Majoitus kohteessa Benalmadena

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Benalmadena

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Benalmadena

Costa del Solissa sijaitseva Benalmádena on erityisesti mahtavana rantalomakohteena tunnettu Malagasta 15 kilometrin päässä sijaitseva rantalomakohde. Pitkien kultaisten hiekkarantojen lisäksi löydät Benalmádenasta myös ehdottoman loistavan yöelämän. Lukuisat laadukkaat yökerhot täyttyvät myöhään, sillä kukaan ei mene täällä nukkumaan aikaisin. Benalmádenan säät on mahtava, ja aurinko paistaa läpi vuoden. Benamádenan rannoilla voit harrastaa kaikenlaista vesiurheilua ja osallistua vaikka veneretkelle ja mennä katselemaan delfiineitä. Benalmádenassa on paljon hyviä ravintoloita, joista löydät espanjalaisia tapaksia ja etenkin kalaruokia, sekä tietysti lukuisia muun maalaisia ruokapaikkoja. Sataman luona sijaitsee erityisen paljon viihtyisiä ruokapaikkoja ja kahviloita, joissa on mukava istuskella ja katsella satamaan soljuvia veneitä. Benamádenan vieressä on myös vuori, jonka huipulle pääset helposti kaapelihissillä, ja josta on ehdottomasti käymisen arvoiset näköalat.

Vuokraa loma-asunto (apartments) Benalmádenasta ja tutustu tähän kiehtovaan kaupunkiin lähitasolta

Majoittumalla Benalmádenaan vuokraamalla loma-asunnon tai vierashuoneen (apartments rental), tutustut aitoon Benalmádenan elämään, paikalliseen kulttuuriin. Löydät helposti kontaktin paikallisiin vuokraisäntäsi tai emäntäsi kautta, jotka voivat tietysti suositella myös omia suosikkiravintoloitaan ja ajanviettopaikkojaan. Benalmádenan espanjalainen kulttuuri on erittäin ystävällinen ja vastaanottavainen. Paikalliset ovat ulospäinsuuntautuneita ja alkavat jutella helposti kadulla vähänkin espanjaa osaavien kanssa. Benalmádena onkin täydellinen paikka viettää lomaa vuokraamalla asunnon (apartments), tai vierashuoneen (rooms). Kannattaa unohtaa ylihintaiset matkatoimistot, eikä todellakaan kannata maksaa ylihintaisille hotelleille heidän palveluksistaan. Majoittumalla paikallisten vuokraamaan loma-asuntoon (apartments) tai vierashuoneeseen, tutustut aitoon Benalmádenan kultuuriin, pääset keskelle paikallisten elämää. Tutustu runsaaseen tarjontaan Wimdun sivustolla, ja selaa kuvallisia ilmoituksia ja ota helposti yhteyttä vuokrantajaan.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme