Majoitus kohteessa Amsterdam

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Amsterdam

Majoitus ja asunnot kohteessa Amsterdam: Apartments

Halpaa majoitusta on Amsterdamissa hankala löytää, varsinkin keskustassa. Mainio vaihtoehto kalliille hotellihuoneelle on huone kommuunissa. Wimdu tarjoaa suuren määrän loma-asuntoja, huoneita ja bed and breakfast-majoituksia Amsterdamissa, jotka sopivat täydellisesti myös pienen budjetin matkailijalle. Asuminen paikallisen luona voi myös antaa sinulle ainutkertaisen mahdollisuuden tutustua paikalliseen elämään, ja majoittajasi antaa sinulle mielellään vinkkejä matkasi parantamiseksi. Tämä voi olla korvaamatonta varsinkin kesäaikaan, kun kaupunki kuhisee turisteja. Kaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin on usein ruuhkaa (kuten Anne Frank Museoon), mutta paikallinen osaa kertoa, mihin aikaan kannattaa mennä, jos haluaa vältää pitkät jonot. Amsterdamin keskustan välittömässä läheisyydessä on monia salaista kohokohtaa, ja Wimdu majoittajasi kertoo sinulle mielellään, mistä löydät aidon Amsterdamin.

Nippelitietoa

  • Amsterdam on rakennettu pylväille maaperän takia.
  • Amsterdamissa on enemmän pyöriä kuin ihmisiä!
  • 25% Amsterdamista on veden peitossa.
  • Yli 70% maailman pekonista on peräisin Alankomaista.
  • Camus vertasi kirjassaan "Putoaminen" kaupungin kanaaleja helvetin ympyröihin.
Mistä pitäisikään aloittaa vierailu Hollannin pääkaupungissa Amsterdamissa? Kaupunki tarjoaa vierailioilleen jänittävän sekoituksen kulttuuria, historiaa, hedonismia ja kanaaleja. Amsterdam on uskomattoman kansainvälinen kaupunki, ja tuletkin tapaamaan ihmisiä kaikista maailman kolkista.

Elämää Amsterdamissa

Pitkä kävely kanaaleja pitkin on halpaa huvia ja todellakin tekemisen arvoista. Hollantilaiset ovat ylpeitä heidän kahvinsa korkealaatuisuudesta, ja kannattaakin etsiä mukava kahvila veden äärellä ja lepuuttaa jalkoja. Polkupyörän vuokraaminen Amsterdamissa on pakollista - kaupunki on suunniteltu pyöräilijöille ja miljoonat kaupunkilaiset liikkuvatkin pyörillään joka paikkaan. Vuokraaminen on halpaa ja pääset pyörällä hetkessä kaikkien nähtävyyksien luo. Amsterdamin ainutlaatuisen arkkitehtuurin näkee parhaiten vedestä, joten mikset vuokraisi pyörän kylkiäiseksi polkuveneen? Amsterdamissa on monia suuria puistoja, joista paras lähellä keskustaa on Vondelpark. Elä kuten amsterdamilainen, osta leipää, juustoa ja olutta, ja pyöräile puistoon.

Amsterdamin kultturelli puoli

Museoista ja kulttuurista kiinnostuneille Van Gogh Museo on pakollinen. Museo sisältää valtavan määrän töitä, ja tulet ällistymään Van Goghin monilahjakkuudesta ja erilaistista tyyleistä. Jo aiemmin mainittu Anne Frank Museo on myös vierailun arvoinen, kuten myös Madame Tussauds Dam-aukiolla. Hiljattain uudelleen avattu Rijksmuseum on omistettu hollantilaiselle taiteelle ja historialle, ja on sekin näkemisen arvoinen.Stedelijk Museossa on uskomaton kokoelma 1900-luvun taidetta Picassosta Matisseen.

Hedonismi

Amsterdam tunnetaan ehkä parhaiten hedonistisena keskuksena ja maailmanluokan bilekaupunkina. Punaisten lyhtyjen alue on luonollisin paikka aloittaa, jos haluaa tutustua tähän puoleen. De Wallinin kanaalien varrelta ei baareja ja klubeja puutu. Jos haluat maistaa paikallista geneveriä sekään ei ole ongelma, sillä tunnetulle juomalle on omistettu alueella monta juottolaa. Amsterdamin Seksimuseo on paikka, missä hedonismi ja hollantilainen kulttuuri kohtaavat. Hollanti on maailman suurin oluen viejä, johon on syynsä, olut on nimittäin täällä todella hyvää. Elääksesi hollantilaisen tavoin, sinun on juotava kuin aito hollantilainen. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että sinun tulee tilata olut pienessä lasissa (tunnetaan biertjenä). Koska määrä on pienempi, olut pysyy tuoreena ja hiilihappoisena, tästä voisimmekin ottaa oppia. Niille, jotka haluavat yhdistää kulttuurin ja juomisen paras määränpää on Heineken-museo. Heinekenin pitkä historia ja tyylikkäät mainoskampanjat tekevät vierailusta kiinnostavan ja antaa samalla puheenaiheita baari-illalle.

Musiikki

Amsterdamilla on eloisa musiikkiskene ja monet kansainväliset bändit pysähtyvät kiertueillaan kaupunkiin. Useimmat suuret artistit ovatkin vuosien saatossa soittaneet kaupungin suurissa keikkapaikoissa, joihin kuuluu Heineken Music Hall, Melkweg ja Paradiso. Paradiso on vanha kirkko, ja on erikoista nähdä, kun yhtye esiintyy lasimaalausten edessä. Amsterdamissa on myös kupliva vaihtoehtoinen skene ja monet tapahtumapaikat pyrkivät ylläpitämään 70-luvun talonvaltaajien luomaa tunnelmaa. Amsterdamin Metropole-orkesteri esiintyy kaupungissa usein, vierainaan kansainvälisiä artisteja. Kaupunki onkin monien artistejen suosikki, ja he tulevat tänne kokeillaakseen uusia ideoita tai julkaisemaan albumeita.

Liikkuminen Amsterdamissa ja Alankomaissa

Kuten olemmekin jo kertoneet, pyörän vuokraaminen on todella järkevää. Kaupungissa toimii myös raitiovaunu-verkosto jonka avulla pääset Amsterdamin Centraal Stationilta. Alankomaissa on luotettava ja nopea junaverkosto, jonka avulla Amsterdamista pääsee helposti Alankomaiden muihin kaupunkeihin. Esimerkiksi Haarlemiin tai Leideniin pääsee alle 40 minuutissa, eikä Haagiin ja Rotterdamiinkaan kestä tuntia enempää. Haagin läheisyydessä on aurinkopalvojalle tarjolla monta kaunista rantaa.Amsterdam on porttisi Alankomaihin, joka on yksi Euroopan kiinnostavimpia, kauniimpia ja ystävällisimpiä maita. Etsitpä juhlia tai nähtävyyksiä, Amsterdamilla on kaikkea. Kun suunnitelet matkaasi, muista, että Wimdulla tarjoaa halpoja majoituksia Alankomaiden halki.

Haluatko varata?

ASUNTOJEMME KESKIARVOSANA ON 9/10! KATSO MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT NIISTÄ:

Mariposa
Mariposa
10 Loistava
marraskuu 2017
Riikka
Riikka
10 Loistava
lokakuu 2017
Centre Apartment above Tattoo Studio

Huippu sijainti, kodikas ja miellyttävä asunto. Ystävällinen isäntä ja palvelu todella hyvä. Loistava luomukauppa ja vegaanillekin sopiva aamiaispaikka muutaman askeleen päässä. Portaat voivat olla haaste joillekin, mutta meille ilo.

Johannes
Johannes
8 Todella hyvä
syyskuu 2016
Authentic flat in Pangrati Area

Erittäin joustava ja ystävällinen isäntäpariskunta. Huolehti tarpeistamme ja muustakin. Tilava huoneisto ja talo rauhallinen.

Anne
Anne
8 Todella hyvä
toukokuu 2015
Great location! Cosy Houseboat Apartment

Kapteenin kajuutta oli hienosti entisöity ja kaikki oli puhdasta siistiä. Myös sijainti oli oivallinen; rauhallinen mutta lähellä kaikkea. Isäntä Hank oli ystävällinen ja miellyttävä persoona ja auttoi tarvittaessa. Suihku oli todella ah...

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

… ja me rakastamme asuntojamme