Majoitus kohteessa Bali

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Bali

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Bali

Balin kauneus piilee saaren rosoisessa kauneudessa, eksoottisessa kulttuurissa, historiallisessa monimuotoisuudessa ja Indonesian parhaissa hiekkarannoissa. Balilla on maailman parhaimmat surffimahdollisuudet, jännittäviä sukelluskohteita ja monia kiinnostavia historiallisia kohteita. Balilla tosiaankin on jotain jokaiselle! Saari tunnetaan myös nimellä "jumalten saari", sillä vaikka Indonesia on pääosin muslimimaa, suurin osa Balin asukkaista ovat hindulaisia ja siksi useimmilla saaren paikoilla on oma jumalansa. Noin 80% Balin taloudesta on peräisin turismista ja matkailuala on muuttanut saarta niin hyvässä kuin pahassa. Balin eläväinen pääkaupunki Denpasar sijaitsee saaren eteläpuolella.

Balin suuren turismin takia saarella on paljon majoitusvaihtoehtoja jokaiseen makuun. Löydät hotelleja ja hostelleja joka puolella saarta kuten eteläisessä Balissa ja Ubudin saarella, joka on Balin kulttuurinen keskus. Wimdulla on suuri valikoima majoituksia saarella, kuten suuria rantahuviloita, ylellisiä loma-asumtoja ja kauniita vierashuoneita kaikissa saaren suosituissa kohteissa. Löydä siis täydellinen majoitus Balilla juuri sinulle tänään!

Nippelitietoa

  • Balin viidakoissa elää villejä apinoita!
  • Bali on vain yksi Indonesian 17 000 saaresta.
  • Indonesian saaristossa elää yli neljännes koko maailman merielämästä.
  • Maailman kallein kahvi on lähtöisin Balilta - Kopi Luwak -eläin syö kahvipavut ennen kuin ne myydään.
  • Sana ketsuppi tulee indonesiankielen sanasta kecap, joka tarkoittaa kastiketta!

Mitä sinun täytyy tietää Balista?

Balin saarella on niin paljon nähtävää ja koettavaa, että voisimme kirjoittaa aiheesta vaikka kirjan! Me haluamme kertoa sinulle joitain Balin kohokohdista!

Pääkaupunki Depansar

Balin pääkaupunki Depansar on eläväinen, multikulttuurinen kaupunki, joka ei kuitenkaan useimmiten ole turistien ohjelmassa. Se on sääli, sillä Depansarilla on paljon tarjottavaa kuten temppeleitä, museoita ja palatseja. Kaupungin asukkaat ovat hyvin ystävällisiä ja koska täällä ei olla yhtä tottuneita turisteihin kuin Balin lomakohteista, paikalliset ovat hyvin kiinnostuneita muualta tulleista. Kaupunki on suhteellisen pieni ja voit nähdä koko kaupungin kätevästi jalan. Depansar on Balin hallinnollinen ja taloudellinen keskus. Depansarin temppeleistä kenties vaikuttavimmat ovat Pura Agung Jaganata ja Pura Maospahit. Muita kiinnostavia nähtävyyksiä ovat saaren historiaa ja nykyaikaa esittelevä museo Negeri Propinsi Bali, kaupungin keskusaukio Alun-Alun Puputan ja Balin taidekeskus Taman Budaya.

Kauniita maisemia

Voi olla, että mielessäsi Balin rannat ovat kultaisia dyynejä, jotka kantautuvat kauas taivaanrantaan. Olet kuitenkin väärässä. Koska Bali ja sitä ympäröivät saaret ovat vulkaanisia, rantojen hiekka on kauniin pikimustaa. Mustalla hiekkarannalla käveleminen on oikea kokemus. Balin suosituimmat rannat sijaitsevat saaren eteläisellä puolella. Monet turistit ja reppumatkailijat saapuvat tänne nauttimaan auringosta ja merestä. Alueen halvat hinnat, taattu auringonpaiste ja hyvät aallot ovat tehneet sen rannoista yhden maailman suosituimmista lomakohteista varsinkin lainelautailijoiden keskuudessa. Balin maisemat sisämaassa eivät kuitenkaan ole myöskään hullumpia. Löydät täältä Indonesian kukoistavimmat ja vihreimmät maisemat. Riisipellot dominoivat Balin luontoa ja voit nähdä täällä kultivoituja riisipeltoja, jotka toimivat tehokkaasti sekä kauniita luonnollisia peltoja. Balin tuliperän takia saarilla on myös monia kuumia lähteitä. Yksi parhaista kuumista lähteistä sijaitsee lähellä Lovinaa, Balin pohjoisimmassa osassa. Täällä lämmin vesi virtaa monien altaiden läpi suoraan kauniiseen puutarhaan. Bali on tunnettu myös kylpylöistään, joita on joka puolella saarta eri hintaluokissa.

Kulttuuria ja temppeleitä

Bali tunnetaan siitä, että saarella on monia vaikuttavia hindi -temppeleitä. Jokaisessa kylässä saarella on lain mukaan oltava kolme temppeliä yksi päätemppeli, yksi kylätemppeli ja yksi temppeli kuolleille. Näiden kaikkien pienempien temppeleiden lisäksi Balilla on yhdeksän keskitettyä temppeliä eri puolella saarta. Temppelit sijaitsevat keskeisillä paikoilla ja niiden tarkoituksena on suojella saaren asukkaita pahoilta voimilta. Balilaisten temppeleiden suunnittelu on aivan ainutlaatuista eikä yksikään temppeleistä ole samanlainen kuin toinen. Jos haluat vierailla temppeleissä, sinun on muistettava, että vaatetus temppeleissä on tärkeätä. Voit lainata temppeleihin sopivia saronkeja ja nauhoja temppelien läheisyydessä pientä maksua vastaan.

Lainelautailua ja sukellusta

Todella monet ihmiset tulevat Balille nauttimaan saaren mahtavista vesiurheilumahdollisuuksista. Laitesukellus on hyvin suosittu laji ja saarella on monia kauniita riuttoja, jotka voi kokea vain happipullon ja naamion avulla. USAT Liberty niminen hylky on yksi sukeltajien ehdottomista suosikeista. Hylky oli aikoinaan mahtava alus, joka saa sukeltajien mielikuvituksen rientämään kun he näkevät sen meren pohjassa. Hylky sijaitsee Tulamben -nimisen saaren itäisellä puolella. Lovinan pohjoisessa kärjessä asuu myös paljon aasialaisia delfiinejä, jotka uiskentelevat ympäri. Bali Dolphin Experience -yhtiön avulla pääset laivaretkelle, jonka aikana pääset uimaan näiden viehättävien eläinten joukossa. Ellet uskaltaudu mereen voit mennä katsomaan delfiinejä ja pitämään hauskaa vedessä Kutan vesipuistoon nimeltään Waterbom.

Liikkuminen

Balin lentokenttä on nimeltään Ngurah Rai International ja kenttä on hiljattain rakennettu uusiksi ja on nykyään hyvin moderni ja ylellinen kenttä. Modernisoinnin jälkeen on paljon helpompaa ja nopeampaa matkustaa kentälle ja uutisointi on tuonut Balin uudelle vuosituhannelle. Balin lentokenttä on kolmanneksi suurin Indonesiassa ja se sijaitsee vain noin puolen tunnin matkan päässä pääkaupunki Depansarista. Monet halpalentoyhtiöt lentävät Indonesian pääkaupungista Jakartasta Balille ja myös Hongkongiin pääsee helposti. Myös Javalta pääsee helposti Balille jos on matkalla Aasian saarten ympäri. Bussien ja lauttojen avulla pääsee saarelta toiselle ja lipun hintaan kuuluu molemmat liikennevälineet. Pääseminen Ngurah Rain kentältä lomakohteisiin on suhteellisen helppoa. Paras tapa taittaa matka on taksin avulla, jotka ovat saarella halpoja. Jos haluat kiertää saaren ympäri ja matkailla turistikohteesta toiseen, se ei valitettavasti ole aivan helppoa. Suuren saaren tiet ovat uskomattoman ruuhkaisia suuren turistimäärän kanssa ja liikenteessä joutuu usein jonottamaan pitkiä aikoja. Liikkuminen on helpointa Peraman bussiyhtiön avulla, joka liikennöi suosituimpien kohteiden välillä. Toinen mahdollisuus on tietenkin matkustaa pienempiä teitä, jotka eivät ole yhtä suosittuja matkailijoiden keskuudessa.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

… ja me rakastamme asuntojamme