Majoitus kohteessa Baleaarit

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Baleaarit

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Baleaarit

Baleaarit on neljän suuren saaren muodostama saariryhmä Espanjan Välimerellä. Saariryhmään kuuluvat Mallorca, Menorca, Ibiza ja Formentera. Saarten pääkaupunki on Palma, jonka asukasluku on noin 400 000 asukasta. Serra de Tramuntana-vuoristo sijaitsee Mallorcassa, joista on sanoinkuvaamaton näkymä saarelle. Mallorcassa ovat asuneet tunnettuja henkilöjä, kuten puolalainen säveltäjä Chopin ja ranskalainen kirjailija George Sand. Chopin suuntautui Mallorcaan terveydellisistä syistä, sillä saaren tarjoama ilmasto helpotti säveltäjän oloa. Asuessaan saarella Chopin sai valmiiksi sävellyksiään, kuten poloneeseja ja preludeja. Valdemossassa sijaitsee Chopinin koti, joka toimii nykyään museona. Kirjailija Agatha Christie vieraili saarella, jonka jälkeen hän kirjoitti kirjan nimeltään Problem at Pollensa Bay and Other Stories. Se on kokoelma lyhyitä tarinoita, joiden tapahtumapaikat keskittyvät Baleaareihin. Mallorcalaisia herkkuja ovat makea ensaïmada ja suolainen makkara- sobrassada. Ibiza tunnetaan bileiden saarena ja nuorten hengauspaikkana. Saarella tapahtuu vuosittain suurten ja tunnettujen DJ:ien esiintymisiä ja Ibiza ottaa vastaan varsinkin housen ja technon ystäviä. Lomakausi alkaa yleensä kesäkuun alussa ja jatkuu lokakuun loppuun asti. Ibizalaiset flaon-herkut ovat alunperin Ibizasta.

Majoitus Baleaareilla

Majoittuminen Baleaareille voi tuntua hankalalta tehtävältä, mutta Wimdun avulla ongelma ratkeaa parilla klikkauksella. Löydä itsellesi sopiva majoitusvaihtoehto Wimdulta ja aloita matkasi huolehtimatta majoituspaikasta. Valitse hotellin sijasta paikalliselta vuokraama asunto, huoneisto tai huone asunnossa. Paikalliselta vuokrattuun asuntoon on helppo muuttaa, saatte paljon käytännön vinkkejä ja tulette varmasti tutustumaan uusiin ihmisiin ja paikalliseen kulttuuriin ja elämäntapaan.

Vuokra-asunnot aurinkoisilla Baleaareilla

Wimdun tarjoamat vuokra-asunnot Baleaareilla ovat siistit ja valoisat. Sivuiltamme voitte löytää satoja erilaisia asuntovaihtoehtoja. Varaamalla itsellesi sopivan asunnon tai huoneen onnistuu helposti, kun selailette sivuillamme asuntotarjouksia, luette asuntokuvaukset ja selaatte kuvat. Wimdulta asuntovuokraus on turvallista ja nopeaa, joten varaa jo tänään meiltä asunto ja voit aloittaa matkasi suunnittelun.

Haluatko varata?

ASUNTOJEMME KESKIARVOSANA ON 9/10! KATSO MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT NIISTÄ:

Tuula
Tuula
10 Loistava
kesäkuu 2016
Viihtyisä huoneisto Central Area

Loistava sijainti vanhan kaupungin kupeessa, nähtävyydet kävelyetäisyydellä, bussipysäkki, taksiasema ja ruokakauppa aivan vieressä. Tilava ja erittäin hyvin varustettu asunto 5.kerroksen kattotarassilla. Hissillä pääsee 4.kerrokseen. M...

Tiina
Tiina
10 Loistava
lokakuu 2014
Huoneisto Old Town

Asunnon sijainti oli loistava, kuten myös asuntokin. Marga oli hyvin ystävällinen ja auttavainen. Voisin vuokrata uudestaan.

Matti
Matti
8 Todella hyvä
lokakuu 2014
Chic huoneisto lähellä Palma `s keskustaan

Hyvin järjestetty majoitus ja hieno asunto hyvällä sijainnilla. Suosittelen!

Juri
Juri
8 Todella hyvä
toukokuu 2014
Suuri huoneisto merinäköalalla Santa Ponsa ** Vain 150m rantaan ja ilmastointi

Yksiö oli mukava, siisti ja toimivat varusteet (kodinkoneet ym.) Melko rauhallisella ja siistillä alueella. Santa Ponsa oli viehättävä paikka :) Emäntä tosin puhui vain saksaa ja espanjaa joten englannilla ei pelkästään pärjännyt..

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme