Majoitus kohteessa Belgia

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Belgia

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Belgia

Pieni Belgia on useasti otsikoissa sen pääkaupungissa Brysselissä tehtävien päätösten johdosta. Huomio keskittyykin usein yksinomaan Brysseliin ja Euroopan unioniin. Historiallisessa Belgiassa on kuitenkin paljon muutakin nähtävää ja se on erityisen hyvä valinta matkakohteeksi. Belgiassa on noin kymmenen miljoonaa asukasta ja maan naapurimaita ovat Saksa, Ranska, Alankomaat ja Luxemburg. Erityisen tunnettu Belgia on herkuistaan, joihin kuuluvat sekä käsintehdyt suklaat että paikalliset oluet. Paikallinen ruokakulttuuri on saanut Belgian keskeisen sijainnin takia vaikutteita monesta Euroopan maasta. Belgia on hyvä shoppailumaa ja ostoskeskusten lisäksi hyviä löytöjä voi tehdä erilaisilta markkinoilta. Jos haluaa ottaa osaa myös Belgialaiseen yöelämään, kannattaa viikonloppuöinä olla joko Brysselissä tai Antwerpenissa.

Historialliset kohteet vai herkkusuklaat? Varaa majoitus Belgiaan Wimdun kautta.

Herkkusuiden lisäksi Belgialla on tarjota paljon myös kulttuurista, historiasta ja politiikasta kiinnostuneille matkailijoille. Belgiassa matkustamisesta tekee helppoa lyhyet välimatkat. Junalla liikkuminen on nopeaa ja samalla lomalla voi käydä siten vaivatta useammassakin kohteessa. Pääkaupunki Brysselin lisäksi suosittu kaupunkikohde on Antwerpen. Antwerpen on erittäin trendikäs kaupunki ja siellä muun muassa hyvät shoppailumahdollisuudet. Muista kaupungeista Brugge tarjoaa museoita ja arkkitehtuuria ja Ypres palan historiaa. Majoitus Belgian lomalle kannattaa varata Wimdun kautta, sillä Wimdusta löytyy edullisia majoitusvaihtoehtoja jokaiseen makuun. Wimdun etuna on se, laadukkaiden kuvien ja kuvausten avulla on helppo valita kohteesta juuri sellainen majoitus, kuin mitä haluaa. Wimdun kohteiden laatu on tarkastettu, joten voit olla varma, että vastassa on juuri sellainen majoitus kun kuvaus on antanut ymmärtää.

Asunnot ja vuokra-asunnot Belgiassa

Belgiasta on helppo löytää hotelli yöpymistä varten, mutta hotellien hintataso on korkea. Hostellit ovat edullisempi vaihtoehto, mutta alueesta ja tuurista riippuen meno voi villiä ja hinnat vaihtelevat paljon vuodenajasta riippuen. Yöpymispaikkaa valitessa kannattaa tutustua Wimdun kautta vuokrattaviin asuntoihin. Wimdulla on Belgiassa paljon edullisia vuokra-asuntoja ja niitä on helppo vertailla palvelussamme. Asuntoja löytyy pienistä huoneista ja yksiöistä aina koko perheen koteihin. Palvelustamme voi valita vuokra-asunnon itselleen mieluisalta sijainnilta, oli se sitten keskustasta palvelujen vierestä tai idyllisiltä alueilta hyvien yhteyksien päästä. Belgia sekä sen herkut ja nähtävyydet odottavat!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme