Majoitus kohteessa Faro

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Faro

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Faro

Algarven nimi on alunperin arabian kielestä Al-Gharb, mikä tarkoittaa "länsi". Alueella asuu pysyvästi noin puoli miljoonaa asukasta laskematta vuosittain tulevia turisteja. Algarven hallinnon keskuskaupunkina toimii Faro. Tällä hetkellä Algarven alue on kolmanneksi rikkain Portugalin alueista. Alueella kasvatetaan appelsiinipuita, mansikoita, mantelipuita, johanneksenleipäpuita, korkkitammeja ja viikunoita. 60-luvulla Algarvesta kehittyi suosittu turistikohde varsinkin englantilaisille. Alueelle lomiaan suunnittelevat tiheästi myös saksalaiset, hollantilaiset sekä irlantilaiset. Algarve tunnetaan maailmalla sen keramiikkataiteesta. Erilaiset keittiöesineet ja koriste-esineet ovat ammattilaisten käsinmaalattuja taideteoksia. Turistien suosimia paikkoja Algarvessa ovat Taviran kaupunki, joka on kuuluisa kauneista silloista, Silves, Lagosin historiallinen keskusta, Albufeiran hiekkaranta ja Villa Real de Santo Antonio. Portugalilainen ruokakulttuuriin sisältyy hyvin paljon erilaisia kalaruokia, sillä valtameri on aivan maan vieressä. Portugalilaiset syövät ruokansa yleensä paistettuna öljyssä ja ruokaa on yleensä paljon. Mausteita käytetään runsaasti ja syöminen on yleensä sosiaalinen kanssakäyminen muiden ihmisten kanssa, jota varten kokoonnutaan joka päivä yhteen. Jälkiruoaksi syödään erilaisia leivoksia ja pullia. Suosituimpia ovat Pastel de Nata, Arroz Doce ( portugalilainen riisivanukas) tai aito portugalilainen appelsiini-oliiviöljykakku.

Majoitus Algarven maisemilla onnistuu nyt Wimdun kautta helpommin

Portugalilainen majoitus ei eroa paljoa muusta Euroopasta vaikkakin joitakin pieniä eroja on. Noin kolmasosa Portugalin väestöstä asuu maalla. Kaupunkialueilla ihmiset yleisesti ottaen asuvat asunnoissa, joissa on yleensä kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö ja yksi tai kaksi kylpyhuonetta. Monet kerrostalot ovat rakennettu 70-luvulla ja sen jälkeen. Arkkitehtuuri on melko samanlainen kaikissa välimeren maissa ja Portugali ei ole poikkeus tälle.

Vuokra-asunnot Algarven kauniilla alueella

Portugalin vuokrataso on melko alhainen ja tilavampiakin asuntoja saa vuokrattua kohtuullisin hinnoin. Portugalilaiset ovat vieraanvaraisia ja ottavat vastaan ulkomaalaisia ilomielin oppien heiltä jotakin uutta heidän kulttuuristaan ja maasta ja samalla antaen vinkkejä turisteille. Portugalilaiset ovat hyvin ylpeitä maastaan ja kulttuuristaan. Maassa on rikas musiikkikulttuuri ja härkätaistelujen perinne. Vuokra-asuntojen löytäminen Algarvesta on helppoa Wimdun sivuilla. Voit tutustua enemmän selailemalla Wimdun tarjoamia asuntoja.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme