Majoitus kohteessa Alcúdia

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Alcúdia

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Alcúdia

Alcúdia on autonominen piirikunta Baleaarien saarilla. Se on tärkein turistikeskus Pohjois-Mallorcan alueella. Monet lapsiperheet matkustavat sinne viettämään rentouttavaa ja hauskaa lomaa lämpimän auringon alle. Alcudian alue on ollut asutettu jo Pronssikauden ajoilta. Alicudian tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluu paljon 1500-luvun historiallisia rakennuksia. Alueella on myös paljon Roomalaisen imperiumin ajoilta jättämiä jäänteitä. Vanhassa kaupungissa sijaitsee paljon pieniä ja romanttisia kahviloita ja ravintoloita, joissa voi nauttia ruuasta ja mahtavasta ilmapiiristä. Alcudian pohjoisosissa sijaitsee paljon mahtavia hiekkaranotja ja uimapaikkoja. Alicudian hiekkaranta on noin 14 km pitkä. Alcudiassa vietetään joka kesä Pyhän Jaumen festivaaleja. Festivaalit kestävät 9 päivää, jonka aikana kaupunki on koristeltu teeman mukaan. Festivaalin aikana tapahtuu monia kulttuurisia perinteitä, jotka ovat varmasti mielenkiintoisia monelle turistille.

Majoitus Alicudiassa

Majoittumalla Wimdun tarjoamaan asuntoon Alicudiassa tarjoaa teille mainion tilaisuuden tutustua paremmin paikalliseen kulttuuriin ja elämäntapoihin. Nyt entistä helpommin voitte löytää itsellenne sopivan majoituspaikan, kun selaatte Wimdun tarjoamia asuntoja, huoneistoja tai kokonaisia taloja, jotka voitte vuokrata lyhyemmäksi tai pitemmäksi ajaksi. Majoittukaa kaupungin keskustaan tai sen laidalle ja nauttikaa uudesta kokemuksesta, jonka teille tarjoaa Wimdu. Jos olette kyllästyneet tavalliseen hotelliyöpymiseen, niin Wimdu on juuri se mitä tarvitsette.

Vuokra-asunnot Alicudiassa

Vuokraamalla asunto, huoneisto tai talo Wimdulta, voitte tutustua paikallisten elämäntapoihin. Tämän mahdollistaa teille Wimdun asuntotarjonta. Selatkaa asuntokuvaukset läpi ja löytäkää itsellenne sopiva vaihtoehto. Voitte itse päättää asunnon sijainnista ja koosta. Lukekaa muiden jättämät kommentit läpi. Ne auttavat teitä tekemään oikean valinnan ja muistakaa myös tutustua vuokranantajan tietopalkkiin, jotta tiedätte keneltä asunnon vuokraatte. Wimdulta vuokraaminen on helppoa ja turvallista. Voitte olla huolehtimatta majoituksesta, me hoidamme sen. Aloittakaa matkanne suunnittelu jo tänään!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme