Majoitus kohteessa Antibes

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Antibes

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Antibes

Antibes on ranskalainen pikkukaupunki jolla on pitkä ja värikäs historia, sen perustivat kreikkalaiset jo 400-luvulla eaa., se oli osa Rooman valtakuntaa ja tämän jälkeen osana lukuisia pienempiä ruhtinaskuntia. Nykykisin se tunnetaan erinomaisena lomakohteena ja se on erityisesti ranskalaisten lomailijoiden suosiossa. Antibessa on erinomaiset palvelut lukuisten turistien ansiosta. Päivän Antebssa voit viettää vaikka tässä viehättävässä ranskalaisessa pikkukaupungissa kävellen, myöhemmin sen lukuisiin ravintoloihin tutustuen, pari sanaa ranskaa tai sanakirja ovat hyvänä apuna, ja illalla voit nauttia sen välimerellisestä yöelämästä. Antibes näyttää uskomattoman kauniilta illan hämärtyessä. Satama alueella ja rannoilla on hyvä kuljeskella niiden ihmisten lähdettyä illanviettoon. Antibessa on myös hieno vanha kaupunki, joka kannattaa kokea. Antiben tunnetuin asukas oli Picasso, tämä maailmankuulu taiteilija asui Antibessa jonkin aikaa ja hänen asunnostaan on tehty museo. Yksi kokemisen arvoisista kohteista ovat Marché Provencalin markkinat, joissa on valtavat valikoimat tuoreita elintarvikkeita.

Viehättävä ranskalainen pikkukaupunki on matkailijan paratiisi

Picasso sai aikoinaan inspiraatioitaan tämän kauniin kaupungin ansiosta. Kannattaa kokea Antibesin rauhallinen tunnelma ja vuokrata asunto (apartments) tai huone (rooms) joltain lukuisista paikallisista, jotka ovat asettaneet niitä vuokralle Wimdun sivuile. Haluat sitten pikkukaksion meren ääreltä tai huoneen paikallisen perheen asunnosta, tai kokonaisen perheasunnon perheellesi, Wimdun kautta sinun on helppoa suunnitella lomasi. Kaikki listatut asunnot (apartments) sisältävät paljon valokuvia, ja voit aina kysyä lisätietoa vuokranantajalta, ja suunnitella itsellesi unelmaloman. Vieraassa kaupungissa voi joskus olla vaikea löytää parhaita ravintoloita, vuokraamalla asunnon (apartments), saat kontaktin paikalliseen, joka voi kertoa omat suosikkipaikkansa sinulle.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme