Majoitus kohteessa Ateena

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Ateena

Majoitus ja asunnot kohteessa Ateena: Apartments

Wimdu tarjoaa paljon erilaisia majoitusvaihtoehtoja Ateenassa. Miksi majoittua tavalliseen tapaan hotelliin, kun voitte kokea aidon kreikkalaisen kulttuurin ja majoittua paikalliselta vuokrattuun asuntoon tai huvilaan. Wimdulla on suuri valikoima erilaisia loma-asuntoja ja huoneistoja, joita voi vuokrata lyhyemmäksi tai pitemmäksikin ajaksi. Tyypillinen kreikkalainen asunto on kodikas ja kirkas. Seinät ovat vaaleat, usein maalaamattomat ja sisustus on tyylikästä ja kodikasta. Ateenalainen vuokranantaja jakaa mielenkiintoista tietoa kaupungistaan ja kertoo teille uudesta kulttuurista ja neuvoo teitä mielenkiintoisimmille Ateenan alueille. Wimdu tarjoaa teille suuren asuntovalikoiman Ateenassa. Voitte löytää hyvän yöpymispaikan vaikkapa Plakan korttelista tai Glifadan alueelta.

Hauskoja faktoja- Ateena

Ateena on yksi vanhimmista kaupungeista maailmassa, joka sai alkunsa vielä 3000 eKr.
Ateenassa sijaitsee yli 3000 uima-allasta ja ne sijaitsevat ateenalaisten talojen katoilla.
3,6 miljoonaa asukasta asuu Ateenassa, joista 40% on kreikkalaisia.
Kreikkalaisilla on yhden kuukauden pituinen loma vuodessa ja monet heistä viettävät lomaa yhdellä kreikkalaisella saarellaan.
Ateenalaiset usein nauttivat illallistaan hyvin myöhään- Välillä jopa kahdentoista aikoihin!

Euroopan vanhin kaupunki-Ateena

Mitä sinulle tulee mieleen, kun ajattelet Ateenaa kaupunkina? Demokratian synnyinpaikka? Kreikkalaiset jumalat? Aurinko, meri ja souvlaki? Ateena on suuri kaupunki, jolla on paljon erilaisia kerroksia, joita avamaalla, jokaiselle löytyy jotakin näkemisen ja kokemisen arvoista. Ateenan kaupunki on täynnä historiaa ja viime vuosina varsinkin, kaupunki on yrittänyt kehittää turismia ja avaamaan lisää uusia museoita. Kaupungin keskustasta löytyy niin paljon nähtävää, ettei pari päivää edes riitä siihen.

Parhaat käytännön vinkit tutustua Ateenaan

Suosittelemme Parthenonin, Acropolis-museon ja Kykladisen taiteen museo. Voitte hankkia turistilipun, joka mahdollistaa sisäänpääsyt kaikkiin tärkeisiin nähtävyyksiin. Ehkäpä paras paikka aloittaa turistinen päivä on Kreikkalaisesta Odysseian näkemisestä. Likavittos on kalkkikivikukkula Ateenassa, joka on korkeudeltaan 277 metriä. Likavittos on kuuluisa turistinähtävyys ja kuuluisin Akropoliksen vuorista, jonka huipussa sijaitsee vanha kirkko. Ateenan korkeimmalta kukkulalta on erinomainen näkymä kaupungille. Parthenonin juhlatemppelistä on mainio näkymä kaupungille. Benaki-museo sijaitsee lähellä Likavittosta. Tämä museo tutustuttaa turistit Kreikan kulttuuriseen ja historialliseen kehitykseen. Kreikan historia on selkeästi esitetty ja museon rakennus on hyvin kaunis.

Kreikkalainen ruoka

Jokaisen turistin täytyy maistaa perinteikästä kreikkalaista ruokaa. Kreikkalainen ruoka on laadukasta riippumatta siitä, mistä sitä ostatte. Se voi olla myös kioski tai ravintola, kreikkalainen ruoka on aina herkullista. Aamiaiseksi suosittelemme teille kahvia Loukoumadeksen kanssa. Tämä on suuri, sokerinen donitsi, jota voi ostaa Ateenan kaduilta. Lounaaksi tyypillisesti kreikkalaiset nauttivat Gyrosta. Sitä myöskin löytyy monista kaupungin nurkista. Gyros tehdään kebab-lihasta, joka tarjoillaan pita-leivän sisällä salaatin kanssa, tzatziki-kastikkeen ja ranskalaisten kera. Jokaisella kreikkalaisella on omat suosikkiravintolansa, joten voitte vapaasti kysyä Wimdu-vuokranantajalta hyviä ravintolapaikkoja. Illalliseksi suosittelemme teille Moussakaa.

Liikenne Ateenassa

Ateenan lentokenttä sijaitsee vain 40 minuutin matkan päästä kaupungin keskustas linja-autolla X93, jolla on yhteyksiä lentokentältä kaupungin keskustaan vuorokauden ympäri. Ateenan keskusta on pieni, joista pääsee pieniä katuja pitkin muualle kaupungin eri osiin. Pireaksen satama sijaitsee 30 minuutin matkan päästä keskustasta. Satamalta pääsette helposti vierailemaan kreikkalaisilla saarilla. Wimdu tarjoaa vuokra-asuntoja ja huoneistoja sekä huviloita Kreikkalaisilla saarilla, mukaanlukien Kykladit, Kreeta sekä Dodekanesia. Ehkäpä teitä kiinnostaaa tutustua paremmin lähialueen saareihin samalla kun vierailette Ateenassa? Asunnon vuokraus onnistuu helposti ja nopeasti käyttämällä Wimdun palvelua.Wimdusta löydät valinnanvaraa. Wimdu tarjoaa teille erilaisia loma-asuntoja, huoneistoja ja kokonaisia taloja vuokrattavaksi. Kokeile uutta tapaa matkustaa. Löydät kauttamme huoneita ja asuntoja (rooms and apartments) myös muista kaupungeista, kuten:asunnot Cannes,Bogotá,Hongkong,Köln taiBangkok - valikoima kasvaa koko ajan!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme