Majoitus kohteessa Alkmaar

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Alkmaar

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Alkmaar

Alkmaar on piirikunta ja kaupunki Hollannissa. Kaupunki on tullut tunnetuksi maailmalla sen perinteikkään juustotorin ansiosta. Sen väkiluku on kasvanut viime aikoina ja kasvaa edelleen. Tällä hetkellä Alkmaarissa on asukkaita noin 95 000. Alkmaar on kuuluisa kulttuurinen keskus. Kaupungissa sijaitsee paljon keskiaikaisia rakennuksia, kuten korkea torni nimeltään Sint-Laurenskerk, missä monet paikalliset viettävät hääseremoniansa. Mielenkiintoisia museoita ovat Beatles-museo, Hollantilaisen juuston museo, Olut museo ja Hollantilaisen uunin museo. Hollantilainen keittiö on monipuolinen, monien turistien suosima. Hollantilaiset rakastavat teetä. Teehetkiä vietetään usein ystävien kanssa ja sitä nautitaan jonkin piirakkaan tai kakun kanssa. Yleensä teetä juodaan ennen lounasta ja illallisen jälkeen. Hollantilaiset juovat kahvia ja teetä. Tunnettu hollantilainen kahvi on nimeltään Koffie verkeerd. Herkullisia hollantilaisia jälkiruokia ovat Vla ( vaniljainen jälkiruoka), joka yleensä sekoitetaan jogurtin kanssa. Broodpap on puuro, joka tehdään vanhasta leivästä, maidosta, voista ja sokerista. Griesmeel-vanukas tarjoillaan marjojen kera.

Majoittuminen Alkmaarissa

Wimdu tarjoaa teille mainion mahdollisuuden majoittua vieraassa kaupungissa ja maassa aivan kuin paikallinen. Tällä tavoin voitte helposti tutustua paikalliseen kulttuuriin ja elämäntapoihin, tutustua ihmisiin ja löytää jotakin aivan uutta, mitä ette koskaan tulisi näkemään majoittumalla hotelleihin. Jos olette kyllästyneet tyypillisiin hotelliyöpymisiin, Wimdu on juuri se, mitä tarvitte.

Vuokra-asunnot Alkmaarissa

Wimdu tarjoaa erilaisia asuntoja, huoneistoja tai vaikkapa kokonaisia taloja vuokrattavaksi lyhyeksi tai pitemmäksi ajaksi. Voitte itse päättää keneltä vuokraatte asunnon ja missä. Lukekaa tarkasti läpi asunnonkuvaukset ja myös muiden jättämät kommentit, jotka varmasti auttavat tekemään oikean valinnan. Wimdu-asunnon vuokraaminen on helppoa ja mukavaa!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme