Majoitus kohteessa Avignon

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Avignon

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Avignon

Avignon on kunta Etelä-Ranskassa. Kaupungin asukasluku on noin 95 000. Avignon on kuuluisa turistikohde varsinkin sen kuuluisan teatterifestivaalin vuoksi nimeltään Festival d'Avignon. Sen juhliminen alkoi vuonna 1947. Avignonissa on välimerellinen ilmasto. Kesät ovat kuumia ja kuivia ja talvet viileitä ja kosteita. Avignon on mainio turistikohde, sillä kaupungilla on pitkä historia ja paljon nähtävyyksiä. Kuuluisimpia nähtävyyksiä ovat Notre Dame des Doms katedraali, joka rakennettiin 1200-luvulla. Palais des Papes (Papal-palatsi) on merkittävä rakennus, joka sijaitsee aukiolla. Palatsin rakentaminen alkoi vuonna 1316 ja se saatiin valmiiksi vuonna 1370. Mahtavat Avignonin sillat, jotka johtavat joelle Villeneuve-les-Avignon. Calvet-museo, joka nimettiin Esprit Calvetin mukaan, joka jätti taidetyönsä museoon vuonna 1810. Kaupungissa sijaitsee Jean Althenin patsas. Hän muutti Avignoniin Persiasta. Hän keksi värimataran viljelyn ja teki tästä esitelmän, jonka esitteli Avignonissa.

Majoittuminen Avignonissa

Ranska on monien turistien suosima alue. Varsinkin eteläiset osat ovat mainio lomailuidea monelle matkustajalle, perheelle tai parille. Avignonin kaupunki on mainio valinta, sillä kaupunki tarjoaa historiallisesti paljon erilaista kulttuurista toimintaa. Kaupungilla on oma erityinen romanttinen ilmapiirinsä. Toisin kuin suuret kaupungit, Avignonissa on säilynyt ranskalaiset perinteet ja varmasti tämäkin on yksi syy matkustaa Avignoniin: tutustua paikalliseen kulttuuriin ja elämäntapoihin. Majoittumalla paikallisten keskuuteen mahdollistaa kokea aivan uudenlainen kokemus täysin paikallisten keskuudessa.

Vuokra-asunnot Avignonissa

Wimdu tarjoaa teille laajan valikoiman erilaisia asuntoja, huoneistoja ja kokonaisia taloja Avignonissa. Voitte itse valita keneltä vuokraatte asunnon. Lukekaa läpi asuntokuvaukset ja myös muiden jättämät kommentit läpi. Ne varmasti tulevat auttamaan teitä tekemään oikean valinnan. Wimdun palvelu tarjoaa teille helpon ja turvallisen tavan matkustaa erilaisella tavalla, joka on varmasti mielenkiintoinen kokemus jokaiselle. Aloittakaa matkanne suunnittelu ja varatkaa Wimdun asunto jo tänään nopeasti ja huoletta.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme