Majoitus kohteessa Azorit

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Azorit

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Azorit

Azorit on saariryhmä, joka sijaitsee Atlantilla. Saariryhmän 9 saarta ovat tuliperäisiä. Picon saarella sijaitsee vuori Pico, joka on 2 351m korkea ja on Portugalin korkein vuori. Azoreiden asukasluku on noin 250 000. Azoreiden yhdeksän suurinta ja tärkeintä saarta ovat Flores, Corvo, Graciosa, Terceira, São Jorge, Pico ja Faial, São Miguel, Santa Maria ja Formigas Reef. Suurin saari on São Miguel, jonka pääkaupunki on Ponta Delgada. Saaren löysi Velho Cabral vuonna 1427, josta tuli Portugalin osa. 1600-luvulla Infante D. Henrique ensimmäistä kertaa mainitsi Azorit teksteissään. Saaren ensimmäinen pääkaupunki oli Vila France do Campo. Nykyisessä pääkaupungissa, Ponta Delgadassa asuu noin 40 000 asukasta. Kaupunki on tunnettu turistikohde. Siellä sijaitsee paljon historiallisia rakennuksia. Yksi tärkein nähtävyys on Portas da Cidade. Tämä on historiallinen portti kaupunkiin Ponta Delgadaan. Kaupungin keskustassa, Baixassa sijaitsee komea kaupungintalo. Toiseksi suurin saari on Terceira, jonka pääkaupunki on Angra do Heroismo.

Majoittuminen Azoreilla

Majoittumalla Wimdun tarjoamiin asuntoihin, huoneistoihin tai vaikkapa huvilaan Azoreilla, pääset tutustumaan suoraan azorilaisen kulttuuriin ja elämäntavan ytimeen. Wimdu tarjoaa erikokoisia ja -hintaisia asuntoja ympäri Azoreiden saaria. Meiltä varmasti löytyy sinulle sopiva majoitustyyppi. Vuokraamalla asunto paikalliselta asukkaalta on uusi ja mielenkiintoinen tapa majoittua lomailessa. Wimdu tarjoaa nyt erilaisen kokemuksen matkustaa. Jos olet kyllästynyt hotelleihin niin Wimdu on juuri se, mitä tarvitset!

Vuokra-asunnot Azoreilla

Vuokraa itsellesi loma-asunto tai huoneisto Wimdulta pariksi yöksi tai kuukausiksi. Wimdun sivuilla löydät paljon lisätietoja majoituksista. Selaa kuvaukset läpi ja lue tiedot vuokranantajasta. Voit itse päättää keneltä vuokraat asunnon ja kuinka pitkäksi ajaksi. Vuokra-asunnon varaaminen Wimdulta on helppoa ja turvallista. Tutustu paremmin majoitustarjouksiin ja voit aloittaa matkasi suunnittelun jo tänään.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme