Majoitus kohteessa Arbat

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Arbat

Majoitus ja asunnot kohteessa Arbat: Apartments

Arbat on Moskovan yksi tunnetuimmista alueista. Se on tunnettu sen korkeakulttuurista ja mahtavista kahviloista. Arbat-katu on noin kilometrin pitkä Moskovan historiallisessa keskustassa. Arbat on syntynyt Moskovaan 1500-luvun loppupuolella, jonka sanotaan olevan Moskovan vanhin, säilynyt katu. Arbat-katu on Arbat-alueen keskus. Arbat-alue on kuuluisaa aluetta ja siitä on muodostunut monien taiteilijoiden paikaksi. Alueella sijaitsee monia mielenkiintoisia patsaita ja muistomerkkejä. Nimeämisen arvoisia ovat esimerkiksi Prinsessa Turandotin patsas ja Bulat Okudzhavan patsas sijaitsee myös Arbatissa. Arbatissa sijaitsee katu, jossa on jokaiselle kuuluisuudelle oma tähti. Tämä on kopioitu Hollywoodista.

Majoittuminen Arbatin alueella

Majoituspaikan löytäminen kauniissa Arbatissa on melko vaikeaa, sillä alue on monien suosima ja hinnat luonnollisesti kasvavat hyvin korkeiksi, kun kysyntäkin on korkea. Wimdu tarjoaa teille mahtavan mahdollisuuden löytää juuri sopiva majoittumispaikka Arbatilla. Majoittumalla paikalliselta vuokrattuun asuntoon tai huoneistoon Arbatilla tulet tutustumaan parhaiten kulttuuriin, paikan henkeen ja ilmapiiriin.

Vuokra-asunnot Arbatin alueella

Wimdu tarjoaa paljon erilaisia asuntoja ja huoneistoja Arbatilla. Ole hyvä ja selaile asuntotarjontaa ja lue asuntokuvaukset huolella läpi. Muiden jättämät kommentit auttavat valinnassa ja vuokranantajan tiedot ovat näkyvissä. Asunnon vuokraaminen Wimdulta on helppoa ja turvallista eikä tarvitse huolehtia majoittumisesta, kun Wimdu hoitaa sen. Matkasuunnitelmien tekeminen on entistä hauskempaa ja mukavampaa, kun voi keskittyä olennaiseen eli kulttuuriseen ohjelmaan.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme