Majoitus kohteessa Altadena

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Altadena

Majoitus ja asunnot kohteessa Altadena: Apartments

Altadena sijaitsee parinkymmene kilometrin päässä Los Angelesin keskustasta, enkelten kaupungista. Reilun 40 000 asukkaan Altadenasta pääseekin nopeasti ja helposti Los Angelesiin, jossa myös monet paikalliset työskentelevät. Los Angeles onkin varmasti monien Altadenaan menijöiden mielessä. Altadenan ympäristöstä löytyy kaikkea mitä Yhdysvalloilla on tarjota, valtameri, vuoristoa, metsää, autiomaata ja suurkaupunkia, ja Altadenasta itsestään löytyy sympaattinen kalifornialaispaikkakunta. Kalifornia on U.S.A:n väkirikkain osavaltio ja yksi monikulttuurisimmista, myös altadenan väestö on etnisesti hyvin monimuotoisita. Los Angelesissa ja sen lähiseuduilla voit helposti harjoitella espanjaa, ja nauttia erinomaisista latinoruoista, alueen ravintolat on paljon velkaa Meksikolle ja eteläiselle Amerikalla. Ilmasto Altadenan seudulla on aina erinomainen, aurinko paistaa ympäri vuoden ja rannoilla voi viettää aikaa jopa joulukuussa. Kaliforniassa tekeminen ei lopu kesken, ja jos meinaat suunnata alueelle, kannattaa harkita Altadenassa majoittumista.

Vuokraa viihtyisä loma-asunto Altadenasta ja vietä unelmaloma Kaliforniassa

Altadenaan tutustut parhaiten, kun vuokraat loma-asunnon tai vierashuoneen (apartments and rooms) suoraan kalifornialaiselta yksityishenkilöltä, joka on sen Wimduun listannut. Altadenan ympäristö on hyvin monimuotoinen, ja saat helposti vinkkejä siihen tutustumiseen paikalliselta vuokraisännältäsi. Verkkosivustoltamme löytyy kaikkea vaatimattomasta huoneesta keskustassa sijaitsevaan parvekkeeliseen kaksioon, tai viihtyisään perheasuntoon isommallekin porukalla. Asuntojen ja huoneiden (apartments and rooms) vuokraaminen toiselta puolelta maapalloa ei ole ennen onnistunut näin helposti. Kokeile Wimdua ja vietä uudenlainen lomamatka. Kaikista listatuista loma-asunnoista ja vierashuoneista (apartments and rooms) löydät valokuvia, entisten asukkaiden palautekirjoituksia, ja halutessasi voit myös esittää lisäkysymyksiä isännällesi. Kun vuokraat loma-asunnon hotellin sijasta, saat käyttöösi enemmän tilaa ja yleensä keittiön, jossa ruoanlaitto ja säilytysmahdollisuudet säästävät lisäksi rahaasi.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme