin 90c. ja matka kestää vain pari minuuttia. Tämä on täydellinen kohde kävelylle ja löydät köysiradan lyhyen kävelymatkan päässä Guggenheim-museolta.

Liikkuminen

Bilbaon lentokentälle pääse monella Eurooppalaisella lentoyhtiöllä ja sijaitsee 9km pohjoiseen kaupungin keskustasta. Päästäksesi keskustaan lentokentältä, ota Bizkaibussi, joka liikennöi suoraan kentän tuloaulan ulkopuolelta. Matka kestää suurinpiirtein 30 minuuttia. Bilbaon keskustassa liikkuminen on turistille hyvin mutkatonta. Monet kiinnostavat nähtävyydet sijaitsevat vain kävelymatkan päässä toisistaan. Bussiverkko on Bilbaossa hyvin helppo ja toimiva, mikä on sitä käyttävään ihmismäärään nähden vaikuttavaa. Jos aiot matkustaa bussilla useammin kuin kahdesti, sinun kannattaa ostaa CreditTrans kortti, jolla säästät jopa puolet kertalippuihin nähden. Bilbaosta pääset myös lautalla with Madridiin, Santanderiin ja Leoniin.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme