Majoitus kohteessa Berliini

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Berliini

Majoitus ja asunnot kohteessa Berliini: Apartments

Etsitkö majoitusta Berliinistä? Wimdu tarjoaa sinulle ainutlaatuisen kokemuksen – asu Berliinissä paikallisen tavoin js koe minkälaista todella on elää tässä ennen jaetussa kaupungissa. Tarjoamme huoneita Berliinissä, muttemme tavallisia, tylsiä hotelli- ja hostellihuoneita. Me tarjoamme oikeiden berliiniläisten koteja. Tarjolla on kaikenlaisia majoituksia, taloista huoneisiin, Berliinin suosituimmissa kaupunginiosissa. Wimdu majoittajamme auttavat sinua viihtymään, kertovat parhaimmat paikat ja varmistavat, että saat kaupungista kaiken irti. Voit päätyä asumaan suositussa Kreuzbergissa, tai herätä ja katsoa ikkunasta TV-tornia. Berliini on kaupunki, josta löydät kaiken haluamasi, ja meidän tehtävämme on tarjota parhaimmat ja aidommat majoitukset!

Nippelitietoa

  • Ruoka, jonka useimmat yhdistävät Berliiniin, on ‘currywurst’, tyypillinen saksalainen makkara, joka tarjotaan currylla maustetussa tomaattikastikkeessa.
  • Ne, jotka asuivat Itä-Berliinissä kylmän sodan aikaan, eivät saaneet ostaa banaaneja, ja heidän kahvinsa pidennettiin usein viljalla!
  • Berliinin Treptower Parkissa on hylätty huvipuisto, missä voit seikkailla ruostuneen maailmanpyörän ja kaatuneiden jättidinosaurusten keskellä.
  • Berliini tuhottiin lähes täysin toisen maailmansodan aikana, joten lähes kaikki näkemäsi talot ovat alle 70 vuotiaita!
  • Berliinin katuvalot ovat erilaisia riippuen siitä, oletko vanhassa Itä- vai Länsi-Berliinissä. Idässä katuvaloilla on oranssi hehku, kun taas Lännessä, valo on vitivalkoinen.
Berliini on epäilemättä Euroopan suosituin ja kiehtovin kaupunki. Berliinin 30 vuotta kestänyt jako jätti sivutuotteena jälkeensä kapungin täynnä kapinallisia, taiteilijoita, vapaa-ajattelijoita ja edelleen vallitsevan, ainutlaatuisen ilmapiirin. Berliini on kauan säästynyt vahvalta gentrifikaatiolta, joka on jättänyt jälkensä muihin eurooppalaisiin suurkaupunkeihin kuten Lontoo, Pariisi ja Amsterdam. Vasta viime aikoina tämä kehitys on alkanut näkyä myös Berliinissä, joka on sekä kiinostavaa että surullista katsottavaa. Kiinostavaa, koska kaupunki on kärsinyt vaikeista kasvukivuista kun se on yrittänyt supeutua elämään ilman Rautaesiriippua - tämän kehityksen seuraaminen on vangitsevaa. Surullista kehitös on siksi, että Berliini on ollut ainutlaatuinen suurkaupunki Euroopassa vaihtoeihtoisen kulttuurinsa ja ainutlaatuisen historiansa takia. Berliini ei kuitenkaan missään tapauksessa ole vielä muuttunut tunnistamattomaksi, vielä kaupungista löytyy suunnattoman paljon todisteita Itäblokin vaikutuksista. Vierailu Berliinissä lähitulevaisuudessa on kuitenkin välttämätön. Usko pois, tällä kaupungilla on kaikille tarjottavaa, ja ilmapiiri joka inspiroi ja kiehtoo.

Berliinin nähtävyydet

Kun olet Berliinissä on tärkeää tutustua kaupungin historiaan, joka on niin suuri osa sen persoonallisuutta. Vierailu Checkpoint Charlieen antaa sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot koskien Saksan jakoa ja Berliinin muuria. Ulkoilmaopas selittää yksinkertaisesti jaettuun saksaan johtaneet tapahtumat. Muurimuseo on oivaltava ja täynnä aikakauden esineitä. Kun olet oppinut Berliinin historian, haluat luultavasti nähdä pari nähtävyyttä. Meidän Wimdulaisten vinkki on kiertää kaupunkia bussilla, ei kuitenkaan kalliilla, järjestetyllä kierroksella, vaan kaupungin linjoilla 100 tai 200, jotka vievät sinut kaikkien tärkeiden nähtävyyksien ohi tavallisen bussilipun hinnalla. Molemmat linjat lähtevät Alexanderplatzilta, Berliinin keskeisimmältä asemalta. Näillä busseilla tulet ohittamaan Brandenburg Torin, The Reichstagin, Bellevuen Linnan, Tiergartenin ja Berliinin tuomiokirkon. Matka päättyy Berliinin eläintarhaan, Euroopan suosituimpaan eläintarhaan. Täältä voit ottaa metron, U-Bahnin, takaisin keskustaan, or kävellä takaisin Tiergartenin puiston läpi.

Vilkaisu rautaesiriipun taakse

Mikä todella erottaa Berliinin muista kaupungeista on Itä-Berliini. Kolmenkymmenen vuoden ajan Itä-Berliini oli piilossa rautaesiriipun takana, ja on tänään ainutlaatuisen eloisa ja jännittävä paikka. Itä-Berliini on säilyttänyt paljon vanhasta, itäisestä hohdostaan, ja joka kulmasta voi löytää kiinnostavan kahvilan, ravintolan tai kaupan. AlueetFriedrichshain, Prenzlauer Berg ja Mitte kannatta ehdottomasti katsastaa. Kävely mielettömällä bulevardilla Karl Marx Alleella Friedrichshainissa on henkeäsalpaava. Katu on massiviinen, ja sen varella komeilevat neuvostoarkkitehtuurin kauneimmat taidonnäytteet. Katua käytettiin neuvostoajan marsseihin ja antaa tuntua siihen, minkälaista oli elää eristäytyneessä Itä-Berliinissä.

Puistoelämää

Berliissä on suunnaton määrä puistoja, joihin berliiniläiset ryntäävät sankoin joukoin lämpiminä kesäpäivinä. Yksi mainitsemisen arvoinen puisto on Tempelhof, joka sijaitsee Etelä-Berliinissä, Neuköllnissä. Tempelhof oli aiemmin yksi Berliinin tärkeimmistä lentokentistä ja oli korvaamattoman tärkeä Berliinin saarron aikana, ja turvasi Länsi-Berliinin asukkaiden elämän. Alkujaan natsejen rakentaman Tempelhofin kunnostaminen arvioitiin liian kalliiksi operaatioksi, ja alue muutettiin puistoksi vuonna 2008. Tempelhof on tyypillinen esimerkki Berliinin ainutlaatuisuudesta ja omaperäisyydestä. Ei takuulla ole muuta paikkaa maailmassa, missä voit lennättää leijaa ei-käytössä olevaa kiitorataa pitkin kaupungin ytimessä. Tempelhof on jättiläismäinen, jopa niin suuri, että sillä on oma pienilmastonsa. Tämä on nähtävä!

Liikkuminen

Berliinissä on kaksi lentokenttää johon saapuu lentoja koko maailmasta. Schönefeld etelässä ja Tegel lännessä. Molemmat ovat vain 30 minuutin matkan päässä Berliinin keskustasta. Oletkin jo varmaan kuullut Berliinin saksalaisella täsmällisyydellä rakennetusta metrosta ‘U-Bahnista’. Tämä on epäilemättä paras tapa liikkua paikasta toiseen. Kaikki lapsista koiriin käyttävät U-Bahnia, ja se on turvallinen ja pudas. Sinun kannattaa ostaa päivälippu jos olet ajatellut liikkua paljon. Berlin Welcome Cardin voi ostaa U-Bahn asemilta ja antaa sinulle vapaan liikkuvuuden kaikilla julkisilla liikennevälineillä, ja lisäksi alennuksia kaikissa tärkeissä museoissa ja nähtävyyksissä.

Haluatko varata?

ASUNTOJEMME KESKIARVOSANA ON 9/10! KATSO MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT NIISTÄ:

Ritva
Ritva
8 Todella hyvä
kesäkuu 2016
Studio lähellä Brandenburgin porttia

Pidimme pienestä asunnostamme. Siisti, hyvällä paikalla oleva yksiö josta löytyi kaikki tarvittava. Tosin paistinpannu oli jo nähnyt parhaat päivänsä ja kylpyhuoneessa ammeen lavuaari oli tukossa. Muuten huoneisto oli valoisa ja juuri so...

Kimmo
Kimmo
10 Loistava
huhtikuu 2016
Central very nice room

Kuukauden visiitti Berliinissä oli jo sinänsä mukavaa, mutta vierailun kruunasi erinomainen majoitus. Asunnon sijainti on hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä. Asemille lyhyt kävelymatka, eikä kauniina kevätpäivänä keskustaankaan ollu...

Riitta
Riitta
10 Loistava
lokakuu 2015
Elegant Apartment with a Balcony

Asunto oli siisti ja tilava, hyvällä paikalla. Metrolla ja bussilla helppo liikkua. Isolle porukalle oli hyvin tilaa ja 2 suihkua !!! Hieno ja hyvä, kaikki toimi ja piti paikkansa.

Erika
Erika
8 Todella hyvä
toukokuu 2014
Modern Kreuzbergin Pad + Parvekkeet

Hyvä sijainti lähellä metroasemaa. Esittelyssä luvattu kolme makuuhuonetta, joita todellisuudessa oli vain kaksi. Siisti asunto. Lähellä kivoja ruokapaikkoja ja kävelymatkan päässä esim. juutalaismuseo. Voin suositella.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

… ja me rakastamme asuntojamme