Majoitus kohteessa Bergen

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Bergen

Majoitus ja asunnot kohteessa Bergen: Apartments

Bergen on viihtyisä norjalainen 1000-luvun alussa perustettu kaupunki. Se oli pitkän aikaa Norjan tärkein kaupunki ja myös yksi Hansaliiton tärkeimmistä tukikohdista. Bergenissä on edelleen paljon Hansaliiton ajoilta jääneitä muistoja, erityisesti Bryggenin vanha satama. Bergen on saanut nimensä vuorista ja kukkuloista jotka ympäröivät sitä, joita on erittäin paljon jopa vuoristoisen Norjan mittakaavassa.Nykyajan Bergen tunnetaan erityisesti musiikki- ja kulttuurikaupunkina. Bergenin kulttuurielämä on erittäin vilkasta ja norjalaisten muusikoiden lisäksi paikalla käy paljon kansainvälisiä tähtiä esiintymässä. Bergenin keskusta on suhteellisen pieni ja on kävellen haltuun otettavissa. Bergenissä on paljon nähtävää ja koettavaa, mutta suurin osa matkailijoista ihastuu kaupungin tunnelmaan niin paljon ettei ehdikään tutustua kaikkiin merkitsemiinsä kohteisiin. Bergenin kaduilla on mukava kuljeskella, istuskella viihtyisissä kahviloissa, katsella ihmisvilinää ja nuuhkia suolaista meri-ilmaa. Bergenin ympäristöön on mahtava tehdä patikkaretkiä, sillä Norjassa luonto ei ole koskaan kaukana ja korkeilta vuorilta on aina uskomattomat näkymät kaikkialle ympärille. Wimdun kautta voit vuokrata aidon asunnon paikalliselta.

Bergenissä vietät unelmaloman helposti. Kokeile loma-asunnon vuokrausta

Bergen on luonnon keskellä oleva Norjan ehkä mielenkiintoisin kaupunki, jossa kannattaa ehdottomasti vierailla. Bergenistä löydät tietysti hotellit ja hostellit, mutta niiden sijasta pääset edullisemmalla ja matkastasi tulee taatusti muistettavampi, jos vuokraat huoneen tai asunnon (apartments) paikalliselta bergeniläiseltä. Ylihinnoiteltujen ja ahtaiden hotellien sijasta saat omaan käyttöösi runsaasti tilaa ja lomasi sujuu viihtyisämmin. Bergen on viihtyisä norjalaiskaupunki, ja parhaat sisäpiirin vinkit Bergeniin tutustumisessa saat tietysti paikalliselta isännältäsi. Ilmoituksia selaat kätevästi Wimdun avulla ja löydät kaikenlaiset kalustetut vuokra-asunnot (apartments) ja vapaat huoneet. Wimdu on turvallinen majoitusvaihtoehto sillä kaikilla yöpyjillä on mahdollisuus palautteen jättämiseen lomastaan.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme