Majoitus kohteessa Balaton

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Balaton

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Balaton

Balaton on puhdas ja kirkas järvi Unkarissa ja on samalla Keski-Euroopan suurin järvi ja samalla yksi hienoimmista turistinähtävyyksistä. Zala-joki virtaa Balaton-järveen. Tällä vuoristoisella alueella sijaitsee historiallisia paikkoja ja myös tärkeimmät viiniviljelyalueet. Balaton-järven alueella sijaitsee hyvät lomailukeskukset. Balatonjärven nimitys tulee slaavilaisesta sanasta "blato", joka tarkoittaa likaa tai suota. Järven aikaisempi nimi oli Blatno jezero eli " likainen järvi". Roomalaiset kutsuivat järveä Lacus Pelso. Pelso nimitys perustuu illyyrien kieliryhmään. Saksalaiset kutsuivat järveä Plattensee-järveksi. Balatonjärvellä järjestetään festivaaleja. Yksi tärkeimmäksi noussut festivaaleista on elektronisen musiikin juhla, joka järjestetään vuosittain 2007 alkaen. Järvialueen keskilämpötila on noin 25 °C, mikä mahdollistaa kylpemisen ja uimisen mukavaksi kokemukseksi. Järven rannat ovat joko nurmikkoisia tai kivisiä. Joiden lomakeskusten rannat ovat hiekkaisia. Järvellä voi kalastaa, purjehtia, harrastaa vesiurheilulajeja, suunnistaa, patikoida, vierailla vanhoilla viinialueilla ja tutustua paikan yöelämään. Tihany on kylä, josta on muodostunut tunnettu matkakohde. Tihanyn kylä tunnetaan sen kaiusta. Runoilijat ovat kirjoittaneet tästä kaiusta. Kaiku on laantunut myöhemmin luonnonmuutoksien vuoksi. Muihin mielenkiintoisiin nähtävyyksiin kuuluu Festeticsin palatsi, Szigligetin linna, kaupunki Siofok, joka on tärkeä kulttuurikeskus ja samalla Unkarin rikkaimmista kaupungeista, Kőröshegy-kylä ja Balatonalmádi-kylä. Unkarilainen ruokakulttuuri perustuu lihaan, vihanneksiin, hedelmiin, tuoreeseen leipään, juustoon ja hunajaan. Perinteikäs Gulyás-keitto on tärkeä jokapäiväinen unkarilainen ruoka. Unkarilaiset ovat hyvin ylpeitä heidän keitoistaan, jälkiruuistaan ja leivonnaisista sekä erilaisista täytetyistä letuista (palacsinta). Tyypillisiä jälkiruokia ovat täytetyt leivonnaiset, monikerroksiset kakut ja kermahyytelöt.

Majoittuminen Balaton-järvellä

Kun haluat kokea jotakin aivan uutta, voit löytää sopivan majoituksen Wimdun sivuilla. Meillä on tarjolla majoituksia Balaton-järven ympärillä juuri teitä varten. Paikallisten keskuuteen majoittuminen on nyt entistä helpompaa ja turvallisempaa, kun varaat asunnon Wimdulta. Selaile erilaisia majoitusvaihtoehtoja sivuilla, lue asuntokuvaukset ja näe kuvat. Voit itse valita keltä vuokraat asunnon tai kenen luokse majoitut. Meiltä saat tarkat lisätiedot vuokranantajasta.

Vuokra-asunnot Balatonin lähettyvillä tai aivan rannassa

Vuokraa asunto tai huoneisto Wimdun sivuilla. Meillä on tarjolla jokaiselle sopivia asuntoja. Voit valita itse asunnon koon, hinnan ja sijainnin mukaan omien suunnitelmien mukaan. Tarjolla on edullisia ehdotuksia vaikkapa opiskelijoille tai vaativimmille matkailijoille, jotka tähtäävät suureen luksushuvilaan. Tutustu paremmin sivuillamme olevaan asuntotarjontaan ja varaa asunto meiltä turvallisesti ja nopeasti.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme