Majoitus kohteessa Barcelona

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Barcelona

Majoitus ja asunnot kohteessa Barcelona: Apartments

Jos asut Wimdu majoituksessa Barcelonassa, saat ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea yhden maailman kansainvälisimmistä kaupungeista aivan läheltä. Et ainoastaan säästä rahaa, vaan tiedät samalla, miltä tuntuu heräta ja astua keskelle tätä ainutlaatuisen jännittävää kaupunkia. Koet palan paikallista elämää ja saat bonuksena parhaat vinkit majoittajaltasi.

Nippelitietoa

  • Barcelonalaisia autoilijoita pidetään maailman huoimpina - kaupungissa sattuu onnettomuus 90 sekunnin välein!
  • Barcelonaan matkaa miljoona vierailijaa viikossa
  • Barcelonassa ei ollut uimarantoja ennen vuotta 1992! Rannalla sijaitsevien teollisuusalueiden tilalle rakennettiin rantoja olympialaisia varten
  • 10% kaupungista on puistoaluetta
  • UNESCO aloitti Kirjan ja Ruusun päivän barcelonalaisen perinteen innoittamana
Barcelonalla on vierailijolleen paljon tarjottavaa. Kaupungissa on huikeita historiallisia monumentteja, maailmanluokan uimarantoja, sekä museoita ja gallerioita, jotka kuuluvat maailman parhaimmistoon. Espanjan toiseksi suurimpana kaupunkina, Barcelona on talouden, urheilun ja kulttuurin keskus. Turismi on yksi kaupungin suurimpia toimialoja ja Barcelonassa onkin tarjolla hotelleja, hostelleja ja asuntoja jokaiseen makuun. Wimdu tarjoaa käyttäjilleen suuren valikoiman halpoja majoitusmuotoja eri puolella kaupunkia.

Arvokas arkitehtuuri ja kukoistava kulttuuri

On vaikea tietää mistä aloittaa, kun puhutaan Barcelonan tarjonnasta. On varmasti järkevää hankkia niin kutsuttu Barcelona Card, joka antaa sinulle ilmaisen joukkoliikenteen lisäksi ilmaisen sisäänpääsyn moniin kaupungin nähtävyyksiin. Barcelonassa voit nähdä hurmaavaa arkitehtonista osaamista ja kaupunkia haukutaankin maailman kauneimmaksi. Barri Gòtic-alue on alueista menevin. Se on nimensä mukaisesti kaupungin vanha goottilainen keskus ja suureksi osaksi katalonialaisten arkkitehtien Gaudin ja Lluís Domènech i Montanerin suunnittelema. Gaudin käsialaa voi nähdä kaupungin jokaisessa osassa, ja hänen työnsä on kirjattu UNESCO:n mailmanperintöluetteloon. Vaikka Gaudi onkin tänä päivänä arvostettu, hänen elinaikanaan siitä ei aina pidetty. George Orwell kutsui La Sagarda Familia-kirkkoa yhdeksi maailman rumimmaksi rakennukseksi. Rambla-katu on toinen paikka, johon kannatta tutustua, ja se onkin yksi Barcelonan suosituimmista kohteista. Tämä 1.3km pituinen katu oli alkujaan joenjuoma. Nyt se on jaettu moneen eri osaan, josta jokaisella on oma tyylinsä ja tunnelmansa. Voit löytää kadun varrelta paikallisia myyjiä, eläviä patsaita ja kahviloita. Ramblas de les Flors-kadunpätkällä on myös markkinat, joilla on myyjiä yli 800 kappaletta.

Paikallista elämää

Barcelonalla on paljon annettavaa niille, jotka haluavat maistaa paikallista ruokaa. Tarjolla on lukuisia Tapas ravintoloita, ja Wimdu majoittajallasi on luultavasti oma suosikkinsa, jota hän voi suositella. ‘Tapa’ tarkoittaa ‘kantta’ ja tapas on monikko. Nimen alkuperästä väitellään paljon, mutta useimmat uskovat, että se tulee tavasta pitää pientä ruokalautasellista lasisi 'kantena', jotteivät kärpäset lentäisi juomaan. Tapas voi olla lähes mitä vain, esimerkiksi: oliiveja, salaatti, tomaattikastike, tai kalaruoka. Barcelonan rantoja pidetään yleisesti hyvin kauniina ja puhtaina. Rannoilla komeilee monta huvilaa – ehkä asut yhdessä niistä? Ei ole montaa suurkaupunkia maailmassa joissa yhdistyvät niin hyvin kaikki mitä ihminen tarvitsee: hyvä ruoka, aurinko, meri, kulttuuri ja erinomainen yöelämä.

Wimdun parhaat vinkit

Tiedämme, että Wimdu majoittajilla on paljon erinomaisia vinkkejä - emme kuitenkaan voineet vastustaa omiemme kirjoittamista! Pidämme erityisesti Labyrinth-puistosta (Parc de Labirint d'Horta), joka on Barcelonan vanhin puisto. Sinne on helppo päästä, mutta se on samalla tarpeeksi kaukana keskustasta, jotta siellä voi rentoutua. Ota vihreä metrolinja L3 Mundet-asemalle ja kävele sitten 5 minuutin matka asemalta. Sisäänpääsy on ilmainen keskiviikkoisin ja sunnuntaisin, ja maksaa muina päivinä 2 euroa. Historiasta kiinnostuneiden kannattaa katsastaa Turo de la Rovira-kukkulalla, Guinardo puistossa sijaiseva tuhottu tykistöpatteri. Paikka on hieman aavemainen, mutta antaa ymmärrystä sodan aikaisesta ajasta. Täältä näet myös 360° Barcelonasta – suosittelemme.Sarrià-Sant Gervasi-alue, jota kutsutaan Sarriàksi, on näkemisen arvoinen. Täällä on monta erinomaista ravintolaa, ihmeellistä kauppaa ja viehättävää sivukatua mihin eksyä. Suosittelemme maistamaan kakkua yhdessä alueen kakkukahviloista. Ota FGC-juna Pl Catalunyasta tai Provencasta – se vie vain pari minuuttia.

Liikkuminen

Barcelona El Prat, kaupungin lentokentttä, sijaitsee vain 14km kaupungin keskustasta. Barcelonasta pääse bussilla tai junalla helposti Espanjan muihin kaupunkeihin, sekä Ranskan eteläisimpiin kaupunkeihin Marseilleen ja Montpellieriin. Mahtava Picos de Europe-vuoristokin on ajomatkan päässä Barcelonasta. Barcelonan joukkoliikkenne on tehokas ja puhdas. Paras tapa liikkua kaupungissa on metro, jolla pääse lähes kaikille kaupungin nähtävyyksille hetkessä. Suurin osa kaupungin asukkaista kävelevät paikasta toiseen ja kadut täyttyvätkin aamusta ihmisistä matkalla töihin.

Haluatko varata?

ASUNTOJEMME KESKIARVOSANA ON 9/10! KATSO MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT NIISTÄ:

Juha
Juha
8 Todella hyvä
huhtikuu 2017
Hurmaava asunto kahdeksalle

Hi Jose, Thank you for nice apartment and great hospitality. We enjoy of our time in Barcelona. End of estimate I write to Finnish. Kiitos siististä asunnosta, jossa oli kaikki tarvittava. Ennen kaikkea haluan kiittää ystävällisestä p...

Olli  Pekka
Olli Pekka
10 Loistava
maaliskuu 2017
Spacy and comfortable in Gracia

Asunto oli mukava ja avara, rauhallisella paikalla puiston ja metroaseman vieressä, lähellä merkittäviä nähtävyyksiä. Mielyttävä vastaanotto ja paikallisopastus auttoi onnistuneen kaupunkiloman hyvään alkuun, minkä kruunasi emännän tilaa...

Osmo
Osmo
8 Todella hyvä
maaliskuu 2016
Sagrada Familia

Olemme tyytyväisiä saamme kohteluun isäntämme Xavin taholta ja asunto vastasi odotuksia. Kiitokset siitä Xaville

Eija
Eija
8 Todella hyvä
lokakuu 2015
Terrace and panoramic view

Yhteyshenkilö tuli paikalle, silloin kun oli sovittu. Asunto oli passi 4:lla aikuiselle ja 3:lle lapselle. Miinuksena hissi, johon mahtui vain 3 aikuista. Astioita olisi voinut olla hieman enemmän.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

… ja me rakastamme asuntojamme